Čo si myslíte o psoch v obchode?
Co si myslite o psoch v obchode? Podla mna zvierata do obchodov nepatria.
@deborahzelenkava Ja neviem, kde sa pohybuješ, ale žeby som bežne na uliciach citila ľudí za močom a podobne, sa teda nedá povedať. Pes smrdí- každý jeden, ale ako s každým pachom, keď si mu vystavená pravidelne, prestaneš to vnímať. Ale hygiena nie je len o smrade, to je vlastne druhoradé - ak stretnem človeka, čo sa potí takým tým stresovým potom, čo fakt hrozne smrdí, ešte to neznamená, že je pre mňa akýmkoľvek hygienickým rizikom - väčšina ľudí totiž nemá potrebu utierať si nos do všetkého okolo - najprv do "zabudnutého" výkalu na trávniku, potom do čerstvo omočeného stromu a následne do tovaru v obchode. Rovnako väčšina ľudí nezvykne slintať, čo sa o psoch povedať nedá.
Práve dnes som sa v potravinách skoro dogrcala z jedného mladého zákazníka, zlatý pes.
Ľudia preberte sa sú to zvierata , ktoré majú byť von a slúžiť oni nám a nie mi im
Do potravín asi nie, ale inde? Prečo nie? Ja keď vidím ako si ľudia naberajú rožky, pečivo tými špinavými paprčami, pes v obchode by bol asi najmenší problém 😏
@galov problém je, že ľudia si nevedia budovať vzťahy medzi sebou, sú osamelý a tak sa fixuju na zvieratá.... Niektorí veľmi nezdravo....
@maya_hi ty riesis umyvanie ruk. v sobotu som bol v tecsu oc novy smichov, zastavil som sa pri regali z mineralkou. prisla sikmooooooka cca 50 rokov polozila kosik na zem, zapchala najprv jednu nosnu dierku a potom druhu a surovo si vyfukala nos do priestoru.
v nemom, zaskocenom a tichom uzase som odisiel prec a nemozem to este do dnes vstrebat.
nezmohol som sa ani na jedine slovo. len oci som vypucil.
teraz by som jej asi dal nie len jednu bombu z laktom.
Asi pred týždňom som videla prvykrat psa v obchode v auparku. Mne pripadal.ze psik mal strach. A inak som videlA ako vo vlaku panicek strcil klietku so zvieratkom k.stene a nechal ho tak..to mo bolo trochu luto.
Vôbec mi nevadia nikde keď sú v chované. Vo vyspelom svete je to normálne len na SK sú ešte zaostaly. Horšie sú uvrieskane malé deti v reštauráciách
@terezkaarthuramax napriklad v metre mi psy nevadia, ale vo vlakoch mi vadia hlavne velke plemena -uz par krat sa stalo, ze zviera caplo chvost do ulicky a niekto mu po nom nechtiac presiel - asi nemusim opisovat reakcie na oboch stranach- ako nemam radar na to, ze pod nohami a sedackami je niekde vopchany ovciak ci doga a este castokrat su bez nahubku😬😬😬to uz radsej nech je v prenosnej klietke - co som tiez zazila, ale panko sedel cely cas pri nom a na "volnejsich" trasach ho nachvilu pustil von.
@petronela1305 urcite su lepsie deti v restauracii ako pes, mam rada zvierata ale odtial potial. Ty si nevrieskala ked si bola mala?
@moncici7 kazdy vrieskal , ked bol maly, ale moji rovestnici boli vychovany.
dnesne deti nemaju ziadnu vychovu a nevedia sa chovat. samozrejme za to nemozu deti,ale ich nevychovany rodicia. pokial sa niekto nevie vmestit do koze, tak ma sediet doma na riti a neotravovat ostatnych ludi. vidim to takmer kazdy den na ulici, v obchodoch aj vo firme
@frflos_nespokojny fiha ty asi nemas rada deti, ja ich zboznujem, skus sa niekedy usmiat na dieta ktore krici alebo sa mu prihovor, uvidis stane sa zazrak 🙌
@moncici7 ano malinke, ale starsie deti som myslel 😇
@moncici7 nepamätám si ale my od mala chodíme s deťmi do reštaurácií nikdy nerobili cirkus. Není to príjemné keď začne vrieskat a mater sa urazí keď ju napomenutie to isté aj v Draciku
@petronela1305 aj moje nikdy nekricali na verejnosti a vzdy sa spravali slusne inak aj ja som bola kludne dieta, neviem cim to je ale kazde dieta je ine, ale je to ludska bytost a ta je z mna na prvom mieste. Ja osobne mam problem so psickarmi, krori uprednostnuju svojho psa pred ludmi obzvlast detmi. Su to frustrovani bezdetni mozno dobrovolne mozno nedobrovolne, ale spravaju sa arogantne voci ludom na okoli. Napr. Vybehne pes obrovsky oproti malemu dietatku, ktore ma z toho traumu mozno aj na cely zivot a ten drzy majitel zahlasi vsak on sa chce hrat. Nakopala by som ho kebyze moje dieta sa zlakne, toto straaaaasne neznasam. Nech si ide do lesa a tam nech si ho pusta
@moncici7 aj náš ma skoro 50kg dcéra ta je schopná sním aj v posteli spať celý sú šťastný aj so synom keď je v dome keďže je bojové plemeno každý sa ho bojí pritom veľký =plysak to je
@petronela1305 ano ked dieta psa pozna ano, ale nie ked obor leti na 3 rocne babo
@moncici7 poznáme to aj my neboj. Našťastie máme normálnych známych ktorým to nevadí keď sú u nás. Pre nás to je 5 člen rodiny deti mu už aj na vianoce nakúpili Darčeky 😁 aj adventný kalendár má vlastný šuplík mäsa atď a zdravotné poistenie. Ináč téma bola zviera v obchode keby si ju nepochopila
@petronela1305 velmi dobre som ju pochopila, keby si citala vsetko za radom, zistila by si ze niekto pisal, ze lepsie pes ako dieta a toto bolo pre mna, ako cervene na byja. Mali sme 5 psikov, takze viem o tom nieco, ale tiez mam 3 deti a tiez o tom nieco viem Nastastie viem, kde su hranice a rozoznam priority good luck 🤶🏻👋
Na byka sory

@wolf_ ja nikde nepisem, ze volam po zakaze, to vsak neznamena, ze kvikam od radosti, ked tam psa vidim, nezda sa mi to pre beznych domacich milacikov nijako prinosne a ked mozem, vyberam si stol cim dalej od psa ci obchod s oblecenim, kde sa prave ziadny nemota.