icon

Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?

marsmykkok
13. dec 2023

Pochváľte sa. 🙂

Strana
z6
oliverceky
15. dec 2023

@diablikovci aj ste boli na N.Zelande?

doda3103
15. dec 2023

Auto ale nedostala som ho keďže lístok som mesiac po skončení súťaže vyhodila a oni volali 3dni nato že sa výherca neprihlásil za ten mesiac a ďalšia vylosovana som bola ja😩 išla som celý modrý smetiaky prehľadať ale nebolo v ňom nič keďže deň predtým nám vyvážali papier😊 manžel sa na mne smial,že to len ja môžem mať také šťastie😂

marsmykkok
autor
15. dec 2023

@doda3103 to zamrzí 😞

nitranka03
15. dec 2023

@marsmykkok v časopise cestovateľ som vyhrala dovolenku v Družbe v Jasnej, na vianočnom večierku v bývalej práci parný hrniec. A raz sa kolega zaregistroval na súťaž , čo chodila na JOJke - cena je správna. Išli sme na pozvanie do hľadiska, potom losovali jednotlivcov . Tam ma vylosovali, nevyhrala som dané kolo, ale dostala menšiu hotovosť.....😃😃😃

jana_eyre_2
15. dec 2023

@doda3103 presne pretoto nikdy nesúťažim 😅 ja by som 100% niečo vyhrala a stratila dôkaz, alebo by som nezdvihla telefón vtedy keď som mala.. (tie rádiové súťaže o veľké peniaze, keď počujem že niekto zdvihol o sekundu neskôr, alebo nepočul mobil a oni mu potom ešte škodoradostne volajú neskôr, že "juuuj, mohli ste mať 100tisic euro ale nezdvihli ste" to má ide úplne poraziť...)

ouwecka
15. dec 2023

@feb13 moja najlepšia kamoska vyhrala normalne auto uplne nove v top vybave

ivushka14
15. dec 2023

ja som vyhrala dentálnu hygienu , jazdu na motorke na okruhu Slovakia ring, lístky na párty a poldecáky v tombole na plese. To je všetko ;) ale ja som spokojná

doda3103
15. dec 2023

@marsmykkok áno a strašne keď v Tom čase by sa zislo

buba183
15. dec 2023

@lucik194 super ďakujem

malinovka333
15. dec 2023

@ouwecka kde? Moja vyhrala minuly rok

zuzu11166
15. dec 2023

@marsmykkok volakedy daaavno na dedinskej zabave moja mamina piekla tortu do tomboly/ona piekla casto na obj.do celej dediny/...
No a ptom ju ona sama vyhrala v tombole
No skoro nas trafil šĺak.ved my uz prejedení jej zakuskami-boli sme srasne sklamaní.Ale vynasla sa,priniesla z kuchyne nôž,rozkrajala a poponukala ludom😁
Vraj domov naspäť to urcite brať nebude

marsmykkok
autor
15. dec 2023

@jana_eyre_2 tak ja napríklad expres sutazim len občas a vždy pošlem sms ak viem, že po 15tej si viem urobiť pauzu a dať pozor. Ak sa hrá aj o vyššiu sumu a viem, že nebudem sedieť pri rádiu v tom čase, tak nepošlem. Lebo presne, by ma porazilo keby volajú a ja nezodvihem načas.

diablikovci
16. dec 2023

@luccija áno. Bože skoro 24 hod let 🫣

nitranka03
16. dec 2023

@marsmykkok ja ešte dodávam...môj kolega vyhral v Lidl súťaži pred 4 rokmi auto ...tuším Kiu..predal ju

marsmykkok
autor
16. dec 2023

@nitranka03 asi kvôli poplatkom že? Aj tento otcov kamarát vyhral kiu ceed, ľudové auto v podstate. Len s najsilnejším motorom a najvyššou výbavou. Teda cena toho ľudového auta pomaly toľko ako za prémiové auto. A ak mal zaplatiť štátu poplatky tak by mal pomaly za to nové auto kúpené v takej klasickej výbave a slabším motorom čo by mu stačil. Lebo pracoval v mieste bydliska, 60tnik, auto len na nákupy s k lekárovi. On si ho nakoniec nechal, ale mal kvôli tomu koľko musel platiť s tým viac starostí ako radosti.

nitranka03
16. dec 2023

@marsmykkok kvôli dani tuším spominal.... Ale v podstate on získal.... má Superb a po predaji auta čo vyhral si pekne prilepšil....

milanm12
16. dec 2023

Vianočný New York na 21 dní... 2018

luccija
16. dec 2023

@milanm12 tak to je krásna vyhra

Strana
z6