Čo si myslíte o tom, ak niekto predáva tovar, ktorý ste mu predali?
čo si všeobecne myslíte o ľudoch/ženách, ktoré si cez bazár na internete, fb,
čokoľvek - kúpia oblečenie, topánky a potom si ten “svoj” tovar nájdete, že ho dotyčná predáva ďalej? za oveľa viac.
@zuzuliennka1 uz som sa vobec nechcela k tejto diskusii vyjadrovat, ale tak si ma znova oznacila, ze nechapem, tak ti to tu vysvetlim este raz: Ja chapem velmi dobre. Jedina, ktora tu splieta 2 na 3 si jedine ty. Si precitaj celu diskusiu. Jedina, ktora tu nema svedomie si asi ty, lebo to, ze som po tvojom komentari ohladom lacnych znaciek napisala, ze TU na bazari MK predavas veci podla teba nazvanych lacnych znaciek, tak hned si 43 inzeratov vymazala, pozastavila, presunula pod iny nick, ja neviem, co si urobila a v podstate mi je to jedno a vobec ma to nezaujima, rob si s nimi, co chces. V komentari pises, ze su premiestnene neviem kde, dalsia komentujuca ti napise, ze ten kontajner uz na svk nie je, tak uz zrazu nevies, kde si ich vlastne dala....stale nejake nove vymyslance....Ked ty mas take svedomie, preco si tie veci potom presne v TEN isty DEN vymazala? To je mi velmi velka nahodicka. Ale o tom tato doskusia nie je. Ja som tym mojim komentarom chcela povedat, ze ked tu na bazariku MK mas take spektrum znaciek, tak asi si ziadne krkolomne znacky nepredala ( ked nie tu na bazari, tak inde na nete), nie som sprosta, aby som pisala o nepredanych veciach ako predanych, to neviem ako si vycitala z mojho prispevku. Chcela som tym povedat, ze ked aj tvoja kamaratka danu vec predala s neviem akou prirazkou, tak ziaden krkolomny zisk z toho nemala. Lebo keby si si kupovala znacky ako LV, Gucci, Dior apod, tak by si asi do pepca, FaF , lidlu nechodila kupovat tolko veci, ked v tvojom bazari bolo 80 percent veci tychto znsciek. Ale mozno hej....Takze ty jedina tu citaj s porozumenim. Teraz ti poviem, ze pred 2 rokmi som predala znackovu kabelku , po roku som ju tu na Mk, ked som zhanala inu, videla na inzerate tu svoju za dvojnasobnu cenu, bola predavana ako novy tovar. Nepamatsla som si nick kupujucej, tak som medzi mojimi nakupmi nasla a ano bola to moja kabelka od tej mojej nakupujucej mamicky a vies co to so mnou urobilo? NIC, je to jej a len JEJ vec. A to bol pouzivany tovar vydavany za novy. Je to o charaktere danej osoby, ze to urobila tak. Kvoli takej blbosti diskutovat 3-4 dni 🙈 Kludne sa zozieraj dalej, ked ti to pomoze, ale zivot bezi a cas ide rychlo....Vies , existuje aj take prislovie: Dopraj a bude ti dopriate.
Ku kontajnerom, humana mozno nema kontajnery, ale na oblecenie kontajnery este stale su... ;) prave tam zajtra nesieme veci :D
Mne sa raz stalo, bolo to davno, ze som predala jedny obyčajne h&m rifl.leginy kt.som kupila z bazaru za nejakych 7/8€ tusim. Dcera tak rýchlo vyrastla, ze ich ani nemala oblecene.Urobila som si vlastne novo foto a cakala kto sa ozve.Ta zena, kt.bola predavajuca mi najprv pisala v bazari, potom si zistila cislo aj cez bazos a volala a kricala po mne,ze aka som vybabrana, ze ako obabravam a ze to jej leginy za 6€ predavam za 7€ a este k tomu ich nosila moja dcera aj jej dcera a pisem ze boli raz nosene kolko ja viem kolko ich ona nosila. Normalne som zasla z nej, ani k slovu ma nepustila. Len som jej slusne a dorazne povedala, ze nech sa spamata ci je normalne co robi, ze to ona volala mne, ze ona obťažuje mna a ju uz do toho tak moze byt to co si myslim za kolko ich predam. A buchla som jej telefonom... Ako fakt som nevedela presne na cent za kolko som od nej kupila. Ale potom ako som jej zlozila telefon, som si nasla ten inzerat, zmazala ho a nahodila znovu a v momente boli predane. Mimochodom nakoniec som ich kupila za 6+posta cize to co som pytala bolo uz vratane posty. Nezarobila som miliony na nich, iba som nebola stratova. Stalo sa mi to iba raz. Taku mimonu co tak cirkusovala a este ze sliedila ake mam cislo a kricala po mne do mobilu som nezazila 🙈🙈🙈 Konecna. Niektore fakt nevedia kde je sever. Ved som jej to neukradla a nepredavala potom...kupila som to od nej, moja mala ich nemala oblecene, zavadzalo nam tak sme posunuli za taku sumu ako sim uznala za vhodne. Nebola uz jej starost za kolko a komu. Ked ich chcela nemala mi ich predat (neviem si predstavit co za cirkus by urobila kamoske,resp.znamej ktorej by darovala a ta by ich potom predala...)
Uz sa mi aj stalo, ze dokonca pouzili aj moje foto predavajuce aj popis a neriesila som. Mne zan riadne zaplatili kolko som si realne pytala, tovar im riadne prisiel, nevyhovuje, nesedi, nechcu = predaju si. Uz je ich. Za kolko je ich sikovnost alebo strata. Nesliedim...
Ked Ti nevyhovuje, ze predava veci po Tebe drahsie, viac jej nepredaj a predaj si cudziemu za kolko chces, nie pod cenu a je po probleme

@zuzuliennka1 vidíš a mne zase pripadá ako zverstvo, že niekto chce za sprate, použite body 5 eur a pritom nové teraz v lindex 7,99 a to nie je výpredaji a cena, čo vianočné body určite vo výpredaji bolo....
https://www.lindex.com/sk/baby/baby-home?page=1...
https://www.modrykonik.sk/market/body-dupacky-o...
Nerieš zbytočne, tak dramatický, keď ti to vadí, tak kamarátke daruj a máš dobrý skutok a hotovo☺️😂, ved keď musí predávať za drahšie, asi potrebuje peniažky. A keď ta to fakt zere, predávaj drahšie a mas