Čo si myslite o dospelom človeku ktorý nemá vodičák?
Čo si myslite o dospelom človeku ktorý nemá vodicak, nevie šoférovať?Pripadá vam to divne alebo to beriete ako normálnu vec?
Vodicak som robila neskor, az ked som si mohla dovolit kupit ojazdene auto. Poznam vela ludi, ktori nemaju vodicak, aj dost takych, ktori vodicak maju a vobec nejazdia. A nemyslim si nic, je to kazdeho osobna vec.
Divná otázka 😅. Každého je to osobná vec, či si urobí vodička alebo nie. Ja mám 28 rokov a doteraz som sa necítila naň ale v decembri chcem začať. Doteraz som nemala potrebu si ho robiť.
Ja si myslím že je to normálne, ja sama nemám vodičak a sestra s fotrom furt podjebuju kedy vodičak, preco ho nemám... A pod.. Je mi to nepríjemné
Normalna vec,nevidim na tom nic divne
Pre mňa je slušnosť pozdraviť, odzdraviť, poďakovať a nie mať vodičský preukaz 😀 Jedna z najväčších chobotín čo som tu čítala, prepáč ale to máš doma asi veľmi pestré 😅
Halloo...moja babca,moja mama/krstna mama/teta a par kamosiek nema vodicky a ??? normalne vec...ked ich ma kto vozit,tak sa maju ako kralovne ;))))))
No keby si sa opýtala, že čo si myslíme o človeku, ktorý nemá IQ, tak je to fakt na zamyslenie. Ale čo koho do toho, že niekto nemá vodičák, nemá bicykel, nemá počítač, nemá obezitu, nemá dekoratívnu kozmetiku?
Ani ja nemam VP a co? Pocas strednej skoly som videla ako jedna zenska nabrala 2 dievcata na prechode. Kazda letela inym smerom 😔 dotetaz to mam pred ocami a to preslo takmer 20 rokov. Odvtedy mam v sebe blok. A nepresvedci ma na to nikto 🤷♀️
Tak koľko ľudí aj ma vodičák a nesoferuje... Ti sú podľa tvojho ex slušní či nie ? :D :D
Myslim, ze ten, kto vodicak nema, ho asi nepotrebuje a vie sa zaobist aj bez auta. Co je teraz vzacne a fakt nechapem ako to ludia davaju. Moj nazor je, ze ak je moznost, treba si ho spravit co najskor, kym su na to bunky. Ja mam vodicak od 18r. Vzdy som mala na akom aute jazdit, ale preferovala som vzdy vlak, bus a pesibus 🙂 ale postupne som musela zacat soferovat viac a viac. Zivotna situacia si to vyziadala. Teraz by to bolo pre mna uz nemyslitelne. Napr.pracu mam 40km od domu. No vacsinou pracujem HO. Ale koncim o 16, a do 16,30 musim stihnut vyzdvihnut deti, ktore su odo mna len 1,5km. Pesi je to o drzku. Ale ked je pekne a podari sa mi skoncit prv, tak preferujem opat pesibus 🙂
Nic, poznam vela takych.
Že je to jeho osobná vec ...

Poznám dosť ľudí, ktorí nemajú vodičák.