Čo si myslíte o sexe s rovnakým pohlavím?
Ktorá už má skúsenosti sa milovať zo ženou?aký je váš názor na to?
@katuska776a a dokonca som mala kolegynu co mala kamarátku a bola s nou viac krát. Vzd yked sq stretli popili a ked sa ocitli v byte vedeli ako to skončí.. A vzdy sa na tom zasmiali. Proste sa priťahovali. A podotkynam obe su uz vydate.
@katuska776a to bolo daaaavno a čisto náhoda. Ked som chodiava na festivali, akcie atď vzdy tam bola jedna holka, mali sme na seba statsie vždy, az sme sa dali do reči, a vzdy na akcii sme nejakYm sposobom na seba narazili. Rozumeli sme si. Ale cisla sme si nemenili ani njx podobne ako sa to robi teraz. Az raz k tomu došlo. Podrobnosti pisat nebudem, chap sme na so.sieti a ani sukromne by som nenapisala. Kwdze sa nepoznáme. Ale kto nezazije nech nesudi. A moj muz to vie 😁a za to viem ze by ho nahn3valo keby este niekedy a nemohol sa pozerať 🤣🤣teda aspoň tak tvrdil
@katuska776a tam ide vážne o sympatie a nejake to pritahovanie. Lebo to nje je ze aaa idem skusit lebo to chcem.. To nie je ako s chlapom
@katuska776a ako sa vravi nikdy neporivnavaj svojich bývalých.. Tak isto nikdy chlapa so ženou.. Všetko ma plusy a minusy. A ked je chut uzijes si všetko ako sa patrí
@katuska776a vies si ptedstavit ist do postele s prvym chlapom co ma záujem??? Ja nie.. A tak isto si vezmi ze pride nejkaa cudzia ženská a mas mat snou intimitu. To sa nedá. Teda aapon podla mňa.. A ty mas priatela /muža?
@katuska776a kolko ste spolu?? On nevie o tom ze by si to chcela skúsiť s babou?? Ja viem ze mkj by chvel skusit trojku, ale ja mu povedala jedine len ked bude on +este jeden chlap 🤣🤣🤣tak odvtedy to nespomenul 🙏🙏🙏
Ja uz som mala skusenost. Nakolko mi to nevadi a nie je mi to ani proti srsti. Mam manzela a dve deti. Ale vedela by som si predstavit zit aj so zenou. Ta v sexe niekedy vie lepsie ako muz, co sa istenu pohlaviu paci.
Moja kamoška vravela, že rozdiel medzi sexom s mužom je ten, že pri sexe so ženou majú obe orgazmus... je to veľmi pekné žiena a človek by to na ňu asi netipol. Čo viem mala aj pár skúseností s mužmi a povedala mi, že nikdy viac, ja som veľmi tolerantná a ak niekoho láka práve toto tak prečo nie. Ale pozor, pretože mnohé lesby sa neradi takto skrývajú, aj ona mi stále vraví, že ju obťažuje keď je tá druhá tajnostkárka a potom sa dozvie, že má priateľa/partnera, čiže tiež netreba zatĺkať ak si zadaná...
@katuska776a inac, minuly piatok som bola nastvana na manzela, ale ze brutal. Az tak,ze som hovorila, ze sa mi zhnusili vsetci chlapi, ze hoci by som do konca zivota mala byt sama, bez sexu, nechcem ziadneho ani vidiet. No a ja som ti presexovala celu noc so zenami 😄 vo sne ale 😂😂😂 abolo to fajn
@katuska776a to je mozne ale určite pokial maju vyplnený profil na mk tak sa s tym nebudu chvalit 🙂
@katuska776a to ti nepoviem no, ale podľa mňa to také vie byť aj s chlapom, základ je komunikácia. Podľa mňa vôbec nezáleží na tom či spávaš s mužom alebo ženou. Pokiaľ tej druhej osobe povieš čo sa ti páči tak by to malo klapať. Ono metóda pokus omyl niekedy stojí za starú bačkoru.
@katuska776a joj, asi nie. Ako nemam nic proti, ak sa to lubi inym. Ale mna to v reale nelaka...jedine ak by,ako bolo vyssie spominane, stretavat sa s niekym nezistne a stalo by sa to nahodou 😄 Nahodou rozumej, ze ozrata na totalku a nie pri zmysloch 😂 ale uz som stara, aby sa take nieco udialo 😂😂😂
@katuska776a zaujmava tema 😂 tiež ma raz za čas take niečo napadne, ale mam muža a dve deti,ciže sa krotim... ale napadne ma to ozaj len sem tam 😉

@katuska776a ja raz bola so zenskou. 😋