Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?
@miskaleonorbi myslela som si, že po Tvojich perlách v skupine už ma neprekvapíš. Omyl, podarilo sa. Ako Tvoj príspevok korešponduje s Tvojimi kecami o tolerancii, láske, ako sa ludia nemajú osočovať, majú s sebe byť láskaví a slušní, chápať sa navzájom..... A bla bla bla... Potom vypotíš toto...🤦
Chore chore chore...fakt na grcanie,plac rev...
Boze keby sli spolu robit nejaku lotrovinu kradnut jablka rozbijat okna ist niekam kam sa nesmie....ale toto? A este k tomu baby? A natacat? Kam to vsetko speje...je to desive naozaj strasidelne.
@miskaleonorbi citujem:"patrila do partie v ktorej bola agresia . Myslíš , že kedy sa to stalo inej dievčine v skupine , žeby sa nepridala ? 🙃 nebuď slepá ."
Patrila do partie??? Ty si naozaj myslíš, že 11 ročne dieťa "patrí do partie" 16 ročných??? Ani na sekundu Ti nenapadlo, že ju do partie vlákali za podobným účelom?? Že si vyhliadli dieťa z rodiny, kde mamina je evidentne trošku jednoduchšia (podľa písomného prejavu a nehovorím to v zlom, veď každý sme nejaký), tým pádom asi nebol úplne problém ju dostať tam, kam ju dostali. Naozaj si myslíš, že také dieťa bolo "uznávaným" členom takejto bandy?? Načo by im asi bola? Len na to, čo s ňou urobili. Ona je dieťa, oni dospievajúci, veľmi ľahko ju dokážu zmanipulovať. Skús trošku myslieť....alebo radšej nie 🙈
@jankalukasova prosím ta , ty ma už nekomentuj .
Si mnou posadnutá ? stále ma máš chuť komentovať .
Či už v skupine , alebo len tak na stene či v diskusii .
Nesníva sa ti už o mne ?
Nádych , výdych a kľud 😚
Na grc.mi je zo žien, čo hádžu vinu na obeť.. ale to tak býva stále..
@miskaleonorbi nie nesníva... Neboj, nočné mory nemávam 🤣🤣🤣
@mamina0078 neverím, že toto čítam od matky
@cocolino234 👏presne tak.
@larisa ty si ako 11 rocna nechodila sama von?
Lebo ja ano, neskusala si potajomky cigarety a alkohol? Vedela o tom tvoja mama resp rodicia?
Lebo ja som skusala a teda nezavesila som to na nos mojej mame ze mami cau idem ku miske ideme skusit fajcit a vypit...prisla na to az ked som prisla domov...
@larisa mne to tiež nepríde celkom ok, že 11 ročná žabka bola o 19,00 vonku. Ak som to správne pochopila, bola u kamarátky a mama ju čakala. Neviem, je už tma, kamarátke mohla ísť poobede a byť o 16,00 doma. Inak ona sa s tou partiou nestretáva, oni ju vylákali, ak to dobre chápem. Nechcem tým samozrejme v žiadnom prípade hádzať vinu na obeť, to ani náhodou, dvíha mi tlak, keď si predstavím tých zasranov a verím, že to bude natoľko v médiách rozmazané, že trestu neujdú.
@marlent cigarety a alkohol som v jedenástich teda neskúšala ani potajomky a to som nebola tichučké, poslušné dievčatko.
@elizabet173 ja alkohol tiez nie ale cigarety ano...no decka v mojej partii ano...dokonca si pamatam ked som bola siestacka prestahovali sme sa a baby z mojej triedy na telesnej volali s nejakymi svojimi kamosmi q z jednej vyhrklo ze kto ma "gandžu"? Tak dobre prideme....nevedela som o co sa jedna na to som prisla az o dobrych x rokov neskor...
Ti frackovia si podla mna neuvedomuju, ze to video je dvojsecna zbran. To video, ktore tolko ludi zdielalo, uz bude na internete navzdy, ci chcu alebo nie. Takze teraz mozno u niektorych svojich priskvarenych kamaratov vyzeraju cool a pre to 11-rocne dievcatko je to zial zdroj ponizenia a dozivotnych psychickych nasledkov. Na druhej strane, aj ti frackovia, ked budu starsi, sa raz mozno budu chciet dostat na nejaku normalnu skolu, najst si dobru pracu, najst si noveho partnera. A vzdy sa moze stat, ze niekomu z buducich moznych spoluziakov, kolegov ci partnerovi pristane toto video v poste. Vy by ste chceli takehoto kolegu ci spoluziaka? Nikto normalny takehoto cloveka nebude chciet mat v blizkosti, a to aj ked by sa mozno teoreticky uz akoze zmenil ci dospel. Nikto normalny. Minulost ich vzdy dostihne. A ja teda za mna hovorim, ze si to aj zasluzia.
@homealone tak tomu uver zlyhali pri vychove rodicia 11rocnej v uplne rovnakej miere ako rodicia akterov. Kebyze moje 11r. dieta ma kontakty s takymi detmi tak ju ani na zahradu nepustim bez dozoru... V dnesnej dobe najma u tak maych deti lebo to poriadne ani pubertiaci nie su je podla mna nevyhnutne dohliadnut s kym su v kontakte a s kym sa navzajom sleduju na soc. sietach a komunikuju nehovoriac o tom, co tam pridavaju na verejny ucet.
@larisa ja som sa tiez hrala v 11r. s babikami...a za tu hravost sa mi dostalo 4 rocnej sikany v triede, lebo uz sa skusal alkohol a cigarety (tiez vyber z lepsich rodin + vysoke iq), v 13. Niektory uz pravidelne chodili do pubov (vtedy nebol zakon a sem tam naservirovali aj nastrocnym...)
ono bohužial v dnešnej dobe nemusí byť ani vonku s tými ľudmi , moja sestra má 12 a sama chodí napr. z krúžkov, z plávania sama domov o pol 6-7 ked je už. vonku tma autobusom do dediny. človek nikdy nevie , komu prepne a napadne aj takéto dievča na zástavke
Otrasne čosi. To ze bola nejaká 11 ročná vonku po tme, že sa zaplietla s nejakou partiou starších a dajme tomu ze si mozno aj dobrovolne cucla z tej vodky neriesim, nieje ani prvá ani posledná co toto spravila v tak malom veku.
Ale to co spravili ti starší, ta surová bitka a nahrávanie a následne zdielanie videa to mi naozaj hlava neberie. Pôvod je niekde v rodinách tých parchantov, tam musí ísť o vysoko disfunkcne rodinné prostredie, toto dieťa z normálnymi morálnymi hodnotami proste nespraví aj keď s ním plieska puberta a ma par promile. Nespraví. Normálne dieťa bolo to co zavolalo záchranku keď videlo co spravili.
Aj ten otec toho rozmaznaného spratka ako ju obranoval na nete, absolútne žiadna sebareflexia vidí to nahrané na videu a aj tak bude tvrdiť ze dávala prvú pomoc.
V tomto ich všetkých dozenie dvojsecnost sociálnych sietí, tak ako si to zdieľali a nahrávali teraz existuje dôkaz ich činu. Veľmi rýchlo sa dostali von informácie o koho šlo, profily, mena, o hlavnej akterke sa vie všetko, ako sa vola, kde býva a teraz budú musieť čeliť silnému internetovému hejtu. Verte tomu ze aj ta 15 ročná agresorka sa poserie keď jej aj jej tatickovi začne chodiť tisíce nenávistnych správ - a to veru začne. Svojim spôsobom jej to aj prajem.
@lujza123 ja som práve čítala na otvorenom profile jedného zo zúčastnených komentáre. Ako píšeš tisíce nenávistný komentárov. Teraz sa im dostalo verejne lynčovanie. Niektoré komentáre sú až desivé. Zamyslela som sa nad tým o čo sú lepší tí,ktorí im prajú všetko možné. To len taká úvaha. Každopádne čo zasiali, teraz žnu..
Že je to ohavné,aký má prosím vás Andrejka insta. Ďakujem
@lenkasarka Absolútne s tebou o tých komentároch súhlasím. Všetci sa teraz cítia morálne nadriadení, ale možno len zhoda náhod spôsobila, že sa do podobnej partie nezaplietli ako deti aj oni. Tie komentáre sú plné sadistických spôsobov ako by dotyčným ublížili. Lebo verejná poprava bola pre davy vždy lákavejšia, ako zločinca normálne súdiť a zatvoriť do väzenia.
Tiež sú plné prosieb o zdieľanie toho videa. Koľko žien aj tu si to pozrelo? Aký mali na to dôvod? Úplne rovnaký ako mali tí parchanti na natáčanie...proste fascinácia tým, že niekto je mlátený. Samozrejme si to ospravedlnia vetami o tom, ako si chceli spraviť objektívny názor.. Kvákajú ako ľutujú dievčatko, ale ani ich ani nenapadne, že posledné, po čom obeť takého útoku túži, je aby jej polonahé dobyté telo videli milióny.
Otrasné a nepochopiteľné ako si to mohli dovoliť. Nemohol som sa na to ani pozerať. Začína tu prekvitať hyenizmus. Ako to zvykol hovoriť jeden učiteľ.
@baskustek to ako dospelá žena myslíš vážne,čo si napísala?
Takým rozprávkam čo hovoril jej otec,by verili len malé deti.
Ináč je to hrozné, ale presne preto je dobré,že to video existuje,lebo ináč by sa z toho tie decká vyvliekli,keďže aj keď existuje video a očividne tam vidno,že vôbec nie je pravda,čo ten otec hovorí,aj tak mu ľudia ako ty veria.
To naozaj?
Ja som síce video nevidela,nemám na to odvahu,revala by som , ale stačí mi,čo píše tisíc ľudí,čo bolo vo videu a zrazu vyjadrenie otca úplne o ničom. Jasné,že si bráni dcéru.
A ty tomu veríš? A ktovie koľko ľudí tak isto.
Presne preto je dobré,že to video existuje,aj keď pre to dievčatko to nie je dobré,lebo sa bude miliónkrát zdieľať.
Ale keby video nebolo,všetko ututlaju a povedia,že ona je na vine a ľudia by tomu verili.
Ty a ďalší ľudia,ktorí mu veria aj keď existuje video,ste toho jasným príkladom.
@elizabet173 ale rodicia sa s nou už nevedeli od 17tej spojiť, čiže si myslim, že nemalo dlho vecierku, navyse boli prazdniny, ak si rodičia mysleli, že je s kamarátkou, nepride mi to nezodpovedne.
@lenkasarka
@annm81 internetová nenávisť vie otriasť aj dospelým človekom. Sama som si tým prešla ako príslušnícka určitej menšiny. Je ťažké nebrať si to osobne a vôbec fungovať vo svete kde mas pocit ze ta ľudia nenavidia... Takze si viem živo predstaviť to peklo ktoré pre tých pubertakov teraz nastane.
Ale viete toto sú činy a ich následky, nech sú akokoľvek kruté musia im čeliť. Každý kto to nahrával a zdieľal, každý jeden spojil svoj profil s týmto ohavnym činom, verejne sa k tomu prihlásil. A aj keď si to vtedy tie opite namachrovane decka neuvedomili spustili lavínu ktorú nejde zastaviť.
Podobne násilné činy keď sa stanú býva identita mladistvých pachatelov utajená, práve koli ich ochrane pred rozvasnenym davom. Tu si tu ochranu zničili sami, pre pár lajkov
@annm81 suhlas, nesuhlas len z jednou vetou- ludia si to nepozerali, lebo chceli vidiet krvavu bitku dietata, ale chceli vediet pravdu- ja sa aj priznavam, tiez som si chcela pozriet video, ale preto, aby som sama vedela zhodnotit "kde pravda lezi", nie som ten typ, co veri prvej vete a mediam (netreba sa hrat,castokrat je verejnost verejne zavadzana). A co je raz na sieti, neda sa vymazat...

@traktor zevraj ta akterka, ktorej sa rodic tak silno zastaval vedie celu tu skupinu... V noci mal jeden chalan s dievcinou Live na Instagrame a tam vysvetlovali tu situaciu aj to, preco sa tej 11r dievciny nikto nezastal a naopak sa niektori pridali a zastala (zavolala RZP) sa jej dalsia baba, ktora tam neskor prisla a nebola pocas toho co sa tam dialo... V prvom rade by rodicia mali potrestat zato svoje deti a nie cakat na stat ako ano, aj stat by mal tvrdo do toho zasiahnut ale pokial vsetci akteri budú mat taku podporu rodicov ako minimalne ta 1 akterka tak hocico co stat urobi/bude chciet urobit bude malo lebo otecko/mamicka to vybavia... Pretoze rodicia im davaju najvacsiu silu najma ked to nebol prvy nasilny akt tych deciek a zial dovtedy ich nic nezastavilo...