icon

Čo si myslíte o balerínach?

shinon258
17. jún 2021

Ahojte,
Chcela by som sa vás opýtať na názor, že čo si myslíte o balerínach. Ja neviem, ja ich rada nosím, lebo nemôžem opätky a niekedy je na sandále zima. Nosím ich len k šatám alebo sukniam. Len som akože teraz zistila, že veľa ľudí ich považuje za otrasné, neforemné, dokonca asexuálne a neviem aké 😂 aj keď sa snažím sa nezaoberať tým, čo si ľudia myslia, no predsa chcem vyzerať chic. A tiež čo sa pozerám na svetovú módu, tak aj na 2021 módnych prehliadkach ich mávajú modelky, takže asi nebudú také mimo a aj ich bežne nosia celebrity. Nie že by som bola nejakým otrokom trendov, ale dosť ma zaskočili komentáre v jednej diskusií, kde sa dievča pýtalo, že aké boty k šatám a dosť veľa ľudí sa tam vyjadrovalo, ako sa to mužom nepáči a neviem čo, aj keď ja sa väčšinou neobliekam podľa toho, čo sa mužom páči 😂
Tak čo si myslíte vy?

Strana
z2
evabb35
17. jún 2021

@shinon258 Jednoducho niekedy cestou z práce je lepšie sa prezuť ako zastaviť premávku.

sslobodnamama777
17. jún 2021

ak su kvalitne, s opatkom aky ma byt, aby nekazili nohu pacia sa mi, ale iste treba vyssi opatok, v tom ziadnom opatku, ci len naznacenom sa deformuje noha a zle sa v tom chodi, no mne je jedno co kto nosí,raz som mala krasne, na opatku lakovane, cierne, dobre sa v nich chodilo. Co vravia ludia, hm, niekto nema rad gombiky na kabatoch, no tak este mu to vadi ked to vidi na druhom, no tak ak je to zevraj asexualne o to lepsie pre mna :D posledne co potrebujem uslintane osoby ako zombici na ulici cumiaci na druhych co kto ma a ako vyzera. Aj cukrovinky zvonka v krasnych obaloch su zvnutra len zmes chémie, ktora ani neni potravina, takze sum a fuk co kto, hlavne ze to neskodí na zdravi a splna svoj ucel.

mamamasama
17. jún 2021

hehehe.. odkedy som mama, nosim tenisky aj k satam a sukniam... ak mam saty fakt slavnostne, tak opatky... inak neriesim..

evabb35
17. jún 2021

@shinon258 Letná obuv je široký pojem. Lebo je letná športová obuv, letná príležitostná obuv, letná vychádzková obuv. Je dobré mať pre slávnostnú príležitosť, ktorá sa môže a aj nemusí vyskytnúť počas leta aj letnú príležitostnú obuv, ak sa náhodou objaví na trhu niečo oku a šatníku lahodiace. Samozrejme letná športová obuv je u mladých ľudí nutnosť, pokiaľ naozaj netrávia leto len v kancelárii. Iná je letná športová obuv do lesa, iná k vode a iná na turistický chodník. Nie do každého terénu sa hodí letná obuv s otvorenou špicou. Takže je to naozaj rôzne.

shinon258
autor
17. jún 2021

@evabb35 tak myslím, že ak je žena vysoká, štíhla a má pekné dlhé nohy, môže si obliecť aj vrece na zemiaky a bude vyzerať dobre 😄 žiaľ to nie je môj prípad, ja som skôr malá a útla s veľkosťou nohy 35/36. Takže mne sa ťažko hľadajú aj nejaké boty s podpätkom.

petamich
17. jún 2021

nie su baleriny ako baleriny to poprve - asexualne su vysmatlane baleriny, ktore poriadne nedrzia nohu a nielen asexualne ale aj otrasne 🙂

dnes aj baleriny kupis kvalitne, kozene, s dobrou vlozkou a este aj pekne vyzeraju - ja napr. nosim baleriny roky, ulietam si na znacke mel/melissa a pridu mi s tymi maslami a pod. velmi zenske a pekne (ale ano nenosim ich v 35 stupnoch cely den)

mne sa baleriny pacia, opatky nenosim ak nemusim a je mi jedno co si kto mysli :D mne sa zasa nepacia vysmatlane UGG cizmy, tenisky na klinovom alebo skrytom opatku, za mna otras ale kto chce...

a v lete nosim baleriny s otvorenou spickou, sandale, pohodlne slapky napr. korkove birkenstock tie sa mi pacia alebo mam viacere espadrillky toms, ja zasa ulietavam na farbach alebo moj verny spolocnik converse/tikoki

roky som robila v zamestnani, kde bol dress code, nosila opatky, dodnes mam plnu skrinu topank na opatku a nenosim ich uz nikam okrem specialnych prilezitosti a kedze som teraz prve tyzdne na materskej zasobila som sa pohodlnymi teniskami, slapkami, ktore ma budu sprevadzat na s potulkach kocikom a ci niekomu pridu asexualne, koho to zaujima 😂

monka105
17. jún 2021

@shinon258 pozri, mne osobne sa baleríny nepáčia, ale to je vec vkusu. Keď už nosím mokasíny, čo je ale v konečnom dôsledku prašť ako uhoď. Nos to, v čo sa ti páči a v čom sa ty sama cítiš pohodlne. 🙂 nerieš, čo si myslia druhí.

shinon258
autor
17. jún 2021

@kkovacovak asi sa popozerám skôr po tých espadrilkach alebo mokasínach, vyzerajú dobre

@tyrkysova_kobyla aj mňa v nich bolievajú nohy, nehovoriac o otlakoch. Preto ich nosím len niekedy k šatám. Ale pre mňa je ťažké nájsť normálne boty, keďže ja mám malú nohu a niekedy mi ani to najmenšie číslo nesedí :/

evabb35
17. jún 2021

@shinon258 práve malé a útle ženy sa nezaobídu bez topánok s opätkami. Malé ženy nosia veľmi vysoké opätky.

evabb35
17. jún 2021

@shinon258 dokonca aj tenisky na vyvýšenej podrážke či platforme som videla na nízkych a útlych ženách.

evabb35
17. jún 2021

@shinon258 Je rozdiel vyzerať dobre a vyzerať vyzývavo. Preto vysoké a štíhle radšej nenosia na vysokom opätku.

shinon258
autor
17. jún 2021

@evabb35 áno, moja mama je ešte nižšia odo mňa a celý život nosí podpätky. Len ja nemôžem také klasické na opätku, kvôli členku. Ale popozerám sa po vyvýšených na platforme, tie zas moja sestra nosieva a vyzerá dobre, tak ju vezmem nech mi poradí 😁

evabb35
17. jún 2021

@shinon258 neviem, ja vídam nízke a útle ženy len v teniskách a potom už len opätky a opätky rôznych hrúbok a veľkostí, platformy...

evabb35
17. jún 2021

@shinon258 väčšinou nízke a útle ženy majú už svoje obľúbené značky topánok na vysokom opätku, ktoré sa nepredávajú v každej predajni a niekedy cestujú aj stovky km do predajne, ktorá ich má v ponuke.

amelie2017
17. jún 2021

Klasicke balerinky uz nenosim roky, naposledy na strednej, pridu mi ako take captave topanky. Rada nosim na tento styl.

shinon258
autor
17. jún 2021

@amelie2017 aj mne sa takýto štýl páči

queen_el
17. jún 2021

Nemam nic proti balerinkam, nejake mam, ale nenosim ich moc casto, skor nejake espradilky alebo mokasiny. Nie celkom rozumiem, co ma byt akoze asexualne, len preto ze nie su “sexy” ako opatky? A? Napriklad take tenisky su sexy? Nie, su pohodlne a preto ich nosime, tak isto ako balerinky, ked nechceme opatky a co ja viem, na sandale je zima. Mne zas pridu “asexualne” a vrcholne nevkusne slapky na ulici. Kazdy podla vkusu.

jankapepe
17. jún 2021

@shinon258 každému mužovi sa páči niečo iné....to keby si sa mala riadiť tým čo sa mužom páči nenosis nič....si aj chudá aj tučná....aj blondínka aj brunetka....aj múdra aj hlúpa....aj s veľkým nosom aj s malým.....

andreatytler
18. jún 2021

@shinon258 Mne sa nepacia. Padaju mi z nohy, Nie su ani phodlne ani krasne. Ked uz musim trpiet v nepohodlnych topankach, nech aspon skvele vyzeraju.
Inac, podla nazvu som myslela, ze sa pytas o tanecniciach (balerinach) a ked som zacala citat prispevok, tak pises, ze ich rada nosis.... myslim si Coooo????, ty nosis baletky na pleciach ako nejaky macho???😀

mladena
18. jún 2021

Balerínky nosím skoro každý deň, len ma mrzí, že nevyrábajú také s 1-2 cm opätkom, čo by bolo ideálne pre nohu. Buď vyrabajú ploché topánky, alebo potom na opätkoch min. 4 cm. Myslím si že pekné ženské balerínky sa viac mužom pácia ako tenisky.

palisko
18. jún 2021

Baleriny su otrasne. Je tolko inej krajsej obuvi. Hrozne opticky skracuju nohy. Brrr fakt.

Strana
z2