Čo si myslíte o sexe s rovnakým pohlavím?
Ktorá už má skúsenosti sa milovať zo ženou?aký je váš názor na to?
@katuska776a doma za dverami nech si každý robí čo chce, čo uzná za vhodné. Ale myslím, že neni zrovna toto miesto na rozoberanie takýchto vecí
@katuska776a Ak to chces vediet cisto zo statistickeho zaujmu tak je lepsie miesto sa na to pytat v zenskej vaznici. Ak to mas napozerane z amerických filmou a serialou kde je to bezne, a mas chut a nutkanie to skusit , tak to skus. Je velka sanca ze mas bisexualne sklony a nie je na tom nic zle. Potom sa ozvy ake to bolo. Iste tvoju skusenost radi dievcence privitaju v diskusii . Hlavne tie ktore k tomu nemali odvahu alebo prilezitost😉
Skúsenosť nemám, ale ak ťa to láka vyskúšaj. Určite skús o tom debatovať na pokeci, tu ťa zožerú puritánske mamky, hoci konečne iná téma a vcelku zaujímavá 👍😀 .
Ked máš chut to skúsiť prečo nie 😊 za to nemusis byt hneď iná a ani sa za to hanbiť 🤭 každá zena by mala vedieť ako to ma rada, a co ju uspokojuje. A vieme že nie každý chlap. Dokáže zenu uspokojit ako by si žena predstavovala.. Alebo nie vzdy muz uspokoji zenu ako si predstavovala...🤣... Zena vie co ma žena rada... A hned na úvod tym ktore sa budete do mna obuvat a mat negativne ohlasy tak MIER 😘
@jana2679 podľa mňa treba skúsiť len je ťažké nájsť niekoho z rovnakým zaujmom
@katuska776a ked chces vyskusat, vyskusaj 🙂 len pochybujem, ze na MK najdes nejaku 🙂
@katuska776a nemyslím že ťažké, choď na pokec fakt, tam je to iné ako tu. Podľa mňa je to určite lákavé pre veľa žien, len aspoň u mňa hrá veľkú rolu rozum: napr. mám muža a predpokladám že navždy, tak ako by to narušilo vzťah z obidvoch strán myslím, lebo na tajnáša by to bolo asi naprd a tak🤔
A ako píšu baby. Mylsim ze tu na Mk ju ťažko nájdeš.. Bud si najdi daku zienku co ponúka služby a pride k tebe, co je podľa mna mooc neintimne.. Alebo behni na pkec.sk..tam su n ato skupiny. A vôbec tam. Nemusis ist za účelom hladania sexu so ženou. Ale len jednoducho cetovat a možno sa najde tebe spriaznena duša a pôjde to samo. Ja ked nemala muza a deti som si s jednou ženskou pisala niekoľko rokov(nikdy sme sa nestretli) ties mala priatela a normalne fungovala
Ako žena.. A po nejakom case sme v sebe našli druhé ja.. Az babské kecy presli do podobnych otázok a by si sa divila ako sme ai poecali, zasmiali sa 😁
@jana2679 oni sa dohodli ze to skusia v trojke na osvieženie vzťahu. A jej chlap suhlasil, a ona ju zajednala. Moc podrobnosti nevravela a ani som sa na to nejak nevypytovala. Ale spmebula ze ake maju chlapi silne reci tak bol mäkký 🤣🤣🤣 a aze vôbec to nebolo nejaké spestrenie, ale skor si on uvedomil zlata zenicka 😜
@katuska776a to uz je na vas.. Ja do vztahkv nevidim. Ja len viem ze keby ma chlap podviedol so zenskou tak u mna skončil a moze sa zbaliť, a keby ma podviedol s chlapom tak ako nech sa prepadnem pod zem 🙄 ale viem ze chlapov ženské vzrusuju ked su spolu. Ja by som môjho so ziadnym chlapom nepodviedla.. Ale viem ze keby so ženou tak by to muselo byt pred nim aby sa nehneval 🙈🙉🙊
@katuska776a to neviem. To nevravela. Njablizsie kwd budem snou vyzistím nexh mi to povie všetko. Len nesmie byt pri nej muž 😁

Fuuj