Čo to mám nad jazykom?
Prosím vás viem mi niekto povedať co to je objavilo sa mi to z ničoho nič pod jazykom a celkom to boli a vadí mi to co to môže byť sorry za môj chrup hanbím sa :/

skor to vyzera ako neaky maly polyp. Chod k obvodakovi nech zhodnoti . On bude viediet kam ta poslat. Ci zubar alebo chirurg , ORL to odpali kauterom za chvilku
Upchata slinna zlaza...
Dobré ráno,vyzerá to na upchatie slinnej žlazy, je potrebné návštivyť zubného lekára ktorý sa rozhodne o ďalšej liečbe.
Možno vám predpíše Antibiotickú liečbu Biseptol 500mg alebo vás pošle na Stomatochirurgiu ohladom chirurugického odstránenia ktorý sa pošle na histologické vyšetrenie.
upchata slinna zlaza- alebo skor kanalik
Ja by som asi šla k doktorovi kým to tam je, nech sa na to pozrie a možno nasadí nejaké vitamíny aby sa ti to častejšie nevracalo 🙂
Tie fotky su super, konečne viem ako sa cíti zubár 😂 podla mna to je afta, lebo to.mizne. inak ja.mavam afty aj dva tri týŽdne, bolia katastrofálne. Užívam b komplex, ale aj tak sa občas vrátia.
Jaaaj tie moje hrozne zuby :(
Mám pocit že to je niečo, čo sa sem tam robí aj mne. Akoby vacok. Potom sám praskne, to je asi tvoj terajší stav a sám zmizne. Ja by som počkala pár dní. Ak je to to, čo spomínam, už zajtra nebudeš vedieť, že si tam niečo mala.
vyzera to ako afta, ak to aj zmizne tak sa to bude vracat takze isto k doktorovi 🙂
@dubek a máš dosť miesta v ustach? myslim tym, že zda sa mi že zuby máš dosť natesno napchate jeden vedľa druheho a jak osmičky vyrastli možno nemáš dosť miesta a oni sa tam tlačia a sposobuju bolesti, v mojom pripade to tak je, osmičky mi rastu s prestavkami už 8 rokov a tiež niekedy mavam take bolesti, alebo ak to nie su zuby tak motom môžeš mať problém s dutinami, lekári ti na tieto tvarove bolesti povedali čo? alebo si to s nimi ešte neriešila?

http://www.pluska.sk/izdravie/liecba/liecba/bol...
Zrejme nič vážne