icon

Čo vás najviac znechucuje v reštaurácii?

16. okt 2025

Ahojte, čo vás dokáže v reštaurácii najviac nahnevať a znechutiť? Je niečo, čo by vás prinútilo vstať od stola a odísť?

prasiatko30
20. okt 2025
@vevesh

@prasiatko30 ale tak nemozes porovnavat espania kulturu so slovenskou🫣🫣mne napriklad hlucnejsi spanieli nevadia, ale slovenske arogantne hov*ada, ktore nahlas pixluju jedna radost v restike a ukazuju, ako oni maju peniaze (akoby si len oni mohli dovolit restiku🙄🙄🤐), tak to mi vadi ovela viac a ano, aj som sa zdvihla z takej restauracie...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ cely hluk zavisi od situacie, tu sa berie extrem zlava/zprava...🙃🙃🙂

@vevesh hej ale tak ako sa to niekedy zda z tem a ako sa nakoniec vyhroti diskusia tak zavadzaju a vyvadzaju v restikach len deti. Neviem mne deti v restike nevadia a dokonca mi nevadia ani hrajuce sa deti, samozrejme zalezi nad situaciou a nad tym co vystrajaju , ale v pdostate som zvyknuta, ze deti su sucastou zivota a podielaju sa na zivote v spolocnosti. Tiez je pravda, ze na sk sa idu ludia obycajne rychlo najest - do 40 min vonku a pomaly nerozpravaju medzi sebou ani ti co idu na obed 😂😂😂

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
vevesh
20. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 na urcite "skvosty vo vychove" musis mat stastie. A je to rovnake ako v tom vtipe, ze " nie je ich vela, ale su strategicky rozmiestneni, aby ti stale dokazali upravit nizky tlak"😀🫣

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
vevesh
20. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 no ja som zazila. Cas od casu a ano, niekedy je to do takej miery obtazujuce, ze sa zdvihame s muzom. Hlavne tym slovenskym detskym kutikom sa ja osobne neprisla na chut - pre moje deti odchovane na inom to bolo akurat rozptylenie, po ktorom nechceli nic jest....🙃🙃

gerrwie_girl
21. okt 2025
@anonym_5c7540

tie čo pišete, že deti. Vaše deti s vami do restik nechodia? Ci Vás čakajú pred dverami? :D

@anonym_5c7540 nie, ale su vychovane 😀

anonym_c3bb0f
21. okt 2025

Jednoznacne nevychovane deti. Aj ked vzdy si poviem, ze to dieta za to nemoze, lebo si ho nevedia upratat rodicia 🙈😩

anonym_c3bb0f
21. okt 2025
@gerrwie_girl

@anonym_5c7540 nie, ale su vychovane 😀

@gerrwie_girl
Samozrejme, ze chodia ale su vychovane- nevrieskaju jak sialene, nebehaju, nehadzu sa o zem, podakuju, poprosia … skratka odporucam ist v sobotu/ nedelu napr. do Ikei (Ba) na obed budete mat zazitok na cely vikend 👍🙈

damira90
21. okt 2025

Personak stací toxicka casnicka,.namyslena, nekudska alebo obsluha muž ktory rychlo rychlo velmi vsetko chce este aj natlacit vám najvacsie porcie. Mam rada normalnych autentickych casnikov. Ale to je o podniku aky ma kolektiv.takze na vine je vzdy kto? Majitel- vedúci. Ziadne deti nic. To je chyba rodicov ze im nedaju hranice a beru ich tam. Ale chory ludia to su primitivy sory, alebo ked na vás niekto pozerá a žujs lebo sa mu pacite..vacsinou muz to robí a kuká na vás

mandrewa
21. okt 2025

@anonym_autor ak sa bavíme o reštaurácii, vadí mi, ak je jedálniček príliš obsiahly - nie je šanca, aby bolo toľko jedla čerstvého, ďalej mi vadí špinavý riad a arogantná obsluha. Vadia mi polotovary. Keď sa idem najesť na nejakú kolibu, nechcem pirohy z metra.
A čo mi vadí na ľuďoch v reštauráciách? Že sú nevychovaní, jedia ako prasatá, rozprávajú sa akokeby bol niekto na nich zvedavý. Nevadia mi deti, ktoré behajú a vrieskajú - vadia mi ich rodičia, ktorým to je jedno.

blackcat8885
21. okt 2025

Mne vadia nevychovane deti a to mam tiež deti,hlučné deti (nie tie malé to chápem keď su hlučnejšie) a tiež dlhé čakanie na jedlo. Raz sme boli s kamoškou v pizzerii a boli sme tam iba my 2 a hodinu sme čakali na 2 pizze.

anonym_5e5fbe
21. okt 2025
@anonym_c3bb0f

@gerrwie_girl
Samozrejme, ze chodia ale su vychovane- nevrieskaju jak sialene, nebehaju, nehadzu sa o zem, podakuju, poprosia … skratka odporucam ist v sobotu/ nedelu napr. do Ikei (Ba) na obed budete mat zazitok na cely vikend 👍🙈

@anonym_c3bb0f Naozaj?Nic take som tam nikdy nezazila ,to co opisujes.

kikappp
21. okt 2025
@demografka

vadi mi zla obsluha, spina na tanieri ci v jedle a mne osobne vadia aj deti nielen co behaju, ale aj tie na mobiloch, strasne to vyzera ak clovek neposedi a nenaje sa bez cumenia do displeja... boli sme minuly tyzden na obed, dosli dve mamky a dve deti cca do 2 rokov mali, ten maly ju trieskal, vrieskal, posadili do stoliciek a zapli tablet a bol klud 🙈 no des toto

@demografka prečo ta ruší dieta s tabletom? Véd nieje to tvoje dieťa ,je ticho je,takže máš kľud.

kikappp
21. okt 2025
@anonym_c3bb0f

@gerrwie_girl

@anonym_c3bb0f och už tie deti zatvorme na 100zamkov keď nám vadia už aj v "tackarni " v IKEA ..to nieje predsa restika kde si ideš oddýchnuť je to prosto tackaren kde je hluk a šum, hodíš do seba polotovar a ideš .Je to zamerané aj na deti kde maju vyhradené miesto ,lenže bezne tam sedia ľudia čo ani nemajú deti a tvária sa ako m tie deti vadia .

anonym_c3bb0f
21. okt 2025
@anonym_5e5fbe

@anonym_c3bb0f Naozaj?Nic take som tam nikdy nezazila ,to co opisujes.

@anonym_5e5fbe
Pravda je, ze ja tam az tak casto nechodim, ale ked som isla tak sa tam nasli deti, ktore boli take ako som opisala a rodicia nic, sedia a tvaria sa 🙈 Ty si mala mozno stastny den, alebo mame iny pohlad na to ako sa ma a nema spravat dieta 🤷‍♀️

anonym_5e5fbe
21. okt 2025
@kikappp

@demografka prečo ta ruší dieta s tabletom? Véd nieje to tvoje dieťa ,je ticho je,takže máš kľud.

@kikappp Takym nevadi pes na stole ale tiche dieta s tabletom ich strasne vyrusuje.

anonym_5e5fbe
21. okt 2025
@anonym_c3bb0f

@anonym_5e5fbe
Pravda je, ze ja tam az tak casto nechodim, ale ked som isla tak sa tam nasli deti, ktore boli take ako som opisala a rodicia nic, sedia a tvaria sa 🙈 Ty si mala mozno stastny den, alebo mame iny pohlad na to ako sa ma a nema spravat dieta 🤷‍♀️

@anonym_c3bb0f Mne nevadia ani kriciace deti.Mne v restike viacej vadi pes a chlpy v tanieri ale hluk deti ma nevyrusuje pri stolovani,som voci tomu dost imunna.

misiak7777
Autor odpoveď zmazal
anonym_c3bb0f
21. okt 2025
@kikappp

@anonym_c3bb0f och už tie deti zatvorme na 100zamkov keď nám vadia už aj v "tackarni " v IKEA ..to nieje predsa restika kde si ideš oddýchnuť je to prosto tackaren kde je hluk a šum, hodíš do seba polotovar a ideš .Je to zamerané aj na deti kde maju vyhradené miesto ,lenže bezne tam sedia ľudia čo ani nemajú deti a tvária sa ako m tie deti vadia .

@kikappp
Tackaren to sice je, ale ani to nie je dovod na to, aby tam boli nevychovani fagani, ktorych si rodicia nevedia upratat, ale sedia a tvaria sa 🙈 Ci to musime my- tie ktore mame vychovane deti ist s nimi na obed do UFA, aby sme sa mohli najest ako normalna rodina a necitili sa miestami ako v ZOO?! 😂🙏

anonym_c3bb0f
21. okt 2025
@anonym_5e5fbe

@anonym_c3bb0f Mne nevadia ani kriciace deti.Mne v restike viacej vadi pes a chlpy v tanieri ale hluk deti ma nevyrusuje pri stolovani,som voci tomu dost imunna.

@anonym_5e5fbe
Tak vidis tebe nieco vadi a aj mne 🙂

loulou02811
21. okt 2025

No mne deti teda vôbec nevadia v reštaurácii. Vadí mi obsluha ktorá ma nechá čakať pri príchode aj 15 minút, napriek tomu, že reštaurácia je prázdna, arogantný čašník, čašníčka ktorá má na sebe push up legíny. Neznášam fajčiarov a smrad z cigariet ma vytáča aj na ulici, fuj!

prosimopomoc
21. okt 2025

@anonym_autor neznášam hlasnú hudbu, normálne by som si priala reštauráciu bez rádia

renab
21. okt 2025

@anonym_autor spinavy riad, neznasam spinave taniere, pohare a pribor a deti bez hranic 😉

demografka
21. okt 2025
@anonym_5e5fbe

@kikappp Takym nevadi pes na stole ale tiche dieta s tabletom ich strasne vyrusuje.

@kikappp nerusi ma, vadi mi vsade sledovat decka prikovane k obrazovke mimo realitu, moderny trend... zavislost od uplne nizkeho veku... cize to je skor o tej elektronike v tomto pripade
@anonym_5e5fbe takym vadi nevadi, ries seba, nie druhych, pripadne sa neschovavaj za anonymitu a diskutuj normalne bez utokov...
Kazdy ma nejaky nazor, ja mam tento

kikappp
21. okt 2025
@anonym_c3bb0f

@kikappp
Tackaren to sice je, ale ani to nie je dovod na to, aby tam boli nevychovani fagani, ktorych si rodicia nevedia upratat, ale sedia a tvaria sa 🙈 Ci to musime my- tie ktore mame vychovane deti ist s nimi na obed do UFA, aby sme sa mohli najest ako normalna rodina a necitili sa miestami ako v ZOO?! 😂🙏

@anonym_c3bb0f pri takej mase ľudí musíš rátať ze sa nájdu aj nevychovane deti a rodicia .Takže ano bud to musíš vydržať alebo si vyber 5h hotel a restiku kde je úroveň.

kikappp
21. okt 2025
@demografka

@kikappp nerusi ma, vadi mi vsade sledovat decka prikovane k obrazovke mimo realitu, moderny trend... zavislost od uplne nizkeho veku... cize to je skor o tej elektronike v tomto pripade
@anonym_5e5fbe takym vadi nevadi, ries seba, nie druhych, pripadne sa neschovavaj za anonymitu a diskutuj normalne bez utokov...
Kazdy ma nejaky nazor, ja mam tento

@demografka tak skus svoju energiu míňať len na svoju rodinu ,vážne sa nemusíš snažiť spasiť svet a uchrániť chudence cudzie deti od tabletu .

oneinamillion
22. okt 2025
@melanta

@anonym_5c7540 nie je to smiešny názor. Smiešne je to, že matky s "inými" deťmi čakajú pochopenie od všetkých, ale ty sama vlastne nemáš pochopenie, že ľudia, ktorí sa prídu v kľude najesť, tam nechcú počúvať tvoje dieťa.

@melanta si otrasný človek a priala by som ti, aby keď raz budeš stará a chorá (lebo čaká nás to všetkých) si sa stretla s toľkým pochopením, koľko ho máš teraz pre nás a naše deti.

oneinamillion
22. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_e4f7e7

Sorry ale začínas dost trepat a domyslať si.

@zmrzlinka2021 vôbec to nehrotí. Ako ste to určili, že do MHD smie aj autista, ale do reštaurácie nie? Dieťa má právo urobiť scénu v potravinách, ale v kine nie? Akože prečo? Matka zdravotne znevýhodneného dieťaťa s ním môže len tam, kam musí? Za mňa je to úplne relevantná otazka a bolo by fajn si na nu aspoň vnútorne odpovedat. Neuveriteľní pokrytci naozaj…

oneinamillion
22. okt 2025
@melanta

@anonym_e4f7e7 si si niečoho uliala však? Cestovať hromadnou dopravou či chodiť nakupovať do obchodov je nutnosť. Ale chodiť do reštaurácii nutnosť nie je. Ak máš rozum, tak veľmi dobre vieš, ako som to celé myslela. Si len z niečoho frustrovaná, tak to hrotíš. Ja mám veľké pochopenie pre choré deti a ženy samoživiteľky a mnohé som finančne pravidelne podporujem, lebo si to môžem dovoliť a robím rada a bez toho, aby som o tom dávala statusy na FB či IG. Takže mne ozaj nemôžno vyčítať, že mám niečo voči chorým deťom. Mám ale niečo voči rodičom, ktorí očakávajú pochopenie, ale sami ho nemajú.

@melanta aha.. presne toto. Takže podľa teba matka zdravotne znevýhodneného dieťaťa môže prežívať, ale nemá právo sa ani pokúsiť normálne žiť. Vlastne celá rodina takéhoto dieťaťa. Môžu len to, čo musia, čokoľvek “navyše” je tabu. Aby nerušili tých “normálnych”. Krásne. Na dogrcanie.

anonym_e62997
22. okt 2025
@oneinamillion

@melanta aha.. presne toto. Takže podľa teba matka zdravotne znevýhodneného dieťaťa môže prežívať, ale nemá právo sa ani pokúsiť normálne žiť. Vlastne celá rodina takéhoto dieťaťa. Môžu len to, čo musia, čokoľvek “navyše” je tabu. Aby nerušili tých “normálnych”. Krásne. Na dogrcanie.

@oneinamillion Rodina môže žiť normálne, ale takéto nevychovateľné deti nepatria do spoločnosti zdravých ľudí. Nech si ich držia rodičia doma alebo dajú do ústavu, ale nikto nie je povinný pozerať a počúvať tvora, ktorý sa správa ako zviera a nedá sa mu nič vysvetliť. Proste, mala by tu byť hranica a oddeľovať normálne od nenormálneho. To len dnes si niektorí rodičia myslia, že keď majú postihnuté decko, stávajú sa z nich automaticky nadľudia a všetci im musia všetko tolerovať.