Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?
Pochváľte sa. 🙂
@marsmykkok Môjho manžela 😀 bola to tombola kde samozrejme zabudol priniesť výhru ktorú sľúbil, tak dal sám seba ako cenu, aby sedel počet výherných lístkov 😀😀 Samozrejme to bolo myslené ako vtip, ale nakoniec všetko dopadlo tak ako malo ❤️ ešte že som bola tá s tým šťastným tombolovým lístkom!
@marsmykkok bicykel 😊
@marsmykkok ja som vyhrala na Exprese plazmový televízor alebo zazitok pre manzela-jazdu na tankoch a BVP, v ďalšom rádiu CD prehrávač a inak také drobnosti ako kozmetiku, knižky a pod. My sme taka súťaživa rodina tak sme povyhravali kadečo 🙂
@katariiinkaa to je príbeh ako z filmu 😍😊
@tinka_1807 a teraz si predstav to vysvetľovanie rodine ako ste sa spoznali, že si ho vyhrala v tombole 😂 ale som najviac vďačná za to. Odvtedy neverím že náhody existujú, všetko sa deje pre niečo 🙏
Práčku, ktorá bola za dva roky záruky tri krát pokazená a tretí rok sa pokazil tak že nebolo možné opraviť
12 zubnych past.. Ozaj nic ine.. ;D
@katariiinkaa ja som dlho rozmýšľala nad formuláciou otázky, pôvodne som chcela dať čo najväčšie ste v živote vyhrali? Ale bála som sa, že budú odpovede svoje deti a tak a chcela som skôr ako takú motiváciu pre tie čo súťažime. Ale tvoja odpoved je super a k téme. To si ho fakt vyhrala a keby nesúťažíš, nemáš ho 😍
@katica06 no tu sa vraví darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj, naštve to.
@ivangeline tiež mám skôr šťastie na drobnosti, preto táto téma nech sa povzbudíme.
iphone
Čo sa týka klasických súťaží, tak som vyhrala napríklad pobyt pre 2 osoby na 3 dni v Poľských Tatrách . Bolo toho viac
Ja mám šťastie skôr na drobnosti, teda kozmetika za 5 eur, kniha, reklamné predmety, poukážka na nákup v kauflande tuším 5 eur a tak. Hodnotnejšie bol zážitok na exprese cez najzážitky za 100 eur a najväčšia výhra v živote zatiaľ operácia očí v hodnote 1000 eur. To som neverila, pri tom mojom šťastí len na drobnosti, že je to pravda. Ale podarilo sa.
@marsmykkok bolo to ešte v roku 2010 a je zaujímavé že, pračka kúpená po tej darovanej funguje bez problémov do dnes
@marsmykkok na FB : 6 rôznych ochutenych/ miešaných medov ( s aroniou, propolisom, rakytnikom, kurkumou, včelým peľom a čučoriedkou v mede)
Ja som prosím pekne za celý život vyhrala hrnček Rama a 30€ na žrebe.Mam šťastie v láske, proste 😃
Audioknihu od Michala Drienika, Umenie Života 😅
@katica06 no a koľkoročnú ste mali tú predtým? Lebo mňa by naštvalo keby mám napríklad funkčnú 5 ročnú práčku, vyhrám novú, starú predám za 50 eur symbolických a tá výhra odíde po 2 rokoch a môžem kupovať novú a tá stará by možno ešte slúžila. Ja mám teraz asi 8 ročnú a funguje bez problémov.
@marsmykkok menší televizor
@marsmykkok trafila si klinec po hlave😭
Ešte teraz mi napadlo ze par rokov dozadu keď boli ešte koruny tak neviem ci si pamätáte mal T-com súťaž pred Vianocami o 1 milión korún tak vtedy ho vyhrala mamina sestra.
Vyhrala som 100e na žrebe, teraz som vyhrala s Novým Časom 100e na nákup v Lidl, s Chvíľkou pre teba 200e,so Životom 1000e... Aj som si trhla raz 100e s Novým Časom.. Zapájam sa pravidelne do súťaží a sem tam sa zadarí
Moja úplná vyhrá bola v 13 rokoch v športke som vyhrala 500 sk čo na tu dobu bola úžasná vyhrá a v tombola sme s manželom vyhralli lampu stojacu , ktorá svieti už 20 rokov vyhrali sme 30 plechoviek piva
@4stanka4 nepamätám si tú súťaž, ale toto je môj sen, vyhrať niečo nad 20 000 eur napríklad, dosť by mi to zlepšilo a uľahčilo život. A takých je nás asi viac. Sú to síce len peniaze, ale vedia zmeniť život keby sú.
Na dedinskom plese dovolenku pre 8 osôb vo Veľkom Mederi na týždeň 😁
Výhra na žrebe 5Sk. Kúpila som za to ďalší a tam 💩😂
Auto🙈
Na tombole sme s mužom medzi iným vyhrali 10 sliepok 😁
@marsmykkok Síce to nebola žiadna súťaž, ale mojich rodičov a súrodencov❤️❤️❤️❤️❤️…Ďakujem🙏🏼
@guudy wau
@salamistka aspoň dobre znášali vajíčka? 😂

Kavovar