Čo to majú 45 - 60-roční ľudia za správanie?
Aky mate nazor na tieto situacie
1. Idem s malym (3 roky) ku kamoske, maly mi pred branou skaredo spadne, rozbije koleno a place. Vojdem do brany, maly na rukach placuci. Nejaka pani z prveho poschodia otvori dvere a zacne vrieskat, ze moje dieta jen nici zivot a ze som strasna matka. Som jej povedala, ze nie som jej suseda a idem iba na navstevu a nech mi da pokoj. Ona, ze jej klamem a fagana si mam vychovat.
2. Medzi veziakmi nam postavili nove detske ihrisko. Je tam dzavot deti ale byvam na 2 poschodi a nejak tie deti nepocut do bytu. Boli sme von s partiou mamiciek, ked zacala pani zo 4 poschodia vrieskat nech konecne zmizneme z detmi prec z ihriska lebo vola policiu. Tak sme ju uzemnili. Na dalsi den zacala hadzat hlinu z muskatov po detoch.
3. Idem s chorym malym k lekarovi do mesta. Bohuzial autobusom. Kociar neberiem, lebo tie autobusy su preplnene a stalo sa mi, ze ma vodic uz nezobral do autobusu. Nastupili sme a hladala aspon jedneho ochotneho, kto by syna pustil si sadnut. No nikto nic maly bol na rukach bezvladny s teplotou. Po dalsej zastavke sa uvolnilo jedno miesto pri okne a tak teda som pana poprosila, ci by mohol len troska uvolnit priesor aby som si sadla. Uplne ma odignoroval, ale na to mi mlada baba zaklopala na plece, ze tu je volno len si nas hned nevsimla, aby nam uvolnila.
4. Stojim v ten den pred lekarnou v rade, lekarna ma podmienku jednej osoby vo vnutri. Pan si pride a vulgarne povie, ja som pan a predbehne 4 cakajucih ludi a ide si dnu.
Pokracovanie v komentari
@marsmykkok Presne tak a tu sa niektore tvaria, ze to nevidia.
@zuzitko74 A teda byvam v centre, kde sa premelie ozaj vela ludi, nie je to sidlisko ci nejaka vilova stvrt, kde je klud. Staci ze prejdem 300 metrov do Tesca ci Lidl, nehrozi, ze by som nestretla minimalne 2 opilcov, nejake individua, co si vykrikuju sami pre seba, agresivneho sofera. V Tescu ci Lidl ufrflane predavacky, ktore nadavaju pre zakaznikmi na zakaznikov, skoro vzdy sa tam len pri pokladniach niekto pohada. Jedinu uroven ma Yeme, to je trosku iny level. Chodim do prace elektrickou. Uz na nu nebezim, sofer si ma tak v 50% vychutna a zavrie mi dvere pred nosom. Opat v elektricke casto podobna storka ako v obchode.
Ja neviem, kde zijes, ale ja som sa s takymi reakciami nikdy v zivota nestretla…..

Asi si negatívny človek.... čo už. Mňa vytočila mamička v zare,mladá žena. Ona pozerá veci a decko v strede v topánkach vylezene má tovare a v pohode zhadzuje veci na zem. Som normálne tomu neverila. Idem k dietatu a vravím,budeš to upratovať? Mamička doletela,že my máme voľnú výchovu. Áno,dobre čítate,tak som jej povedala,že nech to voľné uprace,boloi mi ľúto predavačiek,keď majú toto. Opýtala som sa dotyčnej,mladej,volnomyslienkarskej mamičky,či by si kúpila špinavé veci....nachádzala to naspäť a vypadla preč. Debilov nájdeš v každej vekovej kategórii.