Čo si myslíte o tom, keď sa ľudia bavia na tejto platforme?
Čo si myslite o tom, že cely internet sa baví na tejto platforme? Musím priznať, že niekedy mi je trápne za ženy, čo tu vaginu svojich dcer označujú “cikulka” a podobne. Občas je to fakt hrot. Ešte je zaujímavé napísať “moje dieťa ma 32 mesiacov”… really? Nedá sa povedať roky a mesiace ? 😀😀
Ďakujeme za informáciu, kľudne sa cíť trápne aj naďalej.
@galganka nie na pipinu, ale na vagínu alebo na posvu, možno aj na penis... Treba písať, tak, aby to autorka pochopila
Za druhych mi nie je nikdy trapne. Kazdy sme nejaky. Kazdy mà svoje zvyky nazvy svoje vyrazy. Ty napises “ really? “ a pre inych je to trapne. Su to malichernosti. Zi a nechaj žit 😊
A ako sa na to pozeráš ty, keď ti je trápne za “cikulku” a vo svojom prispevku napíšeš “fakt hrot”. Nedá sa napísať skutočne namiesto “really”?
A mne to nepride až take cudne. Nebavíme sa síce s deťmi, ale stále o nich. Pre mna je v pohode napisat o cikulke nejakého dievčatka, iné by bolo cikulka nejakej ženy.
Tie mesiace napr. 15, 18, 21 sú ešte pochopiteľne. Býva to zaužívané, i na internete, v literatúre, článkoch. Ľahko sa to prepočíta. Vyššie číslo už nemá opodstatnenie ani take presne udávanie, skôr zaokrúhľovanie na 0,5 roka, zmeny a rozdiely vo vývoji nie sú take výrazne.
@dadis 👍

@dadis 3rocnemu decku - utri si vonkajší genitál..akurat susedka keby bola, tak potom ona nahlasi na žlteho slonika strelenú mamičku
@subartic 🤣🤣
@subartic vyzva na dnešny deň - manželovi povedat, pome vykonat koitus

Vies, ludia ako ty, si vytiahnu z celej platformy jednu jedinu sekciu a v nej sa hnidopisky nimraju a zvysuju si pocit sebavedomia, lebo inak ziadne nemaju, ani na ziadne nemaju (ak feelujes ten vyznamovy rozdiel, darling).