Čo ťa dnes potešilo?
Áno,reagujem takto na príspevok nasrrrr... deného občana z lidlu.,kde čudujsasvete nakupujú nielen štíhli ľudia.....
Tak vážne,čo vás dnes potešilo?Niečo sa isto nájde....
Mňa ozaj potešil dnešný zážitok v práci.Pacient po 80tke značne hluchý a trasľavý parkinsonik /mala som chvíľami pocit,že ani veľmi nevníma čo sa s ním deje/ sa postavil z operačného stola,podal mi ruku,že ďakuje,nech mi Boh žehná a veľa zdravia mi želá...deduško ani netušil,že dnes mám narodeniny a ako veľmi ma to zahrialo pri srdci.Aj takí ľudia ešte žijú,pozitívni a srdeční.
@ella_price tak mozno by si si aj u nas nieco vybrala, ale mame len odbornu literaturu, neboj, vyber knih nikto neriesi
@janinah Dnes som upratovala kúpeľňu, prišla za mnou dcéra, nedávno mala dva a pol roka a chcela mi veľmi pomáhať, tak som jej dala hubku na riad a ona akože umývala vaňu, umývadlo, steny.. Potom hubku dlho nevedela nájsť, keď som jej ju našla, povedala mi, že som dobrá maminka a pekne sa o ňu starám. Veľa vecí ma denne teší, no najviac nás teší tento náš poklad, druhý teší zatiaľ z bruška ❤️
Všetko najlepšie k narodeninám, najmä veľa zdravia 💐
Mňa včera potešil partner mekáčom na večeru, mala som ťažký víkend, tak vedel čo na mňa platí. A potom s levanduľovou masážou chodidiel. Ja mu za to dnes upečiem bôčik, brrr. A tebe prajem dodatočne všetko najlepšie. 🙂
Mna dnes potesilo, ze som sa zobudila bez rannych nevolnosti 🎉🎉 dufam, ze sa nezmenia na denne/poobedne/vecerne 😂🤞
Vcera ma potesili decka, ze sa hodinu hrali pekne sami a ani si na mna nespomenuli 😅
zatiaľ nič, hádam to ešte príde 🙂
Vcera som si spravila take akoze domace forneti
V sobotu uplne jednoduchy no fantasticky vylet pre deti.
V piatok som sa bola prejst sama v lese a nasla som paroh, lepsie ako hriby, tak mi to dvihlo naladu, uz ste niekedy nieco take nasli?
No neni tieto dni fantasticke pocasie? 🙂
@janinah uzasny den pri vode, ze manzel zacal so mnou cvicit cviky na chrbticu preventivne, ze nas psik plava rovnako ako ked mala 1 rok, ze moja matka je vzdy najstarsia tam kde spolu ideme a som za to na nu hrda

@vanda323
@h2 to fakt? Ja som praveze vzdy mala pocit ze na knihovnikov sa pozeraju ostatni tak nejak akoze tam tetky s drdolmi knizky oprasuju a nic nerobia😁