icon

Čo si myslíte o zadržaní Plačkovej?

28. sep 2021

Čo si myslíte o jej zadržaní? Lieta v tom, nelieta v tom? 😀

Strana
z3
pseudomonas87
28. sep 2021

Jasne že lieta ,taká blbá byť nemôže,žeby o ničom nevedela.

marseillefan
28. sep 2021

Našli tam 9kg pervitínu, takže drogy tam boli... ja osobne si myslím, že je za tým hlavne jej frajer. Ona o tom však určite minimálne vedela... čudujem sa jej však, že sa takto nechala namočiť, keďže to v žiadnom prípade nepotrebuje a podľa mňa na instagrame si vie zarobiť viac ako jej frajer na drogách...

marseillefan
28. sep 2021

Inak, niekde som čítal, že jej frajer robí (alebo robil) taxikára v Bratislave a že jej mesačne dával 4-5 tisíc eur na míňanie. Celkom to teraz zapadá 🙂

renka30
28. sep 2021

nechajme to na kompetentnych, uz je vraj obvinena, to vsak neznamena, ze vinna, plati prezumpcia neviny, dokial nebude pravoplatne odsudena

liljana
28. sep 2021

@marseillefan Z coho mala vsetky tie luxusne handry, z instagramu tazko. Frajer predaval drogy a peniaze vrazal do nej. teraz pojde do basy a Plackova bude zase celebrita s inym dilerom

eikenella
28. sep 2021

asi v tom priamo nelietala, ze by obchodovala a sprostredkuvavala predaj drog,ale vedela, akych kamaratov ma okolo a co robia. moj nazor

huginko
28. sep 2021

@marseillefan to urcite🤭

martinkatinka
28. sep 2021

Nema frajera, ale manzela.
Dalsia anonymna, co nevyjadri nazor pod nickom? 🤷 Nechapem tu anonymitu. Nazory si mozes precitat aj na stene, nic nove.....

falbala132
28. sep 2021

no neviem ako mozes nevediet ked mas doma na zahrade marihuanovy sad. ci to si myslela, ze je mäta?

marseillefan
28. sep 2021

@liljana @huginko na instagramových spoluprácach si za minulý rok zarobila milión eur... vy asi neviete, aké pálky lietajú za instagramové spolupráce. Nám núkali Attilu Végha za "len" 3000€ mesačne a takých spoluprác má minimálne ďalších 20. A napríklad automobilky platia viacej... Plačková je v počte followerov topka na Slovensku, okrem spoluprác má aj vlastné značky, kde tiež pekne zaryžuje...určite nepotrebuje dealovať drogy.

mpg
28. sep 2021

Ale jej muž s tým niečo má, že boli už dlhodobo sledovaný, oni tam išli už naisto. Ona o tom minimálne vedela, ak mu náhodou aj nejako nepomáhala.

diewcatqoo
28. sep 2021

Sakra, ja sa odvcera, odkedy som citala, ze su s muzom obvineni, nemozem zbavit pesnicky, co mi v hlave vyhrava: Disciplina od Horkyze Slize 🙈😀

Inak si myslim, ze bez vetra sa ani listok nepohne. O ich skupinke uz davnejsie kolovali rozne zvesti. Okrem toho, aj jej uctovnictvo vyzera viac nez podozrivo, takze popri predaji kolagenu sa pravdepodobne aj co-to prepralo.

whatever1
28. sep 2021

@diewcatqoo sa smejem na tej pesnicke😆

huginko
28. sep 2021

@marseillefan čudujem sa všetkým jej followerom...🤭Akože sorry...

monillia
28. sep 2021

@marseillefan na instagrame si určite zarobí veľmi pekné prachy ale to určite nestačí,vieš koľko stojí taká kabelka hermes a ma ich niekoľko a nielen to auta,súkromné cesty lietadlom atd na to instagram určite nestačí

marseillefan
28. sep 2021

@monillia neviem vôbec... ale tak skúsme... súkromné lietadlo stojí od 700€, čiže žiadna horibilná suma...
Podľa finstatu jej firma utržila za minulý rok viac ako milión eur (to sú čisto provízie a spolupráce). Náklady mala okolo 500 tisíc - do nákladov si môže Plačková dať lietadlá, kabelky, šminky, hotely, všetko... podľa teba za minulý rok minula viac ako 500 tisíc?

marseillefan
28. sep 2021

@huginko ja sa čudujem ľuďom, čo vôbec používajú instagram 🙂

alenamihal
28. sep 2021

cistou a poctivou robotou na svk v zivote nezarobi pol mega za pol roka...ani CBD ani collagen a ani gace na ric ,takze jedine podnikanie zarobenie tolkou prachou su drogy ...a jej manzel je profi v tom....takze bud ju on do toho namocil..alebo idu isto v tom obidvaja...

ejbyk
28. sep 2021

u nas na dedine chalanko sice posedel v base za drogy cca 8 rokov, je relatívne ešte mladý, zlodejíček od vzdy, čiže nepracoval ani pred basou nikde...a ako prišiel z basy stavia si vlastný dom na velmi lukrativnom pozemku... (nikto by mu nedal hypoteku, nikde nepracoval nikdy, v base....) cize mal niekde pekne schovane penizky a teraz si zije svoje....

malinoismum
28. sep 2021

Preboha, prečo jej nedáte pokoj?! … či sa ešte radujete z cudzej smoly??? Skôr je hanba Vám, ako jej…
Neobhajujem ju, ale ta závisť - ktorá sa teší že niekto teraz trpí? Hanba Vám…
🙏🏽👎🏼
Tfuj…

ejbyk
28. sep 2021

@malinoismum to akoze ona mala smolu chudinka ze sa prizerala ako (ked uz ona nie) jej manzel diluje drogy a ona si len chudinka uzivala poctivo zarobene peniaze...
no fakt mi jej nie je luto.....

acrobaleno
28. sep 2021

Vďaka Ti, Žužu Uplačkaná, kvôli tebe si aj korona dala pauzu. 😂

malinoismum
28. sep 2021

@ejbyk ty neprekrúcaj láskavo 🤟🏼❣️

acrobaleno
28. sep 2021

@malinoismum akože aká závisť? Aká smola? Baba je zapletená v serióznom zločine. To nie je, že dá storíčko na insta s tým, že stavia dom alebo má novú plastiku. A navyše to má spojitosť celkovo s jej štýlom života, pretože sa prezentovala ako "kween" slovenského insta priemyslu a pritom tie prachy mala z úplne inej a ešte k tomu aj z trestnej činnosti.

ivik4
28. sep 2021

Mne je luto ludi co si za svoje nestastie nemozu sami, dajme tomu ludia s chorobou a nie Zuzana ktora si za to moze sama . Tu naozaj lutovat nemusim. Ak v tom aj ona nelietala tak jej muz urcite a to kludne staci

monillia
28. sep 2021

@marseillefan podľa mňa úplne v pohode,neviem koľko stojí cesta súkromným lietadlom(chodím len komerčným linkami 🤣)ale základná verzia tej kabelky stojí od 10 000 ,auto bola tiež riadna pálka,stavebný material(tapety dior) a to su len zlomky toho

malinoismum
28. sep 2021

@acrobaleno boze mooooja mne ozaj nemusíš vysvetľovať podstatu trestného činu - som vyšetrovateľ.❤️ Ale chápem ako si to myslela ❤️☝🏼💗

aylinn
28. sep 2021

@marseillefan jasne že nepotrebuje chodiť s pytlíkmi po sídliskách a predávať za desinu. Ale nákup a predaj v kilách je biznis o niečom úplne inom. A aj najväčší milionár keď ma príležitosť ľahko zarobiť ešte viac tak do toho pôjde. A povedzme si pravdu ... čo je 1 milion? Postavíš dom za 300 v jej prípade aj za 700 podľa toho čím sq chválila , lamborghini 400 tisíc , do toho si kúpila ďalšie Gčko v špeci výbave , každý mesiac minimálne 2-3 dovolenky ktoré ju vyjdú cca 10 tisíc každá. Dotoho musí platiť aj odvody , výrobu tých sraciek čo predáva. Takže neviem neviem. Tak jej treba. Oveľa viac cool je mať veľa a tváriť sa že nemáš nič ako mat NIEČO a ukazovať a tváriť sa že vlastníš polovicu republiky. Doplatila na chvalenkarstvo. Kto chce kam pomozme mu tam

taga
28. sep 2021

Mam u prdele.. ako predtym tak aj dnes. Človek, ktory si 'zaraba' pretrcanim sa niekde a vymyvanim hlaviciek naivnych mladych ludi a v zivote nic poriadne neurobil mi nestoji za extra dlhy nazor. Mne je skor do placu z celeho systemu - ze v súčasnej dobe staci robit sasa, fotit sa na ig a ludia este niekoho takeho obdivuju... ci nasleduju... kks to je uz co za vzor??

monillia
28. sep 2021

@taga hlavne ak v tom naozaj lieta koľko ľudských životov zničila

Strana
z3