icon

Čo si myslíte o tomto grafe?

11. jún 2023

Ja mam take pocity, ze najradsej by som zo SK utiekla. Strasna hanba na nas vo svete. 😏

Čo si myslíte o tomto grafe?
viestta
11. jún 2023

@mamula20 ano, nedodrzalo, nie SA, ale Rusko nedodrzalo. Rusko nedodrzalo pretoze anektovalo Krym, nasledne napadlo Ukrajinu.
(len velmi by ma zaujimalo akym oblukom sa ti tam podarilo zamontovat Merkelovu 🙄)

mamula20
Odpoveď bola odstránená
viestta
11. jún 2023

@mamula20 neodpovedala si mi na moju otazku.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
viestta
11. jún 2023

@mamula20 ty mi vysvetli. Nemam cas na videa

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ivka225
11. jún 2023

@mamula20 Zmena ... nieco ako Hlavne spravy devatdesiatych rokov

viestta
11. jún 2023

@mamula20 dve vety stacia. Mas napozerane vsetky Putinve prejavy, tak predsa mozes zhrnut tie dovody do dvoch viet.

zeldia
11. jún 2023

@mamula20 ty brďo ja som nevedela že tu píše na MK niekto napojený na FSB, FBI a zároveň Mosad alebo sklenú guľu lestiš?

belllinka
11. jún 2023

@zeldia ona skôr iné gule leští 🙂

kristiii
11. jún 2023

@mamula20 okej, ty you to be..

ivka225
11. jún 2023

@kristiii To be or not to be or perhaps you to be?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
zeldia
11. jún 2023

@mamula20 tak aj na SISku, dievka ty sa nezdáš

viestta
11. jún 2023

@mamula20 moja zlata, zober mapu a pozri kde je Dombas a kde je Krym. Jedine, ze by batuska z Kremla mal rovnake medzery v zemepise ako ty a pomylil si Dombas s Krymom.

mikadooo
11. jún 2023

Neviem, nejak ma to neprekvapuje po Mečiarovi, Ficovi, Slotovi, Matelkovi, koronoodborníkoch, ktorí vedeli ešte skôr, ako výskum niečo vyskúmal... Vôbec by ma neprekvapilo, keby sa Uhrík zrazu škeril na nás z pro-Ruskej koalície (lebo Slovakoodborníci predsa vedia lepšie ako celý svet, to len my ostatné ovce sme zblbnutí mejnstrímovými médiami). Ten chudáčik Putin chcel len vykonať trojdňovú "špeciálnu operáciu" a ten zlý zlý Zelensky mu v tom bráni. Nepamätám si dobu, kedy ruskí vodcovia neklamali, ale Putin je určite svätá výnimka a mierumilovná duša, ktorej ide len o svetový mier.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
viestta
11. jún 2023

@mamula20 moj ty Boze!!!

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
11. jún 2023

@mamula20 mohli by sme sa dohodnúť, že ak sa mýliš a do mesiaca žiadna nukleárna bomba nebuchne, prestaneš prispievať na politické témy? 🙏🙏🙏

annm81
11. jún 2023

@mamula20 Aká 30ročná dohoda?? Mimochodom, čo je divné na tom, že sa prípadné sankcie riešili v decembri? A dočkáme sa odpovedí ohľadne tej medzinárodnej misie? Myslim, že viacerých by zaujímali.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
11. jún 2023

@mamula20 nie nemusí byť porazené. Celkom by stačilo, keby ukončili svoju "špeciálnu operáciu" a stiahli sa späť na svoje územie. Ale aj tak super, že už sem nebudeš prispievať 👍.

vla_dan
Odpoveď bola odstránená
annm81
11. jún 2023

@vla_dan Čo s nimi robili? Vyššie som položila otázky okolo misie OBSE, ktorá mala o tom najlepšie informácie. Vieš mi na ne odpovedať?

starhawk
11. jún 2023

dakujem za Uhrika v EU parlamente, jedini si tam zasluzi tie peniaze za zastupovanie Slovenskych zaujmov. Akoze sorry ale tie hovadiny co idu z Bruselu su uz neunosne.

maribell
11. jún 2023

@mamula20 myslím, že ty si tu už viacerým známa. Nie je to prvýkrát, čo predpovedáš nejakú katastrofu. Pamätám si, (keď si dávnejšie písala) že sa tvoj muž pripravoval podľa videí - ako prežiť v rôznych krízových situáciách. Ty si bola na neho neskutočne hrdá, že sa o vás postará. Len akosi žiadna katastrofa neprišla a ty s mužom ste zbytočne stratili (a naďalej strácate) drahocenný čas konšpirovaním.
Snáď tieto vaše rozumy o svetovom dianí nerozoberáte pred deťmi. Bola by totiž škoda takto výrazne ovplyvniť ďalších 5 ľudských životov.