Čo si myslíte o tomto grafe?
Neviem, nejak ma to neprekvapuje po Mečiarovi, Ficovi, Slotovi, Matelkovi, koronoodborníkoch, ktorí vedeli ešte skôr, ako výskum niečo vyskúmal... Vôbec by ma neprekvapilo, keby sa Uhrík zrazu škeril na nás z pro-Ruskej koalície (lebo Slovakoodborníci predsa vedia lepšie ako celý svet, to len my ostatné ovce sme zblbnutí mejnstrímovými médiami). Ten chudáčik Putin chcel len vykonať trojdňovú "špeciálnu operáciu" a ten zlý zlý Zelensky mu v tom bráni. Nepamätám si dobu, kedy ruskí vodcovia neklamali, ale Putin je určite svätá výnimka a mierumilovná duša, ktorej ide len o svetový mier.
dakujem za Uhrika v EU parlamente, jedini si tam zasluzi tie peniaze za zastupovanie Slovenskych zaujmov. Akoze sorry ale tie hovadiny co idu z Bruselu su uz neunosne.
@mamula20 myslím, že ty si tu už viacerým známa. Nie je to prvýkrát, čo predpovedáš nejakú katastrofu. Pamätám si, (keď si dávnejšie písala) že sa tvoj muž pripravoval podľa videí - ako prežiť v rôznych krízových situáciách. Ty si bola na neho neskutočne hrdá, že sa o vás postará. Len akosi žiadna katastrofa neprišla a ty s mužom ste zbytočne stratili (a naďalej strácate) drahocenný čas konšpirovaním.
Snáď tieto vaše rozumy o svetovom dianí nerozoberáte pred deťmi. Bola by totiž škoda takto výrazne ovplyvniť ďalších 5 ľudských životov.

@mamula20 ano, nedodrzalo, nie SA, ale Rusko nedodrzalo. Rusko nedodrzalo pretoze anektovalo Krym, nasledne napadlo Ukrajinu.
(len velmi by ma zaujimalo akym oblukom sa ti tam podarilo zamontovat Merkelovu 🙄)