icon

Čo si obliekate na vianočný večierok?

bbarboraa
26. nov 2013

no... cooo? 😀

lubikan
26. nov 2013

no ja klasika-teplaky a tricko..a mozno sa aj namalujem

bbarboraa
autor
26. nov 2013

... do prace :-P myslim.... doma ja napodobne 😎

evelynm
26. nov 2013

nuz doma sa na stedru veceru vzdy pekne oblecieme 🙂
a v praci - to zalezi od konkretnej prace, ake su tam zvyklosti, aky ten vecierok je, ci neformalny, alebo nobl, kde sa odohrava... ale urcite trosku viac fajnovejsie ako vo vsedny pracovny den 🙂

lubikan
26. nov 2013

@bbarboraa no ved,ze na vecierok nejdem 😀...zisti,co bolo poobliekane minuly rok.......a rozhodne sa netreba obliekat ako na ples.....hehe,mi pride smiesne,roby jak z rozpravky a vecierok v kulturaku 😀 😀 😀 😀

angua27
26. nov 2013

@bbarboraa, ak myslíš pracovný vianočný večierok, tak niečo pekné, možno trošku slávnostnejšie. my máme tento rok v rámci vianočného večierku večeru a návštevu džezového koncertu, takže beriem čierne úpletové šaty a červenú šatku k tomu a čižmy.
v predchádzajúcich prácach sme väčšinou baby nahodili nejaké sukne + blúzky, alebo šaty, chlapi oblekové nohavice + košeľu, bez kravaty... niečo pekné, ale nie úplne formálne a žiadne rifle. 😉

digysa
27. nov 2013

@bbarboraa Vianocny vecierok je vzdy prilezitost sa nahodit. Ide o to, aky styl vecierku to je. Ak ides do nejakej luxusnej restauracie, tak asi by si si mala dat nieco pekne vecerne....asi 90% si dava kokteilove saty. (sukna s topom, ci pekne nohavice s topom tiez nic nepokazia...ale samozrejme slavnostnejsie)

bosoriak
27. nov 2013

@bbarboraa Odporucam male cierne, klasika co sa hodi snad na vsetky prilezitosti. Podla doplnkov mozu byt slavnostnejsie, aj neformalne, ale stale vhodne.

bbarboraa
autor
27. nov 2013

No musim ist dnes volaci popozerat.. diky 🙂 vsetkym za rady

ichbinich
27. nov 2013

@bbarboraa:
Nasa firma organizuje spolocnu veceru. Byva to v jednom hoteli, kde sa vsetci pomestime 😉
Muzi maju na 95% oblek a kravatu, alebo minimalne nohavice a koselu. Kto nema (a ma napr. rifle), to je jeho vizitka 😉
Zeny kostym, saty, nieco elegantne, ale nie ako na ples. Ja si davam casto nejaky suknovy kostym. Jeden mam z tmavofialoveho zamatu, alebo hodvabne saty, podla nalady a do coho sa prave zmestim 😉 (Minuly rok som bola tehotna 😀)

bbarboraa
autor
27. nov 2013

@ichbinich asi nejak podobne to bude vyzerat u nas... urcite nechcem ist v normalnom beznom obleceni ako kazdy den ale zas nechcem vyzerat ako pako v nieco az moc elegantnom asi.. asi zvolim tie male cierne s nejakymi doplnkami... dikes

ichbinich
27. nov 2013

@bbarboraa: No ved to je blbe, ked tam ides prvy raz, ze nevies, co je zvykom. Ale plesove saty urcite nieee 😀
Malymi ciernymi nic nepokazis 😉
A ako som uz pisala, kto pride v rifliach, to je jeho "vizitka" 😀
Tak si to uzi!

viera27
27. nov 2013

"male cierne", aj ked minuly rok som mala skor male cervene 😀. Prosto koktejlky, k tomu listova kabelka, ak je to formalnejsie tak perlovy nahrdelnik, rukavicky a kasmirovy pled vo farbe kabelky. A samozrejme lodicky. Proste Audrey Hepburn v Breakfast at Tiffany's 😀 http://styleblog.saba.com.au/?p=1647