Čo si obliekate na vianočný večierok?
no... cooo? 😀
nuz doma sa na stedru veceru vzdy pekne oblecieme 🙂
a v praci - to zalezi od konkretnej prace, ake su tam zvyklosti, aky ten vecierok je, ci neformalny, alebo nobl, kde sa odohrava... ale urcite trosku viac fajnovejsie ako vo vsedny pracovny den 🙂
@bbarboraa, ak myslíš pracovný vianočný večierok, tak niečo pekné, možno trošku slávnostnejšie. my máme tento rok v rámci vianočného večierku večeru a návštevu džezového koncertu, takže beriem čierne úpletové šaty a červenú šatku k tomu a čižmy.
v predchádzajúcich prácach sme väčšinou baby nahodili nejaké sukne + blúzky, alebo šaty, chlapi oblekové nohavice + košeľu, bez kravaty... niečo pekné, ale nie úplne formálne a žiadne rifle. 😉
@bbarboraa Vianocny vecierok je vzdy prilezitost sa nahodit. Ide o to, aky styl vecierku to je. Ak ides do nejakej luxusnej restauracie, tak asi by si si mala dat nieco pekne vecerne....asi 90% si dava kokteilove saty. (sukna s topom, ci pekne nohavice s topom tiez nic nepokazia...ale samozrejme slavnostnejsie)
@bbarboraa:
Nasa firma organizuje spolocnu veceru. Byva to v jednom hoteli, kde sa vsetci pomestime 😉
Muzi maju na 95% oblek a kravatu, alebo minimalne nohavice a koselu. Kto nema (a ma napr. rifle), to je jeho vizitka 😉
Zeny kostym, saty, nieco elegantne, ale nie ako na ples. Ja si davam casto nejaky suknovy kostym. Jeden mam z tmavofialoveho zamatu, alebo hodvabne saty, podla nalady a do coho sa prave zmestim 😉 (Minuly rok som bola tehotna 😀)
"male cierne", aj ked minuly rok som mala skor male cervene 😀. Prosto koktejlky, k tomu listova kabelka, ak je to formalnejsie tak perlovy nahrdelnik, rukavicky a kasmirovy pled vo farbe kabelky. A samozrejme lodicky. Proste Audrey Hepburn v Breakfast at Tiffany's 😀 http://styleblog.saba.com.au/?p=1647

no ja klasika-teplaky a tricko..a mozno sa aj namalujem