Čo si myslíte o takom štýle u dievčat?
Napríklad. Páči sa vám táto baba ?
Ten makeup, nechty, obočie, mihalnice, pery, opálenie, prsia, zuby atď.
Príde vám to sexi alebo je to skôr otras.
odkaz na fotky tu na imgure : https://imgur.com/a/306krUX
možno tak Borkovi - politikovi
@danrol keď by som bol dieťa, tak sa rozplačem a budem mat nočné mory. Vážne. Je to choré. Viem, že mozog má rád extrémy. Michelangelove sochy ako kópie ľudí aj s detailami žíl neuspeli. Ale mega kozy, mega svaly mat mihalnice atd v rozmeroch ktoré ani v prírode nie sú reálne má mozog rád. Toto ale vyzerá aspoň pre mňa choro.
...ze je to casty styl,len niekto ide do extremu. :D
Prečo nepridáš foto do svojho príspevku, ale ľudia ti majú klikať na odkaz?! 😂
Normálne neverím koľkí ľudia na to klikli 😂 a nie, ja som neklikla, lebo každý normálny človek vie, o čo ide autorovi príspevku. Pekný večer.
@danrol u dievčat? To je nejaký štýl? To je poľutovaniahodný duševný mrzák neurčitého pohlavia, zvláštne upravený zrejme plastikami.
Je mi takých ľudí úprimne ľúto.
Staci pozriet kollarove mamicky…. Nepoznam muza, ktoremu by sa toto mohlo pacit.
ved ta je ako z parodie 😂
ale myslim, ze v hlave toho vela mat nebude, takto sa zhovadit dokaze fakt len niekto s IQ velmi velmi nizkym
A je to isto zena?
Jemin zeny neklikajte na kazdy pofiderny odkaz, mate rozum???
@danrol Normálne rozmýšľam, či je to vôbec baba alebo niečo zmutované.
@nekonecna_katastrofa takýchto žien je plný Instagram mám podobnú kamarátku cicky veľké pery botox ja neviem či niečo má na sebe svoje 😆pery až extrém 🥴....a v zahraničí si nabalia úspešného podnikateľa
Mňa zaujíma čo si o takých ženách myslia nejaký rodinný príslušníci, nejaká 80 ročná babka tomu nemôže chápať 👌🤣
@ika11123 Stále? Ja fakt nepoznám osobne žiadneho chlapa, ktorý by mal akýkoľvek, hoc aj krátkodobý vzťah s takouto ženou. Zato poznám mužov, čo sú spokojní aj s nie práve modelkou, ale tie ženy to konpenzujú povahou, vzdelaním, vtipom, šarmom. Ženy ako tá vyššie trpia poruchou vnímania seba samých - je jedno aké veľké prsia a pery budú mať, po krátkej dobe im to bude málo.
To čo je za monštrum
Nič, ich život, ich rozhodnutie, ich vec.
@oli18 tak zas niečo keď chcem zmeniť asi musí byť rozdiel z vychodzieho stavu 😃 je mi jasné ,že nevyzeram originál od prírody,ale nehrotim to,mne sa to tak páči,a ostatni okrem partnera ma netrápia,preto vravím,že v podstate je mi fuk kto so sebou čo robí,kým sa ma to netýka🙂i keď ta dievčina je aj na môj vkus vela,keďže toto bola otázka🍀

Moji kolegovia by povedali:Dobrá,tak na chatu 😁