Čo si obliekate k Štedrovečernému stolu?
Ahojte, ak tu náhodou takáto téma je, tak sa vopred ospravedlňujem 😉
Možno znie táto otázka blbo, alebo je celá téma blbosť, ale zaujímalo by ma, či riešite, čo si oblečiete a či je to nejaké extra špeci oblečko pre tento deň, alebo si kupujete niečo nové atď.
Ide totiž o to, že ja som max športový tip. Môj šatník obsahuje rifle, mikiny a dokopy nič elegantné. Ak sa tam niečo elegantné aj nájde, tak je to staré, nemoderné a možno už aj malé. Odkedy sú deti, tak všetko kupujem tak, aby som to znosila a aby som sa cítila pohodlne. Dvoje Vianoce som bola aj tehotná, tak som to nejako neriešila a teraz zisťujem, že si nemám čo obliecť, pretože to elegantné čo mám je, ako som písala buď nemoderné, alebo to neoblečiem, alebo som to už mala 100x a ja neviem čo na seba. Mám dilemu, či si niečo kúpiť a potom to mať zvyšok roka v skrini, alebo sa vykašlať na to a obliecť si to, v čom mi je pohodlne, len to by boli rifle 😒
Na Štedrý deň chodíme navyše k svokrovcom, majú taký zvyk, že si k nim prídeme pre darčeky aj my aj švagrovci, všetci majú sukne a nohavice a ja by som tam bola v rifliach? Bolo by to čudné...
Tak ma milé mamičky aj nemamičky zaujíma, čo si obliekate a či to nejak extra riešite.
Ďakujem 🙂
etu - pravda, nějaký černý rifle bych mohla koupit. Svetr mám pro něj k vánocům, my jsme spíš mikinový lidi 😀 Asi mu dám to bodýčko, máme červený, to je taková vánoční barva 😉
tak maleho nejak extra obliekat nebudem kedze bude mat len 10 mes a mi sa dame zalezat patri sa to! 😉
Šaty. Alebo suknu. 😉 Ja vacainou toto, nohavice mi prídu také, také onicom.(ak nie sú niečo "extra") viem, stará tema ale co už...😁
Ja si davam leginy a nejaky top k tomu predlzeny. Muz rifle a koselu. Nenavidi saka ma len teplaky same a jedny rifle ale aj skrz to, ze ma silne stehna a mali sme co robit aby sme zohnali co i len oblek na svadbu. 🤦♀️

a co tak napriklad pre zmenu cierne rifle-tie by si vynosial aj pocas roka a k tomu nejaky moderny svetrik?
aj ja som "zmrzlina",tak si vacsinou pod pulover/sveter/mikinu dam aj termo-tricko 🙂
Nemusis mat vyslovene kostym,alebo bluzku,ak sa v tom necitis dobre a nevynosis ich...ale nejaky kompromis 😉