icon

Čo si myslíte o prípade Vajdovej?

16. aug 2024

Co hovoríte na Vajdovu? Celkom som z toho prekvapená, vie ze ma problém roky, bola na liečení. Tam vložila nádej do muža s rovnakým problémom, už toto je riziko. A ona si veselo sadne za volant s dietatom 😱 Toto už vôbec mi hlava neberie. Jednak ju vidí syn naliatu, už to je tragédia 😢, nezoberie si taxík, ďalšia blbosť z jej strany a ešte je aj znama, už len z toho titulu by sa mohla auta vzdať nech ju nenapadne vôbec šoférovať, v tomto stave, lebo určite jej to na nálade nepridá, ze sa to rozoberá. To nemá rodinu, priateľov, nikoho kto by jej povedal, názor na toto? Nechcem byť zlá, ani súdiť, aj keď asi to teraz robím, ale hlava mi to neberie. Koľko toho musela vypiť aby mala 2 promile? 🙄 Zázrak, že tukla len na parkovisku.

Strana
z5
iv007
16. aug 2024

Zi a nechaj zit..

pribinak
16. aug 2024

Ona má problém s alkoholom už dlhé roky. Absolvovala viacero liečení.

Ja dúfam, že vodicak tak ľahko späť nedostane, jedna vec je treskne do nejakého autá, ale iné by už bolo, keby niekoho zrazila, ale treskla do autá kde by sedela rodina s malými deťmi

tetapetra
16. aug 2024

Je mi jej neskutočne ľúto. Alkohol je sviňa.

autor
16. aug 2024

Ja rozmýšľam ci v tomto stave aj šoférovala, alebo sa ani nedostala z parkoviska.

vsicka036
16. aug 2024

Ocividne nepoznas ziadneho alkoholika. Mozes sa aj na hlavu postavit a ide si svoje, pokial to nechce sam zmenit.

autor
16. aug 2024

Mne je jej tiež ľúto, hlavne malého chlapčeka, takto vídať mamu 😢 Ale prečo preboha aspoň neprestane šoférovať? Ved aj chlapi vedia ze ked pili, nesadnu do auta.

autor
16. aug 2024

@vsicka036 vyrastala som s jedným. Preto viem aké to je peklo.

queen_mary
16. aug 2024

@tetapetra presne toto.

danica2711
16. aug 2024

sadnúť opitá za volant auta, v ktorom veziem svoje dieťa je už fakt vrcholný stupeň tuposti a ignorancie

vsicka036
16. aug 2024

A pomohlo, ked ste mu dohovarali? Lebo moj otec si neda povedat ani po dobrom, ani po zlom.

deti95060810
16. aug 2024

na liečení bola 2 krát.. evidentne málo.
škoda jej , pekná mladá žena a takto si ide dod*bať život alkoholom...

autor
16. aug 2024

@vsicka036 nie ale aspoň nesoferoval, alebo aj škoda

doriiis
16. aug 2024

A teraz ju ešte aj sociálka bude riešiť.Kto chce kam...

autor
16. aug 2024

@danica2711 no ved toto ma najviac serie. Keď mám na starosť dieťa, tak nezačnem ani pit!

luccija
16. aug 2024

Škoda jej...je to dobrá herečka, ale tiež ma to šokovalo, že bola s dieťaťom.Dopadne tak zle ako Podzámska.

deti95060810
16. aug 2024

@luccija hm..Podzámska..škoda aj tej.
pekná , šikovná herečka.

autor
16. aug 2024

Mňa ešte udivuje, ze majú fotky z toho ako nasadala do auta. Asi z kamier.

ivik4
16. aug 2024

Mne jej nieje absolutne luto, nema ziadne vazne ochorenie ako xy ludi na tomto svete ktory sa trapia a robia vsetko pre svoje zdravie, je to alkoholicka ( teda si za to moze svojim pricinenim) ktora keby chcela tak by sa uz davno liecila =vyliecila ,uz len skrz svoje dieta ktore si to zasluzi. Miesto toho sadla za volant a vrchol vsetkeho, aj s dietatom. Absolutny hnus, mala sa nachlastat a ist sama, nech sa nabura aj s desiatimi ked tak velmi chcela. Chudak dieta mat taku nezodpovednu mamu, je mi ho velmi luto

pralinka86
16. aug 2024

Kazdy mame nejaky problem. Niekomu sa to vymkne spod kontroly, ci alkohol, či lieky, drogy. Nikto nikomu nevidí do hlavy, kolko ľudí bojuje napr aj s depresiami. To sú choroby, co sa musia liečiť ako kazda ina. Mozes si byť ista, ze nerozmyslala, ze som znama, co ked ma niekto uvidi .. tam to bude vaznejsie a hlavne dlhodobe. A ze sa jej kazdy mota do toho, to jej tiez neprida. Ako napr aj teraz tu. Nie kazdy vie zvladnut soubiznis, bulvar a ustat to

petronellla87
16. aug 2024

Ja si myslím že musí byť strašne nešťastná z niečoho.
Inak súhlasím s tým že sadnúť naštekaná za volant so synom v aute je vrchol debilizmu.

autor
16. aug 2024

Podzamska? Teraz pozerám tieto fotky 😳 uff 🙄
https://www1.pluska.sk/gal/soubiznis/domaci-sou...

autor
16. aug 2024

@petronellla87 no presne, chápem ze môže mať problém s alkoholom a nie je ľahké sa z toho dostat, to je "v poriadku", ale začať piť, keď viem, že budem s deckom, sadnúť do auta, to je extrém. A nikto mi nepovie, že nevedia čo robia, kým su striezvi.

autor
16. aug 2024

@ivik4 nemala si to dieťa ani robiť a nie to ešte na liečení si muža hľadať 🤦‍♀️ ale to som už asi veľmi zlaaa

matullienka
16. aug 2024

Keď jej dieťa odoberú tak potom bude vyplakavat aké je všetko nespravodlivé, veď sa starala. Žiadne dieťa vsi nezaslúži vidieť matku v takomto stave

luccija
16. aug 2024

@pralinka86 niekde som čítala jej rozhovor ešte, keď ju prvý x chytili, keď bola opitá vtedy to zvalila na rozchod s tým ženatým režisérom neviem či bol Slovinec, Chorvat ...asi bola vždy labilnejsia niečo podobné ako Bartošová aj Podzámska... sama v takej spoločnosti hercov máš prácu, nemáš , bez chlapa, záväzky ...niekto sa poddá niekto bojuje.
Mórová je sama a syna ťažko chorého a bojuje.
Vajdova má v tvári to trápenie vpísané už roky.
Tiež som hovorila, že nechcem vedieť aká je doma, keď si dovolí ísť na verejnosť medzi ľudí takto...no smutné.

slavka1988
16. aug 2024

A prečo neriešiš seba ale potrebuješ anonymne riešiť ženu ktorá zišla vojnuivot nezvláda ? Sa vo svojom živote musíš zrejme nudiť

klarissa25
16. aug 2024

Denné jazdí po našich cestách xy šoférov pod vplyvom alkoholu, nie neospravedlňujem ju. každému kto nafúka za volantom by som zobrala vodičák, nenávratne

autor
16. aug 2024

@slavka1988 píšeš to, ako keby si nerobila to isté, dokonca ešte viac sa asi nudis, ako ja, lebo riesis anonyma, ktorý rieši inú ženu. 🤷‍♀️

vanilkovazmrzka
16. aug 2024

Ze je to skvela herecka s tazkymi depresiami.

bloger
16. aug 2024

Každý reaguje v rôznych situáciach inak. Prajem jej skoré uzdravenie.

Strana
z5