Čo si myslite o detskej skladbe Telefón od Paci Pac?
Spieva sa tam ,, nech je peťo princeznička, taka ako drietok tenká" beriete to ako srandu alebo propagujú u deti tranzvestizmus? Ten chlapec je v tom klipe naozaj oblečený za princeznú.
Nemyslím si o tom nič, kedysi také pesničky (pred pár rokmi) neboli a aj tak sú ľudia rôzni. Tá o levovi veganovi ti nevadí ? 🤣
Zaujimave ked vidim bezne tinedzerky dievcata oblecene ako chlapci, ze realne rozmyslam ci je to dievca alebo chlapec to nikomu nevadi ale naopak to uz je problem. 🤔 Tranzvestizmus je porucha, ktoru oficialne pozname od roku 1910, pochybujem, ze jedna detska pesnicka s videoklipom zapricini narast osob trpiacich touto poruchou.
Príde mi to dosť divné. 🫡 (Ešte nejakého 4r chlapca by som tam takto chápala, ale podľa mňa takto staršiemu už to musí byť dosť trápne keď ho takto spolužiaci vidia v klipe). Celkovo tá pesnička sa mi sama o sebe nepáči aj keby sa tam neprezliekali kadejako.
A dievca oblecene v chlapcenskom nevadi?🤷
@kacenka1302 smejú sa dievčatám v chlapčenskom oblečení iné dievčatá?
Lebo u chlapcov toto môže byť predmetom riadnej šikany. Od určitého veku mi príde že sú chlapci o dosť citlivejší na rozdiely v odevoch ako dievčatá.
Je to divná pesnička. Ale tak mne sa celkovo ich tvorba nepáči...
@lenkakravcova jasne,to chapem.Toto bolo skor myslene nato,ze ci propaguju tranvestizmus🙈ako kvoli klipu transvestita z nikoho nebude
Myslím si , že je dobre , že už malé deti poznajú inakosť a budú to brat ako súčasť života . Snáď to bude pre nich prirodzené a nebudu mat dôvod za to šikanovať deti , ktoré sú iné ako väščina spoločnosti
Táto pieseň aj "ich" pieseň čarbičky je cover zo známej LP platne Peter, Vašo a Beáta deťom. Asi za tým netreba hľadať nič kontroverzné tejto doby. Vyšlo to v osemdesiatych rokoch. Bol to kultový počin v tvorbe pre deti. Peter Nagy, Vašo Patejdl a Beata Dubasová. To s tým driekom je trošku upravené, ale inak je to len prerábka známej skladby.
https://www.csmusic.cz/song-5991-darcek- podľa mňa je to pekná pieseň o fantázii
A ja hladam pesnicku telefon a to je darcek 😀😀
Ja len tak na okraj, vasi spoluziaci sa pred x rokmi na stuzkovej neprezliekali za baby? To len teraz sa zo vsetkeho robi tema…
(Nemam rada paci pac ani ich tvorbu)
@deedol tak ako sa kedysi ľudia chytili že Jaroš mal vo videoklipe dúhu!! Chápeš dúhu. 😅 ľuďom v dnešnej dobe poriadne kvapká na mozog
Tá pesnička mi veru zaváňa woke. Ale čo by mňa zaujímalo je, že prečo sú dve Paci. Asi v pesničke traktor je úplne iná žena.
@ukulela je iné keď je to pre zábavu na svadbe alebo keď sa Fero Joke a Peter Marcin prezliekli za Maju a pani Máriu, ako keď to propagujú v klipe pre deti.
@denkabemommy duha je pre mna krasny vytvor z prírody. To ze mal Miro Jaroš take oblečenie vo mne neevokovalo homosexualitu v ziadnom prípade.
....tu je original
Vobec si tu piesen nepochopila (mimochodom, je to stara pesnicka, len prerobena)… ide tam o detsku fantaziu, ved sa tam spieva:nech je vsetko presne tak, alebo aj naopak…
Zaujimave, ze ta nepoburilo dievca prezlecene za kneznoknaznika, valibuka 🤷♀️
Ja uz mam pocit, ze ludia hladaju vsade nieco, co tam ani nie je…
@svokrinjazykmonika vymenili speváčku pred rokom alebo dvoma. V Traktore už spieva nová
Celá Paci Pac a aj jej tvorba je divná. Piesne nemajú ani hlavu ani pätu. Darmo by tam človek hľadal nejaký rým, nejaký zmysel textu.
Ja to beriem ako srandu. Za mňa nič nevhodné. Proste chceli byť vtipní. Ale tak ja nevidím za všetkým spiknutie
úderka zo Súmračnej rozdúchava vášne?
tranzvestizmus? ja ze to je narazka na pellegriniho....
Ako drietok? Asi zle pocujes, ci?🤣🤣
To je pesnicka asi 20r stara,tusim Nagy ju napisal..
Snehulienka v drieku ako prutik tenka spieva..
A naschval praveze to bolo ze chlapec je princeznicka, ze to je akoze carovanie, lebo praveze chlapci sa na princezne nehraju bezne,ale ich zacarovali v tej pesnicke...
Pii paa piii papa Paťa Peter hra..tusim v originali bolo

Ja som na youtube taku pesnicku ani nenasla