icon

Čo si myslíte o tomto grafe?

11. jún 2023

Ja mam take pocity, ze najradsej by som zo SK utiekla. Strasna hanba na nas vo svete. 😏

Čo si myslíte o tomto grafe?
zeldia
11. jún 2023

@mamula20 v tvojom prípade je vsetko úplne jedno z dôvodu že ako poriadny SLOVAN nevieš pravopis konkrétne písanie i/y ale že to neprekvapuje to je fakt.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
abbey1
11. jún 2023

@zeldia Mne je jedno, kde ma má svet. ;)

roja01
11. jún 2023

Nic nie je cierne alebo biele. Ak poznate nazor ludi z "vyspeleho zapadu" na vychodne narody, tak musite vediet, ze najlepsie pre nich je to, aby sme sa navzajom znicili a to sa prave teraz dari. Nefandim ani R ani U, len mi je luto, ze nevidime, ze ide o zdroje a moc. Kazdeho cloveka je skoda a pokial nebude ludstvo spolupracovat, tak sa znicime.

annm81
11. jún 2023

@abbey1 Bez ohľadu na to, že Američania tiež nie sú svätí, isté rozdiely sú tam úplne jasne badateľné. Najmä motivácia a snaha o ospravedlnenie vojny. V jednom je to kolonizácia a genocída (úplne otvorene priznaná), v druhom diktátorský režim, ktorý produkuje teroristov a ani s domácimi sa vôbec nemazná. V jednom je to vymyslená zámienka, ktorú nepotvrdili žiadne medzinarodné pozorovania, v druhom útoky zbraňami hromadného ničenia na vlastné obyvateľstvo.

@mamula20 USA chcú vojnu na UA , EÚ tam chce vojnu, ale jediný kto vtrhol na cudzie územie so snahou vyvraždiť národ (=genocída) a pripojiť si jej územie je Rusko. Dáva to logiku... aspoň teda niekomu. Putin a jeho generáli sú zjavne platení zo západu...

zeldia
11. jún 2023

@annm81 Ann toto je super to by možno aj islo ak môžem prosim o copy right: putin je teda platený Sorosom? Páči sa mi to, konecne sa to prevalilo😉

ivka225
11. jún 2023

@zeldia Lenze zo strany @annm81 to bola evidentna ironia.

zeldia
11. jún 2023

@ivka225 aj z mojej strany ale podľa mňa je toto super nápad skúsim na prvého magora či toto zaberie predpokladám že sa mu bude dymit z hlavy ako ho vyvediem z konceptu.

zeldia
11. jún 2023

@zeldia Mimochodom je všeobecne známe že Soros už nema az tak veľa peňazí, vsetko asi už dal Putinovi tak asi preto (ďalší dôkaz )

katka700
11. jún 2023

@zeldia Zasvätení predsa už dávno vedia že Voloda je kamoš s Klausom S. a jeho novým svetovým poriadkom 😂

viera27
11. jún 2023

Je to hrozne a trapne,aka sme my slovac lahko manipulovatelna. Vsak do prdele ked niekto vtrhne na cudzie uzemie,pricom KLAME,ze tam nejde.... A aj tak nestaci. A pre tych co vytahuju agresiu ameriky. Ok,vsak neberiem. A to potom ked sa spravila sprosta agresia do Iraku,tak odteraz je akoze vsetko posvatene? Ci tu agresiu treba odsudit a dnesnu agresiu Ruska uz nie? Ako to teda je?

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
zeldia
11. jún 2023

@mamula20 zobral do vlastných rúk - ach ta moja zaostalosť “zobral” je dobre že nemusíš premýšľať zobral stačí 😂 nemala by si písať lebo ta odhalia na prvy kuk

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kristiii
11. jún 2023

@mamula20 no veď daj nejaký tvoj zdroj informácií, ktorých pôvod je overený (a kým konkrétne poprosím).

mamula20
Odpoveď bola odstránená
annm81
11. jún 2023

@mamula20 Ktorý jeho prejav máš na mysli? Jeden z tých, kde otvorene hovorí, že chce previesť genocídu? Ty naozaj schvaľuješ genocídu?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
viera27
11. jún 2023

@mamula20 kazdy jeho prejav som videla btw. Dost znoska dristov a klamstiev a polopravd,tazko bolo niektore vydrzat,ale dala som to (zasadne pozeram totiz zdroje oboch stran,tak sa vyhnes,aby ti algoritmus podsuval stale iba rovnake temy). Ale vsak co cakat od cloveka,ktory v poslednom vyrocnom prejave narodu rozprava o tom,ako v europe nutia knazov sobasit gejov. Pravda ako vysita 🤣. A to bola len ta najzjavnejsia sprostost,co daval. Mali ho stopnut uz pri prvej invazii do Gruzinska. Teraz je to holt drahsie a tazsie.

ivka225
11. jún 2023

@mamula20 A ja som bola po cely cas v tom, ze zlocincov z vaznic verbovali Wagnerovci. Uz je mi to teda jasne - Wagnerovci su teda nieco ako Zvaz zahradkarov.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
annm81
11. jún 2023

@mamula20 1. Jedno zlo neospravedlňuje iné zlo
2. nikto okrem Rusov nepotvrdil žiadne štátom organizované ani štátom tolerované vyvražďovanie akejkoľvek menšiny na území Ukrajiny. Občianska vojna tam začala potom, čo na Ukrajjnu začali prúdiť ruski mužíčkovia (v ruskej terminológii dovolenkári). V tej istej dobe začala na Ukrajine misia OSCE, ktorá nepotvrdila nič z toho, čo tvrdia Rusi. A keby si mala chuť spochybňovať misiu, vezmi do úvahy, že sa na nej nepodieľali žiadni Ukrajinci, zato jej súčasťou boli Rusi. Prečo celé tie roky ani jeden z ruských pozorovateľov nepodal žiadne svedectvo o tom, čo tvrdíš ty, pobláznená ruskou propagandou? Prečo mali pozorovatelia prístup všade kam požadovali s výnimkou území okupovaných Rusmi? Prečo UA nemala problém s ich prítomnosťou, ak teda mali čo skrývať? A prečo mužíčkovia prístup na "svoje " územie obmedzovali, ak nemali čo skrývať? Prečo Rusi vetovali predĺženie misie, hoci Ukrajinci ju vítali? Jednoduché otázky, vieš na ne nejako logicky odpovedať?

ivka225
11. jún 2023

@mamula20 Nacistov Banderovcov? Vies, kde stravil Stepan Bandera 2. svetovu vojnu? Ano, v nemeckom koncentracnom tabore.

viestta
11. jún 2023

@mamula20 este mi ozrejmi, co opravnovalo Rusko aby anektovalo Krym? Uzemie suverenneho statu, ktorehu uzemnu celistvost a suverenitu deklarovalo v Budapestianskej dohode. Uzemie, ktore historicky Rusom nikdy nepatrilo, patrilo Krymskym Tatarom, ktorych dal Stalin nasilne deportovat za Volgu a nasledne tam nasilne nastahoval rusky hovoriace obyvatelstvo. Uzemie, ktore potom priclenil k Ukrajinskej sovietskej republike.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená