Čo vás dojíma alebo len tak rozplače?
Ahojte ... tak si tu sedím sama v piatkový večer, lebo muž šiel na pivo - no nebudem mu brániť, keď sa ja práve necítim a on mi dosť je oporou aj tak 🙂 Tak nech si oddýchne. Ale tak mi prišlo smutno, že som si aj poplakala. Dojímajú ma kadejaké veci, niekedy tak náhle, že to zvaľujem na hormóny... Prihodilo sa vám niečo zvláštne, čo vás rozplakalo a inokedy by to s vami ani nepohlo? 🙂
Ja ked som bola tehotna som plakala stale. Ja som sa roplakala v autobuse ked ma jedna holka pustila sadnut. Vies ako som sa hambila. Plakala som ako blazniva ked moja mamina kupila prve teplacky pre babatino. A moj manzel doteraz spomina ako sme sa vecer v posteli rozpravali o menach a ja som hovorila ze chcem dievcenske Adelku a manzel stale Dominiku alebo Adrianu. Ja som sa tak rozplakala ze ja chceeeeem Adelkuuuu chudak nemohol ma utisit doteraz sa na tom smejeme. A este vela a vela pripadov. A este ma to drzalo aj po porode som sa pozerala na maleho a plakala.
Mna rozplace ked vidim nejake krasne zvieratko v telke napriklad psika,alebo nejake pekne gesto ci cin,rozplacu ma televizne noviny,ked napriklad niekto niekomu pomohol (nedavno pomohli policajti ujovi z horiaceho domu) no naposledy ma rozplakalo,ked som zahadzovala do kosa umely obal z vajicok a ako som ho zacala krcit sa malicka v brusku strasne zmykala,chudatko moje ☹ ☹ ☹
ja placem teraz ☹ nad vašimi krasnymi prispevkamim....mne niekedy dojde vsetkeho tak luto ... nikedy sa zamyslim nad minulostou a sa rozplacem pretoze teraz vidim veci volako inak....dufam ze po porode sa zase vratim do normalu ... 🙂 myslite ze po porode uz nebudeme take preciltivene...???
😀 😀 😀 Pekná otázočka 😀 Mna v tehu tiež všetko dojímalo,a bola som zo všetkého precitlivelá...a užívala som si tie pocity 😵 Aj po porode som mala jemný "baby blues" ale tiež v pohodke.... 😅 Najviac si pamätám,ked som raz išla autom na nákup a spomenula som si na mojho ocina(je 15 rokov mrtvy) že ako by si rozumel so svojimi vnukmi a tešil by sa z nášho drobčeka teraz.....a slzičky mi tiekli celu cestu. A ked som sa iba tak z ničoho nič rozplakala a priatel si ma pritulil,lebo vedel,že su to hormoniky rozbláznené 😀 (čítal so mnou všetku tehu-literaturu 🙂 ) tak to bolo velmi príjemné.... 😵
ahoj,ja som po pôrode dcérky ostala taká,že mňa rozplače hocijaká banalita.či už smutný film,dojímavá scéna,niekedy aj reflex...a dokonca,aj to,keď som zúfalá a niečo sa mi nedarí
so mnou pocas tehotenstva hormony vobec nelomcovali...nic -aj som sa cudovala ale ked sa mala narodila bulila som cele dni...nad malickostami,ked som pozerala smutny film...vsetko ma rozplakalo ale najviac ma vzdy vzalo ked som si spomenula ze aj nasa mala bambulka bude raz velka.....a podobne veci ako ze ved zychvilku nam pojde do skoly a tak...no hroza to so mnou bola...ale nastastie som sa uz vratila do normalu...trvalo to ale cca 3 tyzdne
no ja počas všetkych tehu som plakala vtedy ked som si poležala v nemocnici na infuzkach aa teraz ked mam tretie tak hm som viac rozcitlivena...hormony ešte somnou pracuju....
v tehotenstve ma dojimalo takmer vsetko🙂 a ked som isla z porodnice domov, celu cestu som plakala...pozerala som sa na babatko a proste som revala v aute jak hysterka🙂 doteraz ma veci viac dojimaju, zivot sa zmeni, vsetko je ine...ale neni to nejake tragicke, ze by som revala pri kazdej prilezitosti 😀

ja ked som bola tehu,mna dojalo aj ked ma sused pozdravil 😀