icon

Čo vás motivovalo, aby ste prestali fajčiť?

lucia851
15. jan 2021

Ahoj co vás motivovalo aby ste prestali fajčiť?

fodorka
17. jan 2021

Tak som sa nasrala....kedze od 31/12 som sa dala opatovne na cvicenie a teda tieto veci velmi nejdu dokopy lebo aspon ja mam potom tocaky...vcera som povddala priatelovi ze zajtra uz nefajcim len ma prosim podpor.u neho je to ze neplanuje prestat fajcit ale viem ze nemozem hladiet na neho ale na seba...tak aspon dohoda ze zapali si iba ked pojde so psom- chudak pes 😂😂😂 a dalsia motivacia zdravie a deti....krpani maju pomaly 10 a 12 a stale mi hovoria ze sa im to nepaci a smrdim 😟 tak teda nie nechcem fajcit sice mam home office totalteraz stresova robota obe deti doma ale zasa povedzme si vzdy sa najdu vyhovorky 😉
Tak drzte palce dnes zacinam bez....vecer sa ozvem xi zijem 😂

miro1360
17. jan 2021

@fodorka Držím palce a raz za čas sa tu príď pochváliť ako sa darí, aká chvíľa bola ťažká, ako si ju prekonala, ... nech si inšpiratívny príbeh :D

fodorka
17. jan 2021

@miro1360 jasne len aby som tu nepisala v noci ze si obhryzam akrylove nechty 😂😂😂

Ako nasral ma tej moj fesi doma,ze neplanuje aktualne prestat ale tak uvedomujem si ,ze nemozem nikoho nutit....aj vcera mamke vravim prestanem fajcit a ona len a to preco? 😂😂😂 Viete fakt podpora nula bodov....segra fajci ale ona tak ze aj krabicka na tyzden aj viac ...to je ok no ja to neviem ja tak 10-15 cigariet denne 😭 zatial som v pohode var upratujem to pride okolo 15-16 prve trable 😂😭

miro1360
17. jan 2021

@fodorka Požičaj si od deti na obhrýzanie to čo mali keď im zuby rástli :D
Možno aj dobre že si v tom sama, lebo ak by náhodou chlap poľavil po týždni, tak to by nebola dobrá motivácia ... Jo ale nejakí domáci fanúšikovia by sa zišli, budú to asi tie deti :D ... a ešte tie peniaze do pohára za každý úspešný deň :D

beata_k
Odpoveď bola odstránená
fodorka
18. jan 2021

No haloooo nikto iny sa nenakopol ??? 😂😂😂 Hlasim ze sme vsetci zivi a zdravi aj ked teda ja psychicky trosku labilnejsie...nezapalila som si vobec vcera cely den a este ani dnes nie.poviemje to tazke....nikto ma nepodporuje tak max deti povedali ze super mami.priatel vcera asi trix ved laska kludne si chod zapalit...nopoviem vam cele zle 😂😂 ale asi to ma drzi ze vsetkym je to jedno navyse nulova podpora...nvm aj ked rozmysam ci z toho poctu cca 15 denne ai nemozem dat aspon 3denne 🙈😂

lucia851
autor
18. jan 2021

@fodorka ahoj ja idem od teraz do toho, držím ti palce aj ty mne môžeš, môžme si písal aj súkromné správy ak chceš ako sa držíme. Ja som fajčila denne tých 12 cigariet

karolinakr
18. jan 2021

@fodorka
@lucia851
ja som takto robila, že išla som na jednu.To by som na nulu nezvladla.Vobec si z toho vyčitky nerob.To je ndmožne, ked niekto vyfajči 30 denne 5 rokov aby proste bol cisty ako holubička
Teraz bude trosku nervozita, budete aj po detoch vrieskat, lebo abstak.Trva to asi 3 dni či tyždeň
Ja som hned začala potom cvičiť takže inak som si dvihala adrenalin.Zostalo to na 1 cige denne.Včera ste moc farbisto to opisovali, takže som si zapalila 3 😃 !! A postupne ta chuť odznieva.Že najprv mate krabičku na deň, potom tyždeň, potom na mesiac a hlavne sa to ukaže na peňaženke - chladnička bude voĺáka plnšia.
Tieto cigy, čo mam som si kupovala v decembri, teraz je 11.januar a mam tam ešte 5
Keby sa to moc nedalo vydržať kup si soletky a ohryzkavaj
Good luck 👍🤸‍♀️🤸‍♂️

fodorka
18. jan 2021

@lucia851 jeeej poklad super sa tesiiim🙂)))

@lucia851
@karolinakr
Ale priznam sa poobede cca o 15:00 som si bola vypit kavu a stiahla som 3 cigarety 😭😭😭 stal sa mi pruser v robote a teda nervy v zadku...ale odvtedy nic som kludna ako baranok a nechystam sa dnes...ja cvicim od noveho roku plus psa aj deti taham na prechadzky 😂
Ja si myslim ze uz som fajcila dost aj teda stresovu pracu mam no ale teda asi by som sa nemala vyhovarat 😂😂😂
Dnes som inak nad tym rozmyslala ze v tehu ked son resp zistila ze som zili ame v zahranici a ja som este 3mes na tajnasa fajcila tak cca 3denne....prestala som ked som letela na slovensko hodila som krabicku do kosa....takze asi nie som ten typ zo dna na den😂😭 boze uz zasa vyhovorky...ale aj tak dobre bude a dam to...
Resp...
@lucia851 dame to

miro1360
18. jan 2021

@fodorka Nikotín sa považuje za jednu z najnávykovejších látok vôbec :D Nejde o nedostatok vôle, po dlhodobom užívaní tam je fyzická závislosť. Pri odvykaní budeš prechádzať všetkými stavmi ako úzkosť, depresie, budeš podráždená, v noci ťa to bude budiť, bolesť hlavy, sústredenie v nedohľadne, triašky, potenie :D ... 3 cigy ti to zažehnali ale raz to musí prísť :D ... jo, nie všetky príznaky sa u teba musia prejaviť, ale počítaj s niektorými a ber ich ako súčasť, nebráň sa :D

fodorka
18. jan 2021

@miro1360 ja vieeeem....este co to si pamatam z mojej minulosti 😂😂😂 ja to dam aj ked som slaba ako cumel..ja som nervacik aj bez toho takze o to pre mna horsie 🙈

miro1360
18. jan 2021

@fodorka Prinajhoršom si u toho nahlas rozprávaj ako danko: "Ja si to užívam, ja sa cítim dobre" :D

lucia851
autor
18. jan 2021

@fodorka jasne ze to dáme

lucia851
autor
18. jan 2021

Mne sa už viackrát podarilo prestať fajčiť a vydržala som aj dva tri roky, možno aj dlhsie

fodorka
18. jan 2021

@lucia851 dobre pis spravu 😉

@miro1360 myslis ze aj vonku si to mozem rozpravat?😂😂

karolinakr
18. jan 2021

@fodorka ja som raz sedela v kaviarni a jedna pani mi hodila cigy na stól, že prave som skončila fajčiť.Ja že super !
Ale obdivujem taketo razne rozhodnutia.Mne hlavne vadila ta zavislost, že nefajčíš ked chceš ale musiš, 30 za sebou jednu od druhej a to si už neviem predstavit.Teraz mi to smrdi
Rok alebo 2 som.sa chystala prestať fajčiť
A teba čo nakoplo? Že Nový rok alebo na koniku si sa rozhodla zo sekundy na sekundu?

miro1360
18. jan 2021

@fodorka Určite, napríklad pred tým susedom keď bude kontrolovať okolie či dym nejde od teba ... nebude chápať :D

veronikanika28
18. jan 2021

Mna urcite motivovalo, ze som sa chcela stat mamou a tiez “usetrene”peniaze.Uz nefajcim treti rok a stale mam niekedy neskutocnu chut si zapalit. No ked si pomyslim kolko stoja cigarety prejde ma to. Co mi nechyba su smradlave vlasy od dymu. Neviem ako niekoho ineho nakopnut aby prestal fajcit. Musis to v prvom rade velmi chciet a odhodlat sa. Ja som napr. prestala fajcit v den sviatku ked som bola sama doma aby ma nic nevytocilo k tomu aby som si zapalila. A ked som si povedala vydrzala som den, vydrzim aj dalsi a takto som sa motivovala. Prestal fajcit aj priatel a tiez uz nefajci dva roky. Tak sa nakopni aj ty a mozno to pojde.

fodorka
18. jan 2021

@karolinakr mna nakopli deti lebo im to vadi a casto spominaju ze smrdim a ze mami nefajci....a aj to ze som zacala cvicit a chcem celkovo zlepsit zivotny styl,kondicku atd....

@miro1360 😂😂😂😂

leniel
18. jan 2021

rýchla smrť mojej svokry , silnej fajčiarky, na rakovinu pľúc. Odišla za 2 týždne, bez liečby, ani vnúčaťa sa nedočkala. Odvtedy som cigaretu nechytila do ruky.

miro1360
20. jan 2021

@fodorka
@lucia851
Tak koľko bolo dnes? :D

fodorka
20. jan 2021

@miro1360 😂😂😂
Zakerna otazka....zasa sa vyhovorim na robotu 🙈 a slabu volu...doobeda som v pohode no poobede idem si zapalit a vecer uz nie....tz ze cez den ku kave vonku 3 🙈 a potom este tak 1-2 cize tych 5 cigariet....

miro1360
20. jan 2021

@fodorka :D Chápem, kto by nemal slabú vôľu 🙂 ... Teraz som dostal šialenú myšlienku. Čo keby si z tých 5 cigariet odstrihla z každej po 1 cm ... potom by si technicky vyfajčila iba 4 aj keď by si si zapálila 5x ... :D

fodorka
21. jan 2021

@miro1360 vies co asi prakticky by som si bola zobrat dalsiu....😂😂

karolinakr
21. jan 2021

@fodorka to je dosť.Prejdi na slimky

karolinakr
21. jan 2021

@fodorka kolko si fajčila predtym? Ja 20 denne 5 rokov.Ked to dokažem ja, tak potom hocikto tiež.Ja som bola tuhy fajčiar jednu od druhej prvu rano o 6.15 poslednu 22.00

fodorka
21. jan 2021

@karolinakr nooo ja tiez tak cca pol krabicky no potom uz hops aj krabicka za den 😭
A ty si to dala zo dna na den?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
marlent
21. jan 2021

Tehotenstvo

sono2
21. jan 2021

@gladys_07 presne. Prestala som v dobe keď som mala plat 5000 korún a každý deň dala 30 na cigarety a celkovo som šťastná, že nefajčim, nesmrdím atď.