icon

Čo si obliecť na firemnú večeru?

kvetinka0099
14. dec 2015

Ahojte baby potrebujem radu , manzela pozvaly s prace na veceru do restiky teda aj mna, ale neviem ake oblecenie by bolo vhodne poradite my pls

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@lubiss ano pozvali 🙂

kittykat22
15. dec 2015

@kvetinka0099 Cierna sukna a top (jednofarebny bez obrazkov alebo napisov), cierne topanky + vyraznejsie farebne nausnice alebo nahrdelnik. Nemozes nic pokazit 🙂

Alebo klasicke male cierne bez extra vystrihu a nie prilis kratke, k tomu hodinky alebo nausnice + usmev na tvar a ides :D

evittam
15. dec 2015

@kvetinka0099 Píšeš (a úboho) na verejnom fóre, kde sa každý môže vyjadriť. A musíš rátať aj s tým, že nie každý ti bude pritakávať a len pozitívne ťa hodnotiť - to je verejná diskusia.......

sono2
15. dec 2015

Mám super nohavice z zary na puky tmavomodré plus predĺžené biele tielko ako bluza je to V výstrih ale primeraný a lodičky. To, by som si dala ja😊

lubiss
15. dec 2015

@guinevre tak aj u nich to funguje tak že môžu si zobrať ak chcu..ale ja tam urcite nepotrebujem chodit je to jeho praca jeho kolegovia nech sa zabavi s nimi a nie ze bude sa musiet mne venovat lebo ja nikoho nepoznam k comu je to dobre....

kittykat22
15. dec 2015

@sono2 niekto tu ma dobry vkus 😎

guinevre
15. dec 2015

@lubiss Neviem, mne to pride divne, v nasej firme je bezne, ze si beru partnerov/manzelov, ked je to teda serioznejsi vztah, na Vianocnom vecierku predsa neriesime robotu, ale zabavu a drinky :D No, ale zalezi to ako sa firma k tomu postavi.

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@kittykat22 diky aj som si mislela , len ciernu farbu teda suknu nemam, neviem ci zozeniem . Byvam na dedine a s malym cestovat cely den sa mi nechce. Dam si cierne nohavice

kittykat22
15. dec 2015

@kvetinka0099 to je v pohode. Nohavice stacia. Len top by nemal mat napisy - mal by byt jednofarbny 🙂

guinevre
15. dec 2015

@lubiss Jaj, a este ze vacsinou sa pozname s jeho kolegami a ich partnerkami, takze to vobec nie je tak, ze sa ludia musia venovat svojim partnerom. A potom este su aj team buildingy, tak tam partneri nechodia, normalne 🙂

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@evittam ja som sa opitala co by bolo vhodnejsie si obliect, a nepitala som sa na pravopis tak si to uvedom ,tak uz nekomentuj.

evittam
15. dec 2015

@kvetinka0099 Veď som ti odpovedala- najskôr sa poraď s manželom čo sa očakáva a čo by bolo neprijateľné, nestačí len vedieť meno reštaurácie.

viera27
15. dec 2015

@kvetinka0099 uf. Ak aj pojdes, naozaj aj ja velmi silno odporucam, aby si bola po cely cas iba ticho a usmievala sa. Dufam, ze si aspon pekna ako tvrdis, ked uz teda inymi kvalitami asi nedisponujes.

nyusika
15. dec 2015

@kvetinka0099 nuz, podla mna je uplne jedno, v com tam pojdes, dolezite je, aby si ani len raz pusu neotvorila.

lebo ked je tvoj recovy prejav na urovni pisomneho, tak amen-tma...chudak tvoj muz, este ho tam strapnis.

moni244
15. dec 2015

@kvetinka0099 ty si riadna kvetinka 😀 zaklady gramatiky chybaju, slovnik ako drevorubac a este ani zaklady etikety nevie, no ja by som ta radsej nechala doma ako s tebou ist do spolocnosti 😉

kittykat22
15. dec 2015

@moni244 ako som precitala tvoj prispevok, tak ma napadlo, ze ja by som asi nechala doma teba 😉

moni244
15. dec 2015

@kittykat22 jasne, ostatne si mozu z nej utahovat, ja nie, klasika, fakt trapne

evittam
Odpoveď bola odstránená
moni244
15. dec 2015

@evittam ja uz tam patrim davno 😀 nic co napise, nebude pre mna novinkou

alaguema
15. dec 2015

@kvetinka0099 firemná večera v reštike nebude asi žiadny gala večer. Večerné šaty nezháňaj 😎 . Opýtaj sa partnera, či je nejaký dress code a ak nie je, prispôsob sa oblečením jemu. Ak si berie oblek a kravatu, tak ty zásadne nie žiadne rifle, biele tielka, ani kozačky. Ako píšu baby, malé čierne sú nesmrteľné a nič nepokazia. Úzke elegantné nohavice a košeľa tiež nie, ale možno trochu príliš formálne na večeru, ktorá má byť podľa všetkého niečo ako vianočný večierok.

kittykat22
15. dec 2015

@moni244 takze ked ostatni si budu robit z niekoho posmech tak aby si isla s davom, tak si budes robit posmech aj ty. Zakladna skola modry konik, trieda 2B

moni244
15. dec 2015

@kittykat22 nie, predbehli ma, chcela som to napisat aj ja, len nebolo tolko casu, ja som poukazala na to, ze aj iny si utahuju, ale kludne sa do mna navazaj, mne je to suma fuk

cartridge
16. dec 2015

@kvetinka0099 No nedá mi, nedá .... A keď už tam pôjdeš, vezmy sy aj kabelku, abi sy do nej mohla dať vreckový Pravopys slovenského jazika, lebo to sa fakt nedá čítať ... /ale dobre som sa pobavyla /.

sandra551
16. dec 2015

Ja by som si malé čierne na vianočnú firemnú večeru asi nedávala, skôr také "malé" maslové alebo bordové, vínové, tmavozelené. Niečo trošku špeciálnejšie 🙂 Čierne sú dobré ale to je fakt taká klasika.

kvetinka0099
autor
16. dec 2015

@cartridge uz ste trapne nemislis? chcete si robyt pospech ale to vy ste na zaplakanie a na smiech. Nemam co ktomu dodat. 😢

cartridge
16. dec 2015

@kvetinka0099 Nemyslím, nerobím si žiadny "pospech" /autorka myslela posmech - asi/. No a na zaplakanie a na smiech mi býva často, aj z takýchto príspevkov ako tu plodíš Ty a veľa, veľa iných dám a slečien, ktorým je materinský jazyk španielskou dedinou. Prajem Ti, aby ten večierok vyšiel a aby si naozaj našla ten správny outfit na ten večierok, veď ak Ti tam nedajú nič napísať, určite budeš bombasticky reprezentovať svojho partnera.

kvetinka0099
autor
16. dec 2015

@cartridge 😀

hena6
16. dec 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

klasika nejake saty alebo nohavice a kosielku a vysoke topanky 🙂

cinkatko
16. dec 2015

@cartridge jako nechci se hadat, ale proc se furt nekdo navazuje do lidi, kterym dela problem pravopis? Pani se ptala, co si ma oblect a urcite necekala s urazenim z vase strany, Moje oblibena ucitelka na zakladce nam vzdy kladla na srdce - " Ti kteri jsou vyborni v matematice, vetsinou tapou v pravopisu a naopak ti, kteri jsou vyborni v pravopisu vetsinou chybuji v matematice", A je to svata pravda, protoze jsem se jeste nesetkala s clovekem, ktery by byl premiant v obou predmetech - nepocitam zakladku. A ke vseobecnemu vzdelani Ti chybi asi to, ze existuje nemoc zvana dysgrafie. Mnoho lidi ani nevi, ze ji trpi. A zakladatelka temy na tom neni tak spatne. Ze udela par hrubek? Precti si vice prisoevku a najdes i ty bez chyby. Kde se podela lidskost, tolerance a pochopeni??? Ted si lide pohladi sve ego nad vytvorenym prispevkem plnym urazek a ponizeni. Je mi z toho do placu.

agnes9
16. dec 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

pokial viem islo o to co si ma obliect nie aby sa tu riesil pravopis a podobne veci 🙂