Čo si myslíte o tomto grafe?
Ja mam take pocity, ze najradsej by som zo SK utiekla. Strasna hanba na nas vo svete. 😏

Neviem, nejak ma to neprekvapuje po Mečiarovi, Ficovi, Slotovi, Matelkovi, koronoodborníkoch, ktorí vedeli ešte skôr, ako výskum niečo vyskúmal... Vôbec by ma neprekvapilo, keby sa Uhrík zrazu škeril na nás z pro-Ruskej koalície (lebo Slovakoodborníci predsa vedia lepšie ako celý svet, to len my ostatné ovce sme zblbnutí mejnstrímovými médiami). Ten chudáčik Putin chcel len vykonať trojdňovú "špeciálnu operáciu" a ten zlý zlý Zelensky mu v tom bráni. Nepamätám si dobu, kedy ruskí vodcovia neklamali, ale Putin je určite svätá výnimka a mierumilovná duša, ktorej ide len o svetový mier.
dakujem za Uhrika v EU parlamente, jedini si tam zasluzi tie peniaze za zastupovanie Slovenskych zaujmov. Akoze sorry ale tie hovadiny co idu z Bruselu su uz neunosne.
@mamula20 myslím, že ty si tu už viacerým známa. Nie je to prvýkrát, čo predpovedáš nejakú katastrofu. Pamätám si, (keď si dávnejšie písala) že sa tvoj muž pripravoval podľa videí - ako prežiť v rôznych krízových situáciách. Ty si bola na neho neskutočne hrdá, že sa o vás postará. Len akosi žiadna katastrofa neprišla a ty s mužom ste zbytočne stratili (a naďalej strácate) drahocenný čas konšpirovaním.
Snáď tieto vaše rozumy o svetovom dianí nerozoberáte pred deťmi. Bola by totiž škoda takto výrazne ovplyvniť ďalších 5 ľudských životov.

@mamula20 ano, nedodrzalo, nie SA, ale Rusko nedodrzalo. Rusko nedodrzalo pretoze anektovalo Krym, nasledne napadlo Ukrajinu.
(len velmi by ma zaujimalo akym oblukom sa ti tam podarilo zamontovat Merkelovu 🙄)