Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?
Pochváľte sa. 🙂
V sutazi so sirupmi som vyhrala 100E poukazku na nakup Delimano hrncov. Kupila som sirupy a kym som prisla domov, davno som na nejaku sutaz zabudla. Po dvoch mesiacoch som vytiahla tu istu kabelku, nasla som tam ten ucet a vravim si ze ta sutaz uz urcite davno skoncila, pozriem na net a bol posledny den na zapojenie sa. Na druhy den mi prisiel mail ze som vyhrala 😀
Ked Naj oslavovalo tusim 10 rokov, mali kulturny program na parkovisku pred Danubiou a tam som vyhrala v "spevackej" sutazi fotak. Bolo treba na jeden nadych co najdlhsie "spievat" naj. Sice som hlucha ako poleno, ale ako byvala plavkyna mam dobre pluca 😝
@marsmykkok juj to aj my s mužom radi fantazirujeme ze co by sme si kúpili keby sme vyhrali väčší obnos peňazí 🙂 ale to asi každý, ale vždy si povieme ze sme zdraví, ľúbime sa mame krásnu zdravú dcéru , strechu nad hlavou tak mame omnoho viac ako niektorí iní ľudia
@marsmykkok myslím, že vtedy sliepočky padli za obeť a skončili v mrazničke 🙃 mali sme o zásoby mäsa postarané
Ja som vyhrala letecký zájazd do Disneylandu na 4 dní All inclusive pre 2 dospelé osoby a 2 deti (mala som čerstvo 18) v Tescu. Pred dvoma rokmi som vyhrala tablet v mestskej súťaži na FB. A dcéra v lete na oslave Dňa deti v tombole darčekový kôš s hračkami, sladkosťami a ovocnými šťavami v hodnote 200eur. A okrem toho také "drobnosti", ako knihy, tašky, poukážky....
Zatiaľ absolútne nič 🤷♀️ Ale asi tomu ani veľmi nepomáham, keďže roky bola snaha, zapajala som sa do každej prkotiny a nič z toho, tak teraz sa už súťažiam vyhýbam .
@marsmykkok ako dieta som vyhrala plysaka a kozmetiku. Musim podotknut ze to ani nebolo o zrebovani, skor princip "prvych 10 000 z cas odmenime:. Takze tak :D ale tesila som sa
@marsmykkok
Naparovaciu žehličku, balík 30 čipsov a 5000 korún za vylúštenu krížovku 🙂
@marsmykkok najnovšie overal v hodnote cca 60€ pre moju malú princeznú 🥰 ale raz sa mi podarilo vyhrať listky na finále superstar, ktoré som musela prenechať niekomu inému lebo som sa nemohla zúčastniť 😃 ale inak tiež taká klasika - balíček od radia Európa 2, kniha, poukážka na nákup atď… teraz sa zapájam snáď do všetkých možných adventných kalendárov a súťaží, tak snáď niečo z toho klapne
Najhodnotnejšie 200e poukážka do Kauflandu 😅 ale podarilo sa mi vyhrať aj 12ks zeleninových a 8ks ovocných vyziv pre syna. Plus na MS v hokeji som tipovala a vyhrala 150 e na jednom zápase. Inak najvtipnejsie v tombole na dňoch obce CD Braňa Mojseja a tašku FC Barcelona, futbal ani Braňo nie sú moje lásky.😅
vyhrala som kopu drobností - kniha, pizza, kozmetika, poukážky....., ale najhodnotnejšia 300eur poukážka na nákup.
A ešte vlastne som vyhrala 2 lístky na MS v hokeji, čo je tiež dosť hodnotné a to rovno 2x, raz keď boli na Slovensku a raz do Ostravy.
Raz ked prisla O2 tak bola sutaz na google mapach - tam kde chodis po cestach a mozes naist darcek. Tak sa dali vyhrat rozne drobnosti ale aj telefony. Tak som jazdil sipkami po cestach, vyberal si take zapadakova kde som si myslel ze "pojazdilo" malo ludi a nasiel som rozne darceky ale asi po 2h ci kolko som nasiel mobil 🙂 Neviem uz aky model to bol ale tak asi zo 200€ hodnotu mal 🙂
@jaga18 vieš koľko súťaží denne ja pošlem? Teda účasti? A vyhrám sem-tam. Keď to spriemerujem, možno tak 5-6x do roka. Ale mňa to baví, nerobím to iba pre výhry ale aj zo zábavy.
@ibatanecnica ešte v časoch, keď som mala FB som to robievala tiež denne 😂 No z minimálne 300 + zdielaciek bolo vždy veľké nič. Toto leto som zaregistrovala cez 30 kódov na pepsi súťaži, plus každoročne kadejaké vianočné sútaže... Nevadí, mne to proste nie je súdené 😀 Ale mám šťastie v živote- uzasnu zdravú rodinu a všetko čo potrebujem si viem kúpiť .
Tu na konikovi hovoriace knihy.nieco ako Albi ale konkurencna znacka.hodnota cca 100e predtym nikdy noc ani potom uz.
moja mama raz vyhrala celkom dobry bicykel. vtipne je, ze bol pansky a okrem toho sa ani nevie bicyklovat.
Doteraz som vyhrala len dve tricka z Jemnych melodii. U mna plati, co si nekupim, to nemam 😂 😂😂

Dovolenku v Tatrách pre rodinu ( 4 osoby). Vyhrala som ako dieťa v časopise Život