icon

Čo vás najviac znechucuje v reštaurácii?

16. okt 2025

Ahojte, čo vás dokáže v reštaurácii najviac nahnevať a znechutiť? Je niečo, čo by vás prinútilo vstať od stola a odísť?

Strana
z11
jana_eyre_2
22. okt 2025
@anonym_e62997

@oneinamillion Rodina môže žiť normálne, ale takéto nevychovateľné deti nepatria do spoločnosti zdravých ľudí. Nech si ich držia rodičia doma alebo dajú do ústavu, ale nikto nie je povinný pozerať a počúvať tvora, ktorý sa správa ako zviera a nedá sa mu nič vysvetliť. Proste, mala by tu byť hranica a oddeľovať normálne od nenormálneho. To len dnes si niektorí rodičia myslia, že keď majú postihnuté decko, stávajú sa z nich automaticky nadľudia a všetci im musia všetko tolerovať.

@anonym_e62997 na grcanie takýto názor.. všetkych kto sa vymyká norme zavrieť do ústavu je názor ľudí totálne bez empatie...

ktobytobolpovedal
22. okt 2025
@anonym_5c7540

tie čo pišete, že deti. Vaše deti s vami do restik nechodia? Ci Vás čakajú pred dverami? :D

@anonym_5c7540 nie necakaju. My chodime do restauracii vela. Ale moje deti vedia, ze sa tam nebeha, nekrici a neobtazuje okolie.
Ak mali “zle” obdobie, tak sme nechodili. Kym neporozumeli, ze nie kazdy je na ich vystupy zvedavy….Mne napr.deti nejak extra nevadia. Ani plac, ani hlucnejsie deti… ale to neznamena, ze to nevadi inym…

A co mi vadi? Ako bolo spomenute, neprijemni casnici, ofucani, ktorych obtazujem. Spinave stoly a celkovo bordel a spina.. to su asi najpodstatnejsie veci

magdalienka11
22. okt 2025

@anonym_autor špinavý stôl

demografka
22. okt 2025
@kikappp

@demografka tak skus svoju energiu míňať len na svoju rodinu ,vážne sa nemusíš snažiť spasiť svet a uchrániť chudence cudzie deti od tabletu .

@kikappp a preco tak riesis ty mna? minaj svoju energiu tiez inde, ok?

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_c3bb0f
22. okt 2025
@kikappp

@anonym_c3bb0f pri takej mase ľudí musíš rátať ze sa nájdu aj nevychovane deti a rodicia .Takže ano bud to musíš vydržať alebo si vyber 5h hotel a restiku kde je úroveň.

@kikappp
Hej ved ja to vydrzim, nemam z toho ujmu na psych. zdravi 🤣 Teraz som sa iba zamyslela, ze ja to musim mozno pocuvat a znasat hudinu z celeho dna, ci to stoji rodicom za to, to znasat cele dni ako by si mali vychovat svoje rozmaznane umrnčance. To musi byt celkom sialenstvo takto zit. Ale nelutujem ich- mozu si za to len a len sami 👎

anonym_6cf29d
22. okt 2025

Ja som tiez zazila deti,,ktore sa vesali po rodicoch, vrestali, vzali dcere hracku a poskakali po nej. Rodicia sa nenajedli, jedlo odniesli, deti sa v tom len poprplali......pritom male deti to neboli, cca 7 rokov.

anonym_c3bb0f
22. okt 2025
@anonym_6cf29d

Ja som tiez zazila deti,,ktore sa vesali po rodicoch, vrestali, vzali dcere hracku a poskakali po nej. Rodicia sa nenajedli, jedlo odniesli, deti sa v tom len poprplali......pritom male deti to neboli, cca 7 rokov.

@anonym_6cf29d
Noo ved mali im dat do ruk mobil, alebo tablet, aby sa vobec najedli 👎🙈🙈 Fakt uplna chora doba toto co sa deje.

snowflakenel
22. okt 2025
@anonym_c3bb0f

@anonym_6cf29d
Noo ved mali im dat do ruk mobil, alebo tablet, aby sa vobec najedli 👎🙈🙈 Fakt uplna chora doba toto co sa deje.

@anonym_c3bb0f vies, mna zarazil skor pristup rodicov. To, ze.vrestali, behali, poskakali po hracke a rodicia nic....len vstali, ani ich nenapomenuli, nic. .....az ked sa ostatni zacali po nich pozerat, sa zodvihli a ,,prasili,, prec. A to splhanie po rodicoch...ako keby boli mensie, tak to chapem, no viditrlne uz skolacky.....bolo viditelne, ze cely svet sa toci okolo nich a len my-my- a my.....

anonym_c3bb0f
22. okt 2025
@snowflakenel

@anonym_c3bb0f vies, mna zarazil skor pristup rodicov. To, ze.vrestali, behali, poskakali po hracke a rodicia nic....len vstali, ani ich nenapomenuli, nic. .....az ked sa ostatni zacali po nich pozerat, sa zodvihli a ,,prasili,, prec. A to splhanie po rodicoch...ako keby boli mensie, tak to chapem, no viditrlne uz skolacky.....bolo viditelne, ze cely svet sa toci okolo nich a len my-my- a my.....

@snowflakenel
Ja ti uplne rozumiem. Mna to zaraza skoro uz denne. Neviem ci mas deti a ci sa pohybujes na ihriskach, detkych kutikoch, v skole, skolke … skratka kde sa zdrziavaju prevazne rodicia s detmi. Lebo ja mam dve deti a to co ja niekedy vidim sa mi uz rozum zastavuje. Dnes si niektore deti diktuju, rodicia posluchaju, hadzu sa o zem ked nedosiahnu co chcu, drze, urevane, nevychovane (prosim/ dakujem/ dobry den/ dovidenia nepoznaju), biju/ kopu rodicov- ano aj toho som bola svedkom 🙈, nenajedia sa bez mobilu/ tabletu, nezaspia bez toho, aby ich rodicia uspavali, alebo min. drzali za ruku, slovo NIE pre ne vobec nic neznamena … a mohla by som pokracovat 👌🙈 Raz som v restauracii videla ako sa male dieta driapalo po matke, lebo chcelo mlieko (kojenie) a to uz to dieta bolo velke (2r a viac) a vynutilo si kojenie tak, ze najskor tej mame natahovalo tricko, vyhrnalo az jej ho z vo vystrihu natrhlo, lebo ved ono chcelo mlieko. To, ze mama povedala “pockaj ideme do inej miestnosti a tam ti mlieko dam, lebo tu nechcem kojit” to to dieta vobec nezaujimalo a vobec tu mamu nepocuvlo. Akoze to bolo fakt moc 🙈 Ale ano deti nie su ine, len rodicia a ich uzasna “nevychova” je pricinou.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_6cf29d
22. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 ja mam 3 deti. A ani jedno sa v spolocnosti nesprava tak, ako tu baby opisuju. Jasne, boli obdobia vzdoru, no vychovoi sa to da krasne napravit. A urcite nie sme ani jedna antidetickarka. Kedze pracujem v skole, ani nemozem byt

anonym_c3bb0f
22. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285
“Antidetickarky” vtipne 🤣🤣 Sme vacsina tie, ktore deti maju a vychovane deti nam vobec nevadia ☺️ Chovaju sa tak AJ v RESTAURACIACH, Ikea a ihriska su iba dalsie z prikladov 🤛 A pre tie co sa tu ohanaju terminmi “tackaren” a pod IKEA restauracia je- je to uvedene aj na oficialnej stranke 😂😂🙈

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
kikappp
22. okt 2025
@anonym_c3bb0f

@anonym_285
“Antidetickarky” vtipne 🤣🤣 Sme vacsina tie, ktore deti maju a vychovane deti nam vobec nevadia ☺️ Chovaju sa tak AJ v RESTAURACIACH, Ikea a ihriska su iba dalsie z prikladov 🤛 A pre tie co sa tu ohanaju terminmi “tackaren” a pod IKEA restauracia je- je to uvedene aj na oficialnej stranke 😂😂🙈

@anonym_c3bb0f tak tebe už dobre prasi ,dokazovať ze ikea nieje tlackaren? Snáď ta tam obslúži čašník,nebodaj v bielych rukavičkách? Ci si ideš vystáť radu s tackou v ruke kde ti plasnu na tanier polotovar a ideš si to zaplatiť a sama zaniesť na stôl a aj po sebe odpraces .Tak už fakt neviem ale nechapat co je reštaurácia na úrovni a tackaen mi pride fakt cez .

anonym_c3bb0f
22. okt 2025
@kikappp

@anonym_c3bb0f tak tebe už dobre prasi ,dokazovať ze ikea nieje tlackaren? Snáď ta tam obslúži čašník,nebodaj v bielych rukavičkách? Ci si ideš vystáť radu s tackou v ruke kde ti plasnu na tanier polotovar a ideš si to zaplatiť a sama zaniesť na stôl a aj po sebe odpraces .Tak už fakt neviem ale nechapat co je reštaurácia na úrovni a tackaen mi pride fakt cez .

@kikappp
Ja nepotrebujem nikomu nic dokazovat, narozdiel o teba viem citat tak asi prasi tebe 😉 Ked si taka hrdinka a mas vyhrady, mozes sa ist stazovat priamo do Ikei, ze ako si oni dovoluju sa nazyvat restauraciou, ked je to iba tackaren s polotovarmi 🤷‍♀️ Autorka napisala restauracia- nenapisala restauracia na urovni, ani nic podobne. Ja to beriem tak, ze NIKDE kde sa clovek pride najest nie je podla mna na mieste, aby sa tam deti spravali ako v Zoo, ci je to tackaren v Ikei, alebo napr. restika- Veza na Kamziku. A to je cele.

jana_eyre_2
22. okt 2025
@kikappp

@kikappp význam tackaren neexistuje, miesto kde vydávajú jedlo na priamu konzumáciu je jednoducho reštaurácia.. "

Táto divízia zahŕňa reštauračné činnosti, ktoré poskytujú kompletné jedlo alebo nápoje pripravené na okamžitú spotrebu, a to buď v tradičných reštauráciách, samoobslužných reštauráciách alebo reštauráciách s predajom cez ulicu, stále alebo príležitostné stánky s možnosťou sedenia alebo bez možnosti sedenia. Rozhodujúce je, že ponúkané jedlá sú vhodné na okamžitú spotrebu a nie vo forme v akej sú dodávané výrobcom.
Vylúčená je výroba jedál, ktoré nie sú pripravené na okamžitú spotrebu alebo nie je plánovaná ich okamžitá spotreba, pripravené potraviny, ktoré nie sú považované za jedlo (pozri divíziu 10 Výroba potravín a divíziu 11 Výroba nápojov). Nepatrí sem tiež predaj potravín, ktoré nie sú výsledkom vlastnej výroby, ktoré nie sú považované za jedlo alebo predaj jedál, ktoré nie sú pripravené na okamžitú spotrebu (pozri sekcia G: veľkoobchod a maloobchod)."

To je proste fakt..

kikappp
22. okt 2025
@jana_eyre_2

@kikappp význam tackaren neexistuje, miesto kde vydávajú jedlo na priamu konzumáciu je jednoducho reštaurácia.. "

Táto divízia zahŕňa reštauračné činnosti, ktoré poskytujú kompletné jedlo alebo nápoje pripravené na okamžitú spotrebu, a to buď v tradičných reštauráciách, samoobslužných reštauráciách alebo reštauráciách s predajom cez ulicu, stále alebo príležitostné stánky s možnosťou sedenia alebo bez možnosti sedenia. Rozhodujúce je, že ponúkané jedlá sú vhodné na okamžitú spotrebu a nie vo forme v akej sú dodávané výrobcom.
Vylúčená je výroba jedál, ktoré nie sú pripravené na okamžitú spotrebu alebo nie je plánovaná ich okamžitá spotreba, pripravené potraviny, ktoré nie sú považované za jedlo (pozri divíziu 10 Výroba potravín a divíziu 11 Výroba nápojov). Nepatrí sem tiež predaj potravín, ktoré nie sú výsledkom vlastnej výroby, ktoré nie sú považované za jedlo alebo predaj jedál, ktoré nie sú pripravené na okamžitú spotrebu (pozri sekcia G: veľkoobchod a maloobchod)."

To je proste fakt..

@jana_eyre_2 🤣🤣🤣🤣 tackaren je len zaužívaný výraz ale je snáď každému jasné že úroveň jedla aj prostredia ,je iná stanicnom bufete a ikei alebo v 5* restike tam asi hukakat deti nebudú. Ci neako uniká pointa?????????

kikappp
22. okt 2025
@anonym_c3bb0f

@kikappp
Ja nepotrebujem nikomu nic dokazovat, narozdiel o teba viem citat tak asi prasi tebe 😉 Ked si taka hrdinka a mas vyhrady, mozes sa ist stazovat priamo do Ikei, ze ako si oni dovoluju sa nazyvat restauraciou, ked je to iba tackaren s polotovarmi 🤷‍♀️ Autorka napisala restauracia- nenapisala restauracia na urovni, ani nic podobne. Ja to beriem tak, ze NIKDE kde sa clovek pride najest nie je podla mna na mieste, aby sa tam deti spravali ako v Zoo, ci je to tackaren v Ikei, alebo napr. restika- Veza na Kamziku. A to je cele.

@anonym_c3bb0f namieste to nieje aby sa ci uz deti alebo dospele osoby správali nevhodne , ale pri veľkej mäse ľudí ,zväčše "chudobnejších " máš tu pravdepodobnosť rušenia veľkú.

anonym_c3bb0f
22. okt 2025
@kikappp

@anonym_c3bb0f namieste to nieje aby sa ci uz deti alebo dospele osoby správali nevhodne , ale pri veľkej mäse ľudí ,zväčše "chudobnejších " máš tu pravdepodobnosť rušenia veľkú.

@kikappp
Ja ti rozumiem o com pises, len nam co mame vychovane deti to proste vadi, alebo nam to minimalne narusa spolocny obed s rodinou a nebudeme chodit zakazdym do luxusnych restauracii, aby sme sa aj my mohli v klude najest (cenovo dostupne) Je to proste cloveku luto, ze ked sa chces ist najest do lacnejsej restiky, alebo aj “tackarne” musis tam znasat taketo “miestami” pre mna az extremy.

anonym_6ac8c6
22. okt 2025

Tiez mi vadia doslova nevychovane deti. Raz mi jedno dieťa zobralo koláč z taniera , dlhšie sa obsmietalo okolo stolov a matka s babkou nezajem. To ma nahnevalo ako dosť. Tak som išla k danej matke a som povedala čo jej dcéra spravila a ona- však nevadí, ona má taký veľmi rada. Tak som jej povedala že nech si ho láskavo zaplatí a dáva pozor na svoje dieťa. Potom sa urazené postavila , zaplatila koláč a isli domov.

anonym_6cf29d
22. okt 2025

Nedopecene kuracie maso. A este obsluha,,ktora.sa.tvari, ze zakaznika nevidi.
Kava s mliekom? Raz mi Doniesli bez mlieka, vravim :poprosim este to mlieko.....nedockala som sa. Tak som si sla znova vypytat. casnicka.mi ho znechutene strcila do ruky. ......
A este mi vadi,,ked je obsluha v spinavom - zamastenom, oflakovanom obleceni.

angelix
23. okt 2025

Mne vadi ukrajinska obsluha, ktora velakrat nevie po slovensky a ked vam nerozumie, tak nepovie prosim?, ale taky neartikulovatelny zvuk, nieco ako hhh? Cest vynimkam!
Potom mi vadia deti, akekolvek, lebo v drvivej vacsine su hlucne, ale to moj problem. Vsetkym matkam sa ospravedlnujem, ale tak to mam ja...Vacsinou do takych restauracii, kde je kutik, ani nechodim.
Vadi mi neprijemna obsluha. Ked su doslova arogantni a neprijemni. Vtedy ide okamzite negativna recenzia na google. Vadi mi spina, vtedy okamzite slusne poprosim nech mi utru stol, mam pocit ze to vela ludi nerobi. Vadi mi aj spinave umastene sedenie a vadi mi, ked musim sediet na tvrdom dreve, alebo na lavici, ked nemaju takzvane podritniky. Riesim to tym, ze poskladam bundu alebo kabat a moja zadnica, ktora zial pozostava z kosti a nie tuku, ma konecne komfort. Vadi mi smrad, ked restika nema odvetravanie a domov pridete vyudeni ako chodiaca cibula.
Co naopak ocenujem, je vyhrievana terasa (teple hriby) v zime, deky, prijemne prostredie, nehlucna hudba (a nie tuc tuc techno) a mily personal. Jedlo ako take mi je jedno, na jedlo nie som vyberava, aj ked velakrat chyba moznost ojejov a korenin na stoloch, musite si vypytat a velakrat nevedia, co je olivac a co je balsamico, zial.

Strana
z11