icon

Čo si myslíte o Rytmusových názoroch?

6. jan 2024

Ja som z neho zhrozena a strasne sklamana. U mna skoncil aj s manzelkou.

Vsetky tieto fotky mam z instagramu od moderatora z TA3.

Strana
z5
autor
6. jan 2024
autor
6. jan 2024
werony_n
6. jan 2024

Nesledujem týchto ludi, nepodporujem ich obsah, myslím si, že viac urobiť nemôžem.

cafelatte
6. jan 2024

Možno on vie niečo čo ty nevieš. A je to nejaký tvoj veľký vzor tento pán?😁

vandica
6. jan 2024

@werony_n presne tak 👍

lula313
6. jan 2024

Tak rytmus je primitív, ale suhlasim, že každý môže mat vlastný nazor na vojnu, ja už nemam na to ziaden nazor, lebo si myslim, že nám media nepodsuvaju objektivne informacie a tak vôbec neviem posudit, či sme mali pomahat a či uplatnené reštrikcie voči rusku nemali na nás viac negatívnych dopadov ako pozitívnych, lebo teda ziadnu vojnu to zastaviť nepomohlo.

anita6666
6. jan 2024

Veľa ľudí by malo mat zákaz sa rozmnožovať. Patril by medzi nich.

autor
6. jan 2024

@cafelatte Nie vzor, ani ho neocuvam, ale je medialna osobnost. Samozrejme som ho sledovala, ale necakala som, ze prerazi taketo dno.

mondolina
6. jan 2024

je primitív, a nie len kvôli tomuto.

sima338
6. jan 2024

@mondolina presne...nič viac k tomuto netreba dodať

loliki
6. jan 2024

Načo mu robíš takto reklamu? Daj zmazať tému a vyriešené.

slovakboy
6. jan 2024

@lula313 ako že to nepomohlo zastaviť vojnu? Veď keby západ nepodporoval Ukrajinu tak už sú Rusi minimálne v Uzhorode v plnej zbroji a pripravení na nás zaútočiť. A k podpore Ukrajiny patrí aj nepodporovať agresora všetkým čo sa dá. Aj nekupovanim jeho ropy. Ja sa čudujem že len plačeme a nariekame ale to čo musia prežívať Ukrajinci to nám nevadí? Je vždy lepšie trpieť vyššími cenami ako vojnou a mučením.

dzejny656
6. jan 2024

Pre mňa to bol vždy taký jednoduchší človek a ešte aj primitívny. Ja sa len čudujem jeho žene, toto mať doma by som nechcela veru.

mondolina
6. jan 2024

@dzejny656
ona je rovnaká

yoxinka
6. jan 2024

Keby nebol taký, povedzme, jednoduchší, bol by jeho príbeh totálne inšpiratívny pre mnoho ľudí, ktorí by sa vďaka nemu vyhrabali z nejakej diery na výslnie, ako sa to podarilo Rytmusovi. Má skoro milión sledovateľov na sociálnych sieťach, to je obrovská masa a on má obrovský vplyv. Keby svoj odkaz nezúžil len na reťázky, hodziny a lóve, bolo by to oveľa užitočnejšie. Avšak, on sám je, žiaľ, prázdna nádoba, čiže nedokáže ponúknuť žiaden relevantný obsah. Škoda!

valeria_h
6. jan 2024

Mne je Rytmus ukradnutý, ale čo sa toho zeleného klauna týka, tak v tom má pravdu. Len sa vyhráža a žobre.

petamich
6. jan 2024

nepoznam jeho nazory, hlupych ludi nesledujem a nepodporujem 🙂

zmrzlinka2021
6. jan 2024

@valeria_h aj ty by si zobrala a prosila, kebyže ti ide o život, dôstojnosť.

marca12
6. jan 2024

Ja ho odjakziva nemusim,jeho nadrapeny ksicht a poza sa mi nepaci. Neuznavam ho ani ako rapera. Ok,vypracoval sa z diery. No ale s kym sa kamosi? Party s Plackovou,o ktorej vieme ako si s muzom zarabaju,tak tento pan Rytmus sa ma co najmenej smiat na tejto fotke. Neberiem nikomu nazor,nech ma akykolvek,ale robit si srandu z vojny,to uz je aj na mna privela a to znesiem kadejaky humor.

valeria_h
6. jan 2024

@zmrzlinka2021 Pomáha sa im viac než dosť. Ale opäť raz príklad "podaj prst a zožerú ruku".

marca12
6. jan 2024

@valeria_h bud rada,ze zobre,inak by si uz bohviekde teraz s rodinou bola.

bublinka1426
6. jan 2024

u mna skoncili, teda VLASTNE ANI NEZACALI ....

valeria_h
6. jan 2024

@marca12 Nemyslím si, že by si trúfol na nás alebo inú krajinu EÚ.

duunlo
6. jan 2024

@slovakboy pripraveny na nas zautocit? A co by z toho akoze mali? Rozkradnuty stat bez bohatych nerastnych surovin? Ci co by si tu chodili opalovat zadky na horskom tatranskom slniecku? Bububu, ale pritom ako to teraz vyzera tak snad ako udatny junak uz sa cvicis aby si toho zleho rusa zadrzal na hranici a bojoval proti nemu… bububu
A ked pises o trpeni vyssimi cenami, tak este doma svietis? Lebo snad nefungujes na elektrinu zo zleho ruskeho jadra. O phm ani nepisem, to snad mas niekde z inej ropy.

zmrzlinka2021
6. jan 2024

@valeria_h pomoc sa meria? Ty sa tváris tu ako kresťanka, čo by ti odporucil Ježiš voči trpiacemu? Podať sa agresorovi? Zavrieť oči a hrať hru nevidím?
To že máme tu vymoženosť žiť v európskej únii, to je len milosrdenstvo, nič zaslúžene. A tak ako Boh je k nám milosrdny, máme byť aj my milosrdni. Hovorí sa tomu ucennict o.

Život sa môže radikálne zmeniť aj pre náš.

alickapusinka
6. jan 2024

A že ich údajne vykradli však len sa pretrčajú ukazujú čo majú tak bodaj by nie.

iwesska
6. jan 2024

Sedlak sedlakom zostane,aj ked bude mat 10 zlatych retazi, 20 zlatych hodiniek, Maybach...To vsetko si sice kupit moze,ale to najdolezitejsie,co mu chyba - rozum nie. A to si o nom myslim,odkedy som ho pocula 1x rozpravat.

duunlo
6. jan 2024

Toho chlap som nikdy neuznaval, ani jeho spravanie, styl hudby ale viete co je snad paradox, ze ma zarobene snad viac ako vy tu vsetci dokopy. Cize ma u prdele co si kto o nom mysli, za jeho nazor. Ma svoj nazor, tak ho napisal, teraz sa z toho neposerte, ze nekoresponduje s tym vasim.

valeria_h
6. jan 2024

@zmrzlinka2021 Čakala som kto s tým kresťanstvom začne 😆
Ale veď tu v Prahe Ukrajinci mlátia domácich, tak asi až tak netrpia.

jana_eyre_2
6. jan 2024

Rytmus je presne taký aký som si aj vždy myslela - jednoduchý primitiv, ktorý sa dostal k prachom a nevie čo s nimi.. 🤷

Takých je na Slovensku množstvo a veru demokracia im dovoľuje myslieť si čo chcú.. len škoda že to je jediné čo si z demokracie vzali..

Strana
z5