Čo si myslíte o zlej energie v byte?
Ahojte mamičky. Chcem sa spýtať či niekto zažil niečo podobné a ak áno ako riešil a postupoval pri probléme. Pred 3 mesiacmi keď som deťom upratovačka detskú izbu som periferne videla velku čiernu masu a keď som sa pozrela sa to stiahlo. Dnes som išla do kúpeľky a videla som to rovno pred mojimi očami čiernu masu. Bývam v starej historickej budove. Som veľmi vystrašená. Už aj kvôli deťom. Keďže cítim negatívnu energiu v celom byte. Mám často depresie. Ďakujem
@simona92101 z vlastnej skusenosti napisem. Cosi velke som vybavila dcere a vzapati som povedala slova,, a teraz aj umriet mozem a budem spokojna,, samozrejme som to povedala hovorovo, nemyslela vazne. A o 7 dni som sa dozvedela ze mam skaredy nador na prsniku 😞 No, hned som vyslovila dalsie slova, ze nemyslela som to doslova, ked som to par dni dozadu povedala a ze beriem spat. Niekedy cloveka taketo momenty donutia sa zamysliet...
@mirkaradko spravna cesta 😊
@mamulik10 ja mam tiež to isté presne aj depresie zla nálada únava vyčerpanosť cítim akoby ma niekto sledoval. Niekto zly
si zoberte, ze kolko ludi je zatvorených na psychiatrii alebo užívajú silne lieky, a pritom len vidia a cítia viac nez bežní ludia.
@monika2012 tak mamina to byt nemohla lebo clovek po smrti je akoby "zapecateny" do druheho prichodu. Ostava len ten zly, ktory casto balamuti ludi, aby ich dostal co najblizsie k priepasti o ktorej ti ludia ani sajnu nemaju aka je nebezpecna.
@0hena0 moja mama vzdy tvrdila, ze jediny jej ciel je, aby mali vsetky jej deti maturitu, potom moze aj umret.. ja som najmladsia a mama zomrela mesiac po mojej maturite..
Ahoj samozrejme.Buď je to duša, ktorej sa nedá odísť, alebo pozostatky negatívnych udalostí, môže to byť čokoľvek...skús si zistiť o tom mieste viac, možno ti to niečo napovie. Vyskúšaj overené recepty ako soľ tymián alebo šalvia...Celú miestnosť ale najskôr prevetraj s tým že pootváraj šuflíky dvere všetko.Ja by som určite vyhladala niekoho kto sa venuje takým veciam, no nie exorcistu.
@jana_eyre_2 od mojej skusenosti, si davam pozor co vravim... 😞 Nieco na tom bude 😞
@simona92101 prosim ta ako sa vola ta pani,je priamo z PN? mozes aj IP dakujem
@mamulik10 bývala som v 400 ročnom dome, tam sa to hemzilo duchmi ale dalo sa na to zvyknúť. Po čase som si na nočné dupanie po chodbe ci otváranie dverí a skrin zvykla. Horšie to znášal môj vtedajší frajer, ten bol prakticky, rozumovo založený človek a hrozný skeptik takže jemu to totálne prevrátilo vnímanie sveta že existujú aj takéto veci.
Pomohlo vydymit priestor bielou salviou a keď boli moc hlučný normálne ich nahlas poslať preč. Nebola tam ale negatívna energia, iba tam strašidlo. Keď tam cítiš niečo vyložene zle, negatívne, čo ťa zdravotné ovplyvňuje možno by bolo lepšie sa odstahovat
@lujza123 akože ja verím na takéto veci, ale keby sa mi otvárali skrine a dupot na chodbe tak asi odpadnem, a keď boli moc hlučný?? 🙂 Co to znamená? Umrela by som, za babkou stále chodil jej otec keď umrel až ho musela poslať nahlas preč, na dedine u babky sa vždy prišiel rozlúčiť človek po smrti či už nejakým klopkanim na okno, zastavením hodín a pod
@marcellka32 zvykneš si co ti poviem. Najskôr som sa skoro po*** ale časom pochopíš že to tak nejak patrí k starému baraku. Mali sme dobrú prácu, pekne ubytko (bol to taký rodinný hotelik v anglickú) hádam to človek nevzdá koli nejakému suchotaniu. A naozaj pomáha poslať ich nahlas preč, neodidu navždy, ale dajú pokoj. Nemyslím si ze existuje nejaký vyháňac co by dokázal vyčistiť taky priestor navždy.
@eva8 Urcite nie. Mne par mesiacov dozadu trieskala nejaka neviditelna paat o bocnu stranu manzelskej calunenej postele, na manzelovej strane, manzel spal. Bola hlboka noc. Bolo to take trieskanie ako tlkot srdca, ale strasne hlucne. Take bum-bum, bum- bum, tresklo to takto zdvojene asi 7x. Manzel sa ani nezobudil, ale ja som sa skoro posrala, v tej tme a do toho ticha... Byvame v byte, nik tam nezomrel. Ale obcas sa nam deju divne veci. Manzelova babka sa obesila, ale to je uz hrozne davno, este sme sa ani nepoznali. Neviem, ci to ma nejaky suvis.
@eva8 ľudské kroky a vŕzganie parkiet sú dosť rozoznatelne, obzvlášť ak sa ozývajú z chodby tvojho bytu. Z povaly žiadny zvuk nešiel. Navyše zvieratká ti neotvaraju dvere rovno pred nosom a neposuvaju stoličky v prázdnom bare pod tebou... Chudák ex sa to tiez takto snažil všetko vysvetliť, starý dom pracuje, praská drevo, tu kľučku stiskol a dvere otvoril prievan atď.... Teda až do jedného zážitku co ho vydesil a naozaj už to nemal na čo zvaliť...
Ináč v celom hotely aj krčme nebol jediný zamestnanec ktorý by nemal nejaký zazitok

Ja som potom suca ozaj na psychiatra ;) ale nie....toto vsetko co sa tu pise je medzi nami odjakziva...niekto to preciti niekto nie...o to co dokaze cierna magia neidem ani pisat ja osobne mam asi stastie ze som s tym dokazala bojovat, nie nadarmo sa stale hovori o pozitivnej a negativnej energii....pokial sam nevies s tym zatocit su ludia, ktory vedia svojou vnutornou silou tu negativnu potlacit bohuzial niektori aj naopak...sama viem, ze niekedy sa bojim a niekedy mi to nic nerobi...neviem to vobec vysvetlit....kupili sme stary dom a dlho, nam ktosi chodil po chodbe a fajcil...my doma sme nefajciari a susedov nemame aby ten dym mohol ist z vonku....manzel mi tiez neveril.az.ked sa v noci nezobudil na to,ze citi dym...ale stale som mu podakovala za navstevu a ze sa nam tu zije dobre a opakovalo sa to coraz.menej a posledny rok uz vobec nie....ale asi od tej doby mam pocit , ze sme tu ozaj doma...
Nikdy by som tomu neverila ani som si take nieco nevsimala, lebo kym som zila s rodicmi nikdy sme doma nic take neriesili... az ked som sa prestahovala a postupne ked som sa dozvedala co dokaze ziarlivost jednej zeny....ale to.je dlhyyy pribeh...u mna je prva pomoc svatena voda a sviecka a v prvom rade sa sustredim na seba na svoje myslienky a nie na to co mi chce ublizit...ale ako hovorim nie kazdy ma v sebe tolko sily - energie....a ano ked odolavam som vycerpana a unavena...a vsetky zdravotne problemi som uz vylucila....