icon

Čo si myslíte o sexe s rovnakým pohlavím?

katuska776a
28. aug 2019

Ktorá už má skúsenosti sa milovať zo ženou?aký je váš názor na to?

Strana
z3
anastasiagrey
28. aug 2019

Ja som zazila na intraku (pod parou) 😊 priatel o tom vedel, tvaril sa, ze v pohode, no neskor z neho vypadlo, ze ziarlil 😁... Teraz ma to uz nelaka 😉

abbey1
28. aug 2019

@katuska776a Ja na tvojom mieste by som si hľadala rovno vyštudovanú učiteľku slovenského jazyka. Aspoň k niečomu by tie vaše stretnutia mohli byť dobre.

lenqua_12325
28. aug 2019

zase sa niekto nudí ...

miadi
29. aug 2019

Ved chod niekde do gay baru vygoogli kde take najdes ja si nepamatam nazov ale trebars v Ba je taky podnik ze sa tam aj tancuje niekde pri obchodnej tak hore v ulicke. A to poznas ked tam bude baba po tebe pozerat akoby Ta chcela zjest. Ja si neviem predstavit niekoho zhanat na sex cez internet. Ked staci ist von a vonku naživo vidis lepsie tu chemiu. Na nete cez foto uvidis daku morsku pannu a v realite pride na stretko chobotnica. Ale rozmysli si najprv ci ti to stoji za koniec vztahu,Lebo podla mna je jedno ci podvedieš s mužom či so ženou. Rovnako je to nevera a vzdy je sanca ze Ta bokovka na sex prerastie v nieco viac. Ale Keby si bola spokojna vo vztahu tak by si asi takto nerozmyšlala.

rainbow82
29. aug 2019

Zaujímavá téma..My sme sa niekedy o tom bavili s priateľom.Ze keby ho podvediem s muzom bol by koniec a keby chcem vyskúšať ženu chcel by byť pri tom 😂.Ma smolu nebolo ani jedno ani druhé.Moj je až moc úprimný 🤔. Hovoríme o všetkom,nemáme hranice

bobana297
29. aug 2019

@katuska776a cez pokec 🙂 este z cias ked som mala 19 rokov 🙂 bola to velmi pekna zena

katuska776a
autor
30. aug 2019

@bobana297 a bolo to pre teba prvý krát?

ink
31. aug 2019

Prepáč, otázka neobvyklá, čo ani neriešim, ale štýl akým sa vypytuješ je pre mňa signálom, že to nie je len otázka zvedavosti. Nakoniec sa dozvieme, že si nejaký chlap. Tému uzavieram.

Strana
z3