icon

Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?

6. jan 2022
h2
6. jan 2022

@luccija No môj syn má 10 rokov a ak ho niekam pustím samého, tak ku kamarátom u nás v dedine, alebo ak sa chcú ísť spolu bicyklovať a aj to som vždy nervózna. Včera sme mali rozhovor aj s ním, samozrejme, tiež už vedel, čo sa stalo. Ináč, my sa chodievame so synom často bicyklovať po dedine a keď bol menší, nechcel, aby sme chodili okolo toho družstva, že je to tam strašidelné.

h2
6. jan 2022

@jana_eyre_2
@vevesh Možno som príliš uzkostlivá matka, ale nepustila by som syna samého do inej dediny.
A áno, samozrejme, že sa to môže stať aj niekomu z našej dediny a desí ma predstava, či sa to už aj niekomu nestalo, len to neskončilo až tak zle, tak sa o tom nevie. Fakt mám momentálne veľmi silné nutkanie zmeniť bydlisko.

liljana
6. jan 2022
https://www.youtube.com/watch?v=-tRMxERIaWQ

Bitka košických dievčat v správach na TV JOJ

baskustek
6. jan 2022

Otec toho dievčaťa, čo ju drží, písal na fb, že to 11-, ročné dievča samo prispelo na vodku a chcela sa ukázať pred staršími, tak popíjala s nimi. No začalo jej byť zle, tak tá čo ju drží chcela, aby všetko vyvracala a pritom jej omylom vyhrnula tričko. A čakala s ňou až do príchodu sanitky. Čiže dohovie, kde je pravda. Ale 11-ročná tiež nebude nejaké neviniatko.

zivotsdetmi
6. jan 2022

@baskustek 👌🙋ste skvelá grcam z toho čo ste napísala...

autor
6. jan 2022

@h2 co ti rodicia toho dievčatá tuším Ely? Co ma mamu policajtku a otec sa tiež vyjadroval

vevesh
6. jan 2022

@h2 pustila, nepustila- moje dieta chodilo metrom do skoly cez milionove mesto- muselo🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️to je jedno, ci a ako tam bola, problem je to, co sa jej stalo....

autor
6. jan 2022

@baskustek dobre dajme tomu ze mate pravdu a ako jej dali dole nohavice a fotili vagínu? Tiež nechtiac? Alebo prvá pomoc sa odkedy dáva tak ze sedíte niekomu na chrbte a tahate za vlasy a kopete do tváre?

jana_eyre_2
6. jan 2022

@h2 bohužiaľ pokiaľ sa človek úplne nevyhne ľuďom a nebýva na samote, tak takýmto situáciám nebude vedieť predísť nikde.. šialení ľudia ktorí vychovávajú deti sú bohužiaľ vsade.. ja bývam tiež kúsok (ch.grob) sú tu tiež vyrastkovia čo majú husté reči.. neviem ako to bude keď budú mať moje deti 11r ale budem sa musieť nejako obrniť a nechat im aj určitú voľnosť aby sa stretali s kamarátmi.. hlavne musíme deti naučiť ako sa zachovať v kritických situáciách aby vedeli ako reagovať.. stať sa môže naozaj čokoľvek, kedykoľvek.. ako som písala v inej téme.. môjho muža tiež zbili podobné že skončil v nemocnici na niekoľko dní so zlomeným nosom.. bolo to poobede, mal 12rokov... Asi preto v akej časti som vyrastala som trocha viac ostražitá a nedovercivejsia (boli sme s mužom susedia a mňa tiež pár krát zbili) a tak už dávno som bola uzrozumena že sa stať môže fakt hocičo..

Teraz som sa ho na to pýtala, že v nemocnici ležal týždeň, boli 6ti a kopali všade.. mal otras mozgu, pomliaždeniny a zlomený nos..

mamina0078
6. jan 2022

@h2 ja tiez by som tak nepustila, maximalne s nejakou kamoskou, ktoru velmi dobre poznam aj jej rodicov aby keby daco na seba dali pozor... A bydlisko sa ti zial podla mna neoplati zmenit... Take skupinky su vsade a toto bolo len otazka casu kedy niektorej prepne nad pomyselnu hranicu aby sa spolocnost prebrala, ze nie je normalne, co niektore deti robia a ako sa chodia opijat a ako zanedbavaju rodicia svoje deti, ze moj syn/dcera urcite nic zle nerobi tak nemusim ho/ju kontrolovat lebo ho/ju poznam...

baskustek
6. jan 2022

Podľa všetkého sa to už potom zvrhlo, keď mali všetci vypité. Len píšem, čo písal ten Sidor, muž tej policajtky, otec tej, čo ju drží. Nezastávam si nikoho. Ale mladá tam išla podľa všetkého dobrovoľne. Mala 6€, z toho 4€ im dala na vodku a 2€ si chcela ešte nechať na vlak späť.

h2
6. jan 2022

@vevesh Áno, samozrejme, veď to aj píšem. Len som sa okrem iného pozastavila nad tým, ako sa tam dostala.

pandorra
6. jan 2022

@baskustek jasne, ze bude na vine obet, Na Slovensku pravidelne opakujuci sa jav.Sama sa napila alkoholu, sama si stiahla nohavicky a sama sa odfotila…Na to poviem len jedno, pubertiakov exemplarne potrestat, lebo to dopadne ako v Martine, ked zavrazdili bezdomovca pre zabavu.

h2
6. jan 2022

@jana_eyre_2 Pre Boha! To kde ste bývali? (Tiež som z BA, vyrástla som na Štrkovci, bolo to tu v pohode.)

miskaleonorbi
6. jan 2022

Tipujem ,že keby napadnú iné dievča z partie , pridala by sa k ním 😉

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
mamina0078
6. jan 2022

@baskustek aj keby vsetkych to dievca pozvalo pit, same donieslo a kupilo alkohol tak to nikoho neospravedlnuje z toho, co jej urobili.

vevesh
6. jan 2022

@baskustek pre pana, ale to je jedno, ci isla dobrovolne, a ci aj odpila z flase glg- dva dobrovolne. Ale aby o 3-5 rokov starsi pubertaci zmlatili (a k tomu do krvi!!!) 11 rocne dieta, natocili si to, nafotili intimne partie a zvracajuce krv mu este nadavali slovnikom 6 cenovej s rukami pri vagine a krvou a pozdielali na sietach, je velmi velmi daleko za medzo normalnosti. Skuste sa vzit do situacie, ze je to vasa 11r. dcera!

20erika07
6. jan 2022

@h2 moj ma 14rokov a bol len raz mimo nasho maleho mesta u kamarata na dedine vzdialenej 10km od nas a aj to som ho tam odviezla ja a naspäť ho doviezli kamosovi rodicia. Aj tak sa o neho velmi bojim aj ked je tu von, minule za bieleho dna na namesti pod kamerami napadli jeho spoluziaka len tak z nudy. Ma sice 14r ale ma dovolene len do tmy byt von, co je asi tak do 16.30-16.45h ,v lete dlhsie. Oni sice nevyhladavaju miesta na zašitie a skusanie zakazaneho ale chodia do lesa na bike a to sa aj tak tiez velmi bojim o neho, je to nebezpecne ale vzdy lepsie ako sa poflakovat a skusat piť alkohol ☹
11rocnu by som v ziadnom pripade nepustila takto von ako bola obeť. Mam este dcerku 8rocnu , v 11tich nehrozi aby sa tulala bars kde, by som si to do smrti vycitala az by sa jej nieco stalo podobné s mojim dovolenim sakra..
To co sa jej stalo, to je hrozne, ze to vobec tie deti napadlo, rozum mi to neberie, ze to proste nejake decko napadne tak velmi ublizit.... hrozné. My sme veru tiez von vselijake pestvá stvarali ale nikdy sme nikomu neublizovali boze

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
6. jan 2022

Na topkach niekto v diskzsii zverejnil aj meno, aj adresu dotycnej hlavnej akterky z policajnej rodiny.

Tak treba dufat, ze vsetko bolo tak, ako pisu na webe. Lebo ak niekto proaktivne vezme spravodlivost do svojich ruk a uz vie, na koho a kam si ma ist pockat, nemusi to skoncit dobre.

miskaleonorbi
6. jan 2022

@cocolino234 patrila do partie v ktorej bola agresia . Myslíš , že kedy sa to stalo inej dievčine v skupine , žeby sa nepridala ? 🙃 nebuď slepá .
Keď bola v takej skupine , Urvite nebola neviniatko . To čo jej spravili je hrozne samozrejme .. keď som to prvy krát čítala , ma zamrazilo .
Kto tu Určuje čo je detinské a čo nieje ? Ty ? 😃

jana_eyre_2
6. jan 2022

@h2 pri pentagone.. 😔 vtedy mi to neprišlo nejaké kritické, to až keď som sa odsťahovala a žila inde mi došlo koľko nebezpečenstiev sme zažívali.. stačilo pár tupych decek, tupych rodicov a šlo to.. ale aspoň sme vďaka tomu ostražití s mužom, učíme deti ako sa snažiť vyvarovať zlému...

Ešte muž dodal, že v ten večer ti 6ti takto zbili 3ch chlapcov, všetci boli v nemocnici.. a že jeho otec bol aj na policii, ale nič viac sa nestalo, nikto s tým nič neurobil..

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
miskaleonorbi
6. jan 2022

@cocolino234 tak isto ako aj ty . 😅

autor
6. jan 2022

@moonlight1210 otec tej ely sa jej zastaval v komentároch stačilo dat do Google meno a má k tomu prístup každý

vevesh
6. jan 2022

@miskaleonorbi ideme porovnavat 11rocne dieta s 15rocnymi polodespelymi ludmi,ktori uz maju obcianske? Aj keby sa ako 11 rocna pridala- je to dieta, ovpyvnitelne a neschopne uvazovat realne a nad dosledkami. Ale ze stredoskolaci nepoznaju medze sa vam zda okej? Tie obcianske sa nevydavaju iba na krasu....

traktor
6. jan 2022

Stačilo co napísal otec, rodič akterky.. Už to je vizitka, už to svedčí o tom, prečo decká majú silu, neboja sa ničoho.. Úplne zvrátené, že toto podporuje dospelá osoba.. Osoba, ktorá má chrániť, viesť, učiť.. Potom sa čudujeme, kam tento svet speje, keď sa ospravedlňuje neospravedlnitelne.. Ďalšia vec.. Aj po prepuknuti všetkého, decká co tam boli malí odvahu ďalej vypisovať na net, smiať sa, posielať si ďalšie fotky, atď... Bez hanby, bez uvedomenia si vážnosti situácie, bez ľútosti.. Verím, že toto bude riadne potrestané, pretože ak nie, dá im to ešte väčšiu silu..

luccija
6. jan 2022

@h2 ale dievčatá majú skôr túlavé topánky aj sú vyzretejsie a skôr sa zgrupuju či prejavujú záujem o chlapcov.Chlapci sú tak 2,3 r pozadu.
@cocolino234 tiež si myslím je iné opiť sa s nimi ktovie aká je pravda či pil, nepila dobrovolne a dobiť ju a neúctivo fotiť a natáčať.