Čo si myslíte o zadržaní Plačkovej?
Čo si myslíte o jej zadržaní? Lieta v tom, nelieta v tom? 😀
@rooberta neviem čo bolo na soc. Sieti, na ig ani FB niesom .. ale pekný máš o nej prehľad - keď ju máš v tak zuboch🙂
@malinoismum ano od rana do vecera nemam ine na robote len placku sledovat, myslim ze kazdy uz o nej pocul dost aj ked fakt ze nechcel a nesledoval ju, najma posledne dva dni ked vylieza aj z chladnicky, tak sa netvar, ze ty ten prehlad nemas 🙂
@rooberta evidentne ☝🏼🙏🏽🙉
- No ja mám “prehľad” akurát tu z Mk 🙂 nemusim sa ani
“ tváriť “🙂
Boze .. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Škoda slov tu…
@gina17 ludia stracaju sudnost. Ak sa dostane nahodou von nebude za tym jej nevina. Naka ide na istotu urcite nie len tak ze niekto ju udal alebo maju podozrenie. To su mesiace ci roky prace a sledovania zbierania dokazov vypocuvania od menej dolezitych konzumentov po vacsie ryby..Ludia maju cudne predstavy niekedy o zivote naozaj nechapem to
@anja27 kto tu tvrdí že je nevinná?
Kriste že akadémia PZ nerobila nábor na Mk…
@moonlight1210 akoze sorry, ale ked je take poctivka Plackova,nech si vyplati dlhy a potom sa moze chvalit zarobkom.... ja som v biznise 25rokov a ludia okolo mna pol zivota a nikto nezarobi na svk pol mega za polroka...a to su kua fakt poctivi ludia....takze jasne oser statu na daniach atd je jedina cesta ako zarobi ....
@malinoismum ja som tebe kde pisala? podla prispevkov vyssie sudim ze v tom mas trosku gulas uz ja som na tvoju osobu nereagovala vobec. Citala som vcera par komentarov na fb k jej pripadu a z toho co som videla ju vela ludi hajilo ze to urcite nespravila. O tom aj pisem..
@anja27 Strácajú a veľmi. A keď niečo kritického povieš, tak si hneď zloprajná a závidíš. Kriminálka si pre Teba domov len tak pre nič za nič nepríde. Takže svätá nebude. Ak išla v drogách, nech za to zaplatí. A ako som už písala, je mi jedno či sa jedná o celebritu alebo Jana z Oravy.
@malinoismum este raz sa chyt za hlavu, malo bolo. Nic ma nepresvedci o tom, ze oznacenie smola nie je v tejto situacii jednoducho na mieste. Smola je stupit do hovna, zmoknut do nitky, zmeskat vlak. Neexistuje aby niekto oznacil zatknutie osoby obvinenej z tak zavazneho trestneho cinu smolou a este k tomu vysetrovatel, to je chore a este poucat vsetkych okolo.
@rooberta koho som poúčala, prosím? 🙂
@rooberta ani sa nečudujem že nemáš odpoved… 👎🏼
@malinoismum nemam teraz cas, ale dobre tak rychlo: “Preboha, prečo jej nedáte pokoj?! Skôr je hanba Vám, ako jej…Hanba Vám…” to je co? Poucanie pani ucitelky materskej skoly. Je to smiesne, ze ti to tu musim vobec kopirovat, prosim ta.
@rooberta sama si smiešna 😁
A ešte raz - koho o com poúčam?🙂
@alenamihal nerozumiem tomu ironickemiu tonu, ale vyhlasenie, ze ak ma niekto na to, aby zarobil polmiliona rocne, tak automaticky okrada niekde stat na daniach - to je dost trufale vyhlasenie.
no musis sa najprv odosobnit od porovnavania plackovej a inych rychlozbohatnutych "celebrit" a ich okazaleho predvadzania sa (kedze si nieco ocividne kompenzuju) od inych podnikatelov.
@anja27 dnes hovorili, že od r 2014 ich sledovali, ale to je jedno.Podla mňa to je úbohý život sledovať niekoho život po sieťach.Co z toho tie ženy majú, že ona "má"nikdy nepochopím toto sledovanie a uzieranie sa prečo ona má ja nie.Kabelky značkové sa dajú aj požičiat, v požičovni kabeliek.Tak je šikovná na ludskej hlúposti sa najlepšie zarába, keď niekto potrebuje saténovy overal za 300 eur ako mi kamarátka poslala že sa jej paci🙂a Zuza a jej podobne predávajú.
Ja si ju pamätám x rokov dozadu v Auparku stala na pošte v špinavých ružových teplákoch a mikine a na rukách čivava zladená s jej oblečením.Mastne blond vlasy a trcali jej všade spoje z nadpajania veď ona bola stetka len teraz to hra na manželku a podnikateľku.Vie ako na to blbá nebude, keď to vyšvihla tak vysoko.Podobne ako Nora Mojsejová a teraz jej trocha spadol hrebienok.
@malinoismum fakt sa pýtaš, že prečo jej ľudia nedajú pokoj? Veď tým, že ju všade riešia a zdielajú plnia jej sny. Veď jej život je len o tom, aby bola stredobodom pozornosti a aby sa o nej všade písalo a hovorilo. Splnil sa jej sen a zaplňa titulky všetkých medii a socialnych sieti. Na IG jej pribúdajú tisícky sledovateľov. Veď tá 🐄 ešte aj s putami na rukách sadajúc do policajného auta kričala, aby ju ľudia sledovali. A prepáč, ale už keď tu v deň jej zadržania pribúdali príspevky o nej si sa jej zastávala a písala, že Zuzu poznáš a že to, že ju zadržali neznamená, že ju aj obvinia a nezabudla si poukázať nato, že si policajtka ako to vždy rada robíš. Sorry, ale ako vyšetrovateľka by si mala vedieť, že NAKA nenabehne k niekomu len tak, že nejaký anonym zavolal na 158, že sú niekde drogy. Ako vyšetrovateľka musíš sama uznať, že tie obvinenia sú dosť závažné a sledovaní a odpočúvaní boli dosť dlho nato, aby NAKA vedela čo robí.
Takže nie, hanba nieje ľuďom, ktorí ju riešia lebo robia len to, čo táto samozvaná QUEEN chcela, hanba je jej zato, ako sa prezentovala a ako dopadla, že sice sa jej sen splnil a zapĺňa titulky, ale nie ako kráľovná instagramu, ale ako piková kráľovná. Ale čo sa dalo čakať od ženy čo začínala na bielom gauči a slovník má ako posledný ožran z najšpinavšej krčmi. Ani 50 plastík z nej človeka na úrovni nespraví.
@alexandra1990 … len pripominam, že som sa jej “ zastala” (inak veľmi obľúbené slovo tuším u každej tu) vtedy, ked sa ešte ani netušilo napr ani o žiadnych 9kg nájdenej latky u nej;)
-ale najlepšie písať x dni po, ked vyplávali na povrch už skoro aj závery vyšetrovania 😃😃😃 - a urobiť z človeka pomaly debila… to je tu šport na dennej báze 🙂
🙏🏽🙏🏽🙏🏽
A prosím vás, už ma ani neoznačujte, celkovo ma táto téma už ani nezaujíma a ani nebaví a určite si nájdete niekoho, o koho si budete môcť utriet usta. Veľa šťastia ❣️
Mier 🤟🏼😘♥️

Radujeme sa z cudzej smoly? Toto je smola? Moj kolega mal rano smolu, ze nestihol autobus a musel cakat na druhy, to je smola. V com spociva Plackovej smola, ze jej na to prisli, alebo ze chuda omylom bola roky sucastou organizovanej zlocineckej skupiny a vedome pachala trestny cin? Alebo ze uz nemoze pridavat pribehy na instagram? Toto nie je smola s tymto mala ratat, ze po nu jedneho dna pridu. A takisto mala ratat aj s vysmechom hlavne po tom, co predvadzala na soc. sietach. Nenapada mi nikto iny kto by sa tolko chvastal kolko ma penazi, kolko kedy zarobil a ze jej novy prsten stoji rovnako ako novostavba v Bratislave. Cisty primitivizmus a ubohost. Nech si vsetko pekne vyzere a ano aj ten vysmech.