icon

Čo to znamená?

25. dec 2019

AzetmailPísať email

Potiahni...

Doručené3/12 RozpísanéOdoslané6 Neprečítané21/21 DôležitéSociálne siete18

Spam6/6 Kôš

Využívate 56,7 MB z 5 GB

Verzia webmailu: 
mobilná • plná verzia 

Prihlásený ako „irka22@azet.sk
Odhlásiť

Azet•Pokec•RP•Aktuality 

© 2019 Ringier Axel Springer SK, a. s. 
Pravidlá•GDPR

Doručené

Potiahni...

20. 12.GABRIEL68 MBAHHELLO – Vážený majiteľ e-mailu / príjemca, Poslal som vám tento list pred mesiacom, ale nepočul som od vás, nie som si istý, či ste ho dostali, a preto to zno

19. 12.tatrancanahoj, co ponuknes za tu f. vypomoc?

25. 11.PokecVšetko najlepšie k narodeninám! – Ahoj Irka22, Prajeme ti veľa šťastia, zdravia a máme pre teba darček vo forme pluska! 7 dní zadarmo alebo 30 dní za polovicu. Pošli SMS* na

5. 11.kontakt@azet.skRe: [Azet-10638515] Upozornenie – Vážený používateľ, dňa 05.11.2019 ste porušili naše pravidlá komunikácie na pokec.sk, na základe čoho Vám bol udelený zákaz do miestnosti.

26. 9.PokecAktivoval si si plusko! – Ahoj Irka22, práve si si aktivovala Pokec plus + . Vďaka plusku získavaš oproti ostatným výhody, ktoré ti otvárajú nové možnosti. Ďakujeme, že využ

20. 9.jaaty25Fw: – ** Fri, 20 Sep 2019 13:55:12 +0200 - "Makos2" ** ** Tue, 27 Aug 2019 16:25:31 +0200 - "kaktus9" **

20. 9.jaaty25Fw: – ** Fri, 20 Sep 2019 13:55:12 +0200 - "Makos2" ** ** Tue, 27 Aug 2019 16:25:31 +0200 - "kaktus9" **

11. 9.Mail Delivery SystemNedoručená správa vrátená odosielateľovi - Undelivered Mail Returned to Sender – Return-Path: Received: from smtp-01-out.s.azet.sk (localhos

28. 8.Mail Delivery SystemNedoručená správa vrátená odosielateľovi - Undelivered Mail Returned to Sender – Ospravedlňujeme sa, Vašu správu nebolo možné doručiť jednému alebo viacerým prijímateľom. Dô

21. 8.123drackAhoj nejdú mi rp – Ahoj dobre ranko ako si sa mala u drahého a aj niečo bolo?

12. 8.at-milionarFw: ja – moj tvar

12. 8.at-milionarFw: cely – paci?

Doručené

Od: GABRIEL68 MBAH (gabriel68mbah@​yahoo.com)

HELLOdoručené 20. 12. 2019, 9:18

Vážený majiteľ e-mailu / príjemca,

Poslal som vám tento list pred mesiacom, ale nepočul som od vás, nie som si istý, či ste ho dostali, a preto to znova hovorím. Po prvé, som pani Christine Lagardeová, riaditeľka Riaditeľka a predsedníčka Medzinárodného menového fondu.

Preskúmali sme skutočne všetky prekážky a problémy spojené s vašou nekompletnou transakciou a vašu neschopnosť vyrovnať sa s účtovanými poplatkami za prenos, proti vám, pokiaľ ide o minulé možnosti prevodu, pozrite si našu stránku, aby ste potvrdili potvrdenie 38 ° 53′56 ″ S 77 ° 2 '39 "W

My správna rada, Svetová banka a Medzinárodný menový fond (MMF) Washington, D.C., v spojení s Ministerstvom financií USA a niektorými ďalšími relevantnými vyšetrovacími agentúrami tu v Spojených štátoch amerických. nariadil našej jednotke pre prevod zahraničných platieb, United Bank of Africa Lome Togo, aby vám vydala kartu VISA, do ktorej bude nahraný váš prostriedok vo výške 1,5 milióna dolárov, na ďalšie vybratie vášho fondu.

V priebehu nášho vyšetrovania sme so zdesením zistili, že vašu platbu zbytočne oneskorili skorumpovaní úradníci banky, ktorí sa pokúšajú presunúť vaše prostriedky na ich súkromné účty.

A dnes vás upozorňujeme, že váš fond bol pripísaný na účet VISA kartou UBA Bank a je tiež pripravený na doručenie. Teraz kontaktujte tajomníka banky UBA, ktorého meno je pán Tony Elumelu, e-mail: elumelutony68@gmail.com, pošlite mu nasledujúce informácie o doručení vašej akreditovanej karty ATM VISA na vašu adresu.

Vaše celé meno ====================

Vaša krajina pôvodu ====================

Vaša domáca adresa ====================

Vaše telefónne číslo ====================

S pozdravom,

christine

Prislo to aj Vam?

Pris

ikonica
25. dec 2019

Ze Tony Elumelu :D

983
25. dec 2019

Toto chodí stále 😀 náhodne ľuďom, sú to podvodníci. Takých ešte dostaneš

sasanka605
25. dec 2019

🤣🤣🤣 Jasne ze je to pravda a nigerijsky princ s dedičstvom ti už písal?

timilv
25. dec 2019

Ja len dúfam, že tomu neveríš... Treba rovno vymazať a určite nereagovať 🙂

kosicanka1
Odpoveď bola odstránená
983
25. dec 2019

@kosicanka1 to by som jej nepísala lebo to naozaj spraví 🤣

sasanka605
25. dec 2019

Len tak na ukážku aki sú ľudia sprostý https://www.zive.cz/poradna/nigerijsky-podvod/s...

mogaa
25. dec 2019

@kosicanka1 prosím ťa tu to ani zo srandy nepíš, lebo ak už to niekto dá sem tak asi mu to vrta v hlave🙂a následne budem nasll - dovať daľší príspevok ako ho niekot podviedol😉

lindusss2016
25. dec 2019

@mogaa no ved moze ziskat az 1,5 mil dolarov 😂 to sa oplati zariskovat

maca1984
25. dec 2019

dufam,ze si tajomnika banky kontaktovala a uz mas vybrane co si za tolke peniaze kupis 😂

katka2602
25. dec 2019

@sasanka605 toto vážne? Ako môže byť niekto tak sprostý 🤦🤦🤦

moonlight1210
25. dec 2019

@kosicanka1 😂😂😂

limia7
26. dec 2019

Je to podvod. Ja pracujem na zahraničnom trhu a všetky tieto veci pochádzajú z Afriky!!! Akonáhle budeš reagovať, tak ti už nedajú pokoj a budú chcieť z teba vytiahnuť peniaze! Najskôr budú skúšať malé čiastky a keď uvidia, ze máš peniaze, tak budú z teba ťahať viac pod zámienkou, ze ešte tomu úradníkovi a ešte hentomu.... Odporúčam neodpovedat a podobne správy hneď mazať. Africania sú veľmi sofistikovaný a využívajú neznalosť ( sprostosť) a naivitu ľudí

adelakom12
26. dec 2019

nic, neodpovedaj, spam email 🙂