icon

Čo ťa dnes potešilo?

janinah
20. sep 2021

Áno,reagujem takto na príspevok nasrrrr... deného občana z lidlu.,kde čudujsasvete nakupujú nielen štíhli ľudia.....
Tak vážne,čo vás dnes potešilo?Niečo sa isto nájde....
Mňa ozaj potešil dnešný zážitok v práci.Pacient po 80tke značne hluchý a trasľavý parkinsonik /mala som chvíľami pocit,že ani veľmi nevníma čo sa s ním deje/ sa postavil z operačného stola,podal mi ruku,že ďakuje,nech mi Boh žehná a veľa zdravia mi želá...deduško ani netušil,že dnes mám narodeniny a ako veľmi ma to zahrialo pri srdci.Aj takí ľudia ešte žijú,pozitívni a srdeční.

Strana
z2
0silvia0
20. sep 2021

@vanda323
@h2 to fakt? Ja som praveze vzdy mala pocit ze na knihovnikov sa pozeraju ostatni tak nejak akoze tam tetky s drdolmi knizky oprasuju a nic nerobia😁

0silvia0
20. sep 2021

@ella_price tak mozno by si si aj u nas nieco vybrala, ale mame len odbornu literaturu, neboj, vyber knih nikto neriesi

selu11
20. sep 2021

@janinah Dnes som upratovala kúpeľňu, prišla za mnou dcéra, nedávno mala dva a pol roka a chcela mi veľmi pomáhať, tak som jej dala hubku na riad a ona akože umývala vaňu, umývadlo, steny.. Potom hubku dlho nevedela nájsť, keď som jej ju našla, povedala mi, že som dobrá maminka a pekne sa o ňu starám. Veľa vecí ma denne teší, no najviac nás teší tento náš poklad, druhý teší zatiaľ z bruška ❤️

Všetko najlepšie k narodeninám, najmä veľa zdravia 💐

h2
20. sep 2021

@0silvia0 Neber mi ilúzie a nehovor mi, že nemáš drdol?! 😂
Nie, ja knihy milujem, v knižnici by som pracovala veľmi rada. Mám kamošku, ktorá robí vedúcu predajne v Panta Rhei, minule som jej hovorila, že keď ma vykopnú z práce, nech mi u nich vybaví flek. 😊

0silvia0
20. sep 2021

@h2 neznasam drdoly😰

luccija
21. sep 2021

@selest to je také pekné ako sa ženy tešia z takých banalit, ale chápem🙂

ivkazba
21. sep 2021

Mňa včera potešil partner mekáčom na večeru, mala som ťažký víkend, tak vedel čo na mňa platí. A potom s levanduľovou masážou chodidiel. Ja mu za to dnes upečiem bôčik, brrr. A tebe prajem dodatočne všetko najlepšie. 🙂

ivkazba
21. sep 2021

@0silvia0 práca v knižnici je jedna z tých, o ktorých mám celý život predstavu, že to je úžasná pohodová práca. Mať okolo toľko knižiek.

sim_mi
21. sep 2021

Mna dnes potesilo, ze som sa zobudila bez rannych nevolnosti 🎉🎉 dufam, ze sa nezmenia na denne/poobedne/vecerne 😂🤞

lilitela
21. sep 2021

Vcera ma potesili decka, ze sa hodinu hrali pekne sami a ani si na mna nespomenuli 😅

0silvia0
21. sep 2021

@ivkazba tak ja osobne pracujem v akademickej knižnici a miesto knižiek mám okolo seba záverečné práce absolventov na cd nosičoch😂

nelinka888
21. sep 2021

zatiaľ nič, hádam to ešte príde 🙂

lilitela
22. sep 2021

Vcera som si spravila take akoze domace forneti

lilitela
27. sep 2021

V sobotu uplne jednoduchy no fantasticky vylet pre deti.

lilitela
4. okt 2021

V piatok som sa bola prejst sama v lese a nasla som paroh, lepsie ako hriby, tak mi to dvihlo naladu, uz ste niekedy nieco take nasli?

lilitela
5. okt 2021

No neni tieto dni fantasticke pocasie? 🙂

hladamematku
5. júl 2023

@janinah uzasny den pri vode, ze manzel zacal so mnou cvicit cviky na chrbticu preventivne, ze nas psik plava rovnako ako ked mala 1 rok, ze moja matka je vzdy najstarsia tam kde spolu ideme a som za to na nu hrda

Strana
z2