icon

Čo vám robí v živote radosť?

1. feb 2022

Mne nič. Pripadá mi to ako stereotyp, a voľný čas je absolútne nevyužitý, proste iba čakanie na ďalší deň. Čo si užívam, to je jedine spánok a hudba.

deti95060810
1. feb 2022

deti a rodina...

ummimaryam
1. feb 2022

Mne moje nabozenstvo, Islam ☺️ keby som si vynala vieru zo zivota, vsetko strati zmysel, farby, vyznam. Co robim je modlitba, snazit sa robit Dobro ludom, zvieratam, byt mily clovek, pripominat si ze zivot je iba skuska a zajtra tu nemusim byt. Cas straveny s rodinou v dobrej nalade je to najlpsie co moze byt. A som tu len docasne, a skutocny zivot sa zacne po smrti a treba sa nan pripravit uz teraz. Toto je co dava zmysel zivota mne, a co ma pohana kazdy den, a co vdychuje motivaciu do mojich zil, vdaka Bohu ♥️

cobolotobolo
1. feb 2022

Citaj, sportuj, pracuj na sebe, vzdelavas sa, chod do prirody. Niekomu nestaci 24 hodinovy den na to, aby stihol vsetko, co chce. Iny zabija cas pozeranim do plafona.

travelllerka
1. feb 2022

Planovanie cestovania a zahrada 🙂 dokážem tým stráviť hodiny denne.

ruzasipova
1. feb 2022

Tanec, knihy, moje deti (ale tie ma aj hnevaju) a aj v praci je fajn.

zuzanka.zuzu
1. feb 2022

a co je zle na spanku? dobre ze som pocuvala rady starsich, aby som spala kolko vladzem kym nemam deti 🙏bo teraz nedobre 😂 ja som pozitkarka, spanok, jedlo, sex, knihy, kino, relax...

travelllerka
1. feb 2022

Inak koľko máš rokov? U mňa prišli záľuby až postupne s vekom, asi keď som mala 26. Do vtedy som tiež len tak tápala, nič konkrétne som nemala.

mirro
1. feb 2022

Všetko.

elizabet173
1. feb 2022

pobyt v prírode, hudba, knihy, šport, stretnutie s priateľmi, chvíle s partnerom, so synom, vyberanie dovolenky, záujmy, koníčky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
janinah
1. feb 2022

Aktuálne je to vnucatko.a tiež deti .že sú šťastné v živote.Na jar to už bude záhrada.v lete dovolenka.Praca už ani nie.som prepracovaná.40 rokov zjavne stačilo.A návšteva obľúbených miest v prírode ma vie vždy nabiť energiou toto ti odporúčam mať také miesto.

mamina0078
1. feb 2022

Všetko (zdravie, kamaráti, rodina, strecha nad hlavou, jedlo, voda, peniaze, každý nový deň, mier...) človek sa musí naučiť tešiť z maličkostí aby si vedel vážiť väčšie veci

mia781312
1. feb 2022

Moja dcéra môj muž Bohu vďaka za všetko čo máme

telusikk
1. feb 2022

No u mna je to tak, ze si pri cinnostiach ktore robim, aj ked sa mi zdaju ako rutina si polozim otazku:,, Je toto co robim najdolezitejsia vec, ktoru teraz mozem robit?" A podla odpovede sa uz viem zariadit 🙂

tenerifka
1. feb 2022

Cestovanie, praca, citanie na internete, prechadzky pri mori, teple pocasie, exoticke jedla, dobre vino......

marcellka32
1. feb 2022

Niečo ťa musí baviť, treba skúšať čo ťa baví..ja plávam, maľujem, čítam, ideme do lesa s deťmi a psom, pečieme koláče, sportujeme (basketbal, ping pong, squash, bicykel),...poskusaj viac vecí a uvidíš čo ťa baví..

sulejmanka
1. feb 2022

Deti, naše spoločné vychádzky do prírody, letná dovolenka, celkovo čas strávený s deťmi. Ďalej moja práca, varenie, pečenie, ale aj nakupovanie, kaderníčka ....

1natasa1
1. feb 2022

Mne robí radosť hádam každý deň niečo iné 🙂

ivangeline
1. feb 2022

Vela veci. Deti. Manzel vela krat niecim. Knihy. Pdlhe prechadzky. Horuca sprcha. Cas len pre seba. Rozhovor s kamoskou. Dobra kava. Jedlo. Aj cvicenie. Hudba. No vela.

danieladeley
1. feb 2022

deti, vylety, knihy, joga, pecenie, dobry film s manzelom a kavou, zahradka, praca a tiez spanok 🙂

sasitimi17
1. feb 2022

Áno taká klasika ako dcéra, rodina, dobre výsledky v práci… ale to je take stereotypne
Momentálne mi robí radost to že sme sa s kamoškami dohodli na piatok do mesta a trochu sa odreagujem od domácnosti a všetkého 😅