icon

Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?

6. jan 2022
majka2
6. jan 2022

@baskustek aj sa sama vyzliekla a vagínu ukazovala skúste pozormyslat ako by bola vám keby vám ktosi skúšku na internet zavesil a to ste dospelá nech bolo dievča aké koľvek ma 11 rokov a nikto nemá právo nikoho vyzliekať a dávať foto an internet. A tie detiska co to urobili keby sa mi dostanú pod ruku tak im taku jebnem ze im stena dá 4 naspäť alebo to isté im urobiť sak podľa vás pohoda

panda21
6. jan 2022

@liljana a otec sa ešte aj neuctivo vyjadruje o obeti. Že sa z ľudí smeje a užíva si, že je stredobod pozornosti. Tí ľudia nemôžu byť v poriadku.

luccija
6. jan 2022

@panda21 aspoň dátum, keby dobre napisali dibtam februar
@baskustek to sa dá ľahko zistiť z kamery v Bille či kupovala alkohol a ako to bolo.Nechce sa mi veriť, že, keď bola dohodnutá s mamou, že ju príde čakať na vlakovú stanicu mala v pláne 2 hodiny predtým piť alkohol.
@marlent to už je taká davová psychóza, keď jeden, tak vsetci...a, keď tam bol alkohol a nejaká marihuana či niečo horšie ich správanie bolo skreslene a boli ako zver:(

panda21
6. jan 2022

@luccija už to raz spravili, pred dvoma rokmi inému dievčatku. A po vyjadreniach hlavnej akterky otca sa ani nedivim že sa utulal aj prvý prípad.. Hádzať všetko na obeť, zosmiešňovať 11 ročne dievča, aj napriek videu a presným utrzkom hovoriť ľuďom, že sú slepí a jeho dcéra ju iba zachraňuje.. Hrôza.

baskustek
6. jan 2022

@slovakboy kde som napísala, že sa ich zastávam?

nttnnt
6. jan 2022

to bude vydarena familia taticko byvaly veduci predchodcov naky mamka policajtka a parchant nevyrovnany smrad ocividne dobre doma deptany sak tie vyjadrenia tatka ste citali ?? ten kokot pisal ze to male dievca sa smeje a tesi sa ze bude mat pozornost na internete-toto on napisal to nebude pri zmyslom takyto vyjebanec kludne by som povedala ze vlastne decko zneuziva ked ine krvave decko obnazene sa mu zda ze sa smeje, uchylak pojebany...iba jeho dcerka a ten cigan bili tu malu pisalo nejake decko na instagrame co tam bolo tiez sak sprostosi sa teraz udavaju navzajom a verejne...kazdopadne dufam ze ta mala svina bude kvicat jak jej osladia teraz zivot za to ked nie spravodlivost tak ludia a dopraju jej sikany ked ju ma tak rada...

dadulamamula
6. jan 2022

V prvom rade zlyhali rodičia. Je to strašne, čo tie deti spravili, škoda že klamala mame a bola naivná z toho ze ma dobrých kamarátov. Predovšetkým si to nemalo co k nej dovoliť a treba ich riadne potrestať. Najväčším trestom by bolo zverejniť ich fotky a fotky rodičov, aby vedeli čo majú doma aké zrudy. Véd toto zdravý rozum nespraví. Sama mam deti teda aj dcéru, no a neviem si to ani predstaviť.

baskustek
6. jan 2022

@luccija to neviem, či kupovala. Sidor tvrdí, že im dala 4 eurá na vodku, tak možno ostatní ju kúpili. Vraj začala piť sama od seba, chcela sa ukázať pred staršími. Potom sa to už zvrhlo, už ju v tom podporovali, zrejme im bola na smiech a keď videli, že to prepískli, chceli, nech to vyvráti, aby sa neotrávila. Pozor, to tvrdí SIDOR, tak si vyprosujem útoky na moju adresu. Nie je to MÔJ názor, ani sa nezastávam útočníkov.

asfodelka
6. jan 2022

Myslim si, ze ludia v Miloslavove by sa mali angazovat vo veci. Vyclenit vsetkych pritomnych akterov na okraj ludskej spolocnosti. Znemoznit im stretavanie so svojimi detmi, vybavit im vylucenie zo skol a verejne ponizenie. Aby ostatne deti videli ze hoc policia neurobi nic - spolocnost netoleruje taketo spravanie. Ale tak to je utopia ..

panda21
6. jan 2022

@asfodelka jedna mamička už písala, že odmieta dať dieťa do školy, pokiaľ tam budú tieto decká a dosť mamiciek s ňou súhlasilo. Boh vie ako sa vyjadrí škola. Ktorá ale viac krát upozorňovala rodičov, že sa na tom mieste študenti stretávajú a fajčia.

gleep1
6. jan 2022

@asfodelka ja si myslím že to, že nikto nedovolí svojim deťom stretávať sa s nimi je samozrejmosť a nie utopia. Ja som čítala aj vyjadrenia občanov na stránke obce a myslím si že tam neskončili len parchant ale aj ich rodicia. Tu je jedno koľko majú peňazí, každý ich po tých vyjadreniach otca odsúdil. Veď všetky tie komentáre už aj zmazal. A deti čo tam boli vraveli že jej liali alkohol nasilu a že ju drzali. Pravdepodobne je to aj na videu. Tu sa od pravdy ďaleko nedá utiecť, všetko je to na videách. Sidor je kokot ja pohľadanie, vôbec sa nečudujem že jeho dcéra toto spravila keď vidím jeho správanie sa. Ľuďom čo mu pisali na IG odpisoval že je škoda že ich ich matka pustila do obehu. To máte to iste ako pri judite. Všetko spravia preto aby prekrútil pravdu a každý za do môže len oni a ich psychopaticke dieťa nie. To nepochopíte, to sú psychopati. Nie ako nadávka. Ako reálna diagnoza.

asfodelka
6. jan 2022

@panda21 ja na jej mieste zorganizujem peticiu a oslovila by som riaditela, ucitelov a trebarz by som dala zvolat mimoriadne rodicovske a sla by som za svojim. Vylucenie zo skoly. Spokojne s tym mozu oslovit Novy Čas - tam uverejnia kadejake kydy 😉 mozno aj peticiu ak im to zdvihne predaj

panda21
6. jan 2022

@asfodelka ale škola už minulý rok na drogy a alkohol upozorňovala rodičov a políciu, smutné že o tom všetci vedeli a nikto to neriešil.

asfodelka
6. jan 2022

@gleep1 kiez by si mala pravdu a sami ludia ich odsudia

asfodelka
6. jan 2022

@panda21 asi cakali na toto

panda21
6. jan 2022

@asfodelka tak pred dvoma rokmi jedna mamička nahlásila rovnaký incident a ten je doteraz ututlaný. Hrozné nad čím zatvárali oči.

savmebej
6. jan 2022

psychopati, aj deti aj rodicia, co take monstra vychovali, dat im exemplarne tresty na vystrahu, aby sa takato vec viac nikomu nestala

gleep1
6. jan 2022

@panda21 nebol medializovaný a neboli videa ako dôkazy. Tu je už teraz obrovsky tlak spoločnosti veď je toho cely Facebook a instagram (a Modry koník 😂🙏🏼) toto sa už neututle, už sa robí zbierka pre najlepších právnikov 🙂

nice202
6. jan 2022

Teraz som videla to video na čas.sk, ako grcia krv. Mne je fyzicky a aj psychicky zle z tých detských netvorov, čo netvorov, obludy hnusné sú to. Takú zlosť mám, že aj mne je na grcanie. Do reedukačky všetkých, ktorí tam boli. Nekompromisne a hneď! Dievčatku želám, aby z toho vyviazlo bez celoživotných traum. Hlavné psychické zdravie.

hlubik
6. jan 2022

moj osobny nazor, dievca je zo slabšej rodiny , bolo to vidno pri reportaži. Myslim si že chcelo zapadnuť do partii, dobrovolne možno pila ale nejako sa tam zvrtlo inak. Ale neodpravedlnujem dpravanie tych utocnikov no dcera policajtky to som co som

sam2
Autor odpoveď zmazal
panda21
6. jan 2022

@gleep1 videá sú tiež, počkaj, nájdem vyjadrenie mamičky.

minutka
6. jan 2022

@baskustek ano dievcatko aj podla mna bude “kvitko”. Isla sa dobrovolne ozrat, chcela sa zapacit partii. Ktovie z akych soc pomerov pochadza, ked ju matka pusta von samu vlakom. ALE ❗️ Toto nie su dovody na ohavne zaobchadzanie s nou. Iba preto ze je clenkou detskeho gangu, ma byt tyrana sikanovana a prizabita?! Haloooooo to kde sme 🤮🤮

panda21
6. jan 2022
zivotsdetmi
6. jan 2022

@panda21 dobrý deň prosím vás kde ste toto našla ? dakujem

gleep1
6. jan 2022

@panda21 áno, je zjavne že sa to ťahalo dlho a vedeli o tom všetci a ti všetci sú za to vínni. Hlavne Sidor a jeho výchova, takého arogantného chrapúna som dlho nevidela. Som strašne rada že sa to takto zmedializovalo a dúfam ze majú tie potkany po svojim živote a la ja môžem všetko.

panda21
6. jan 2022

@zivotsdetmi instagram, jedna baba tam dáva aktualizácie.. A tak ďalej.

panda21
6. jan 2022

@gleep1 áno, vedelo sa o tom dosť dlho.

pink_lady
Autor odpoveď zmazal
marianeta
6. jan 2022

Ohavné čosi.. Niet sa čomu čudovať.. Mater aj tatko jej dali voľnosť v konaní trestných činov, lebo všetko čo urobila za ňu vyhladkali ,a skutok sa nestal.. Dievcisko si myslí ,že bude dokonca života trestne nepostihnutelne.. Ale na každú sviňu sa voda varí, a veľmi dúfam ,že tá jej bude veľmi veľmi horúca ,a jej teplo ju bude sprevádzať celý život..