icon

Čo vás naposledy potešilo?

zuzanita1609
7. mar 2025

Ahojte dievčatá. Pri všetkých zlých ,pofidernych témach. Mňa by potešilo ,čo Vás naposledy ozaj potešilo. Je ešte stále,čo niekoho normálneho od srdca poteší? Mňa napríklad dnes,že moje sliepky pili vodu vedľa psov (sa naučili,aj keď viem,že sú horšie veci). Je niečo,čo vás potešilo, rozosmialo, povzbudilo? Píšem to preto,aby ľudia nestrácali nádej sa smiať a neriesiť iné životy 😊.
Ďakujem (chýbajú pozitívne témy),aspoň mňe.

Strana
z2
balerina2025
7. mar 2025

@zuzanita1609 mna potesila konecne normalna tema. posledne mam pocit ze je to tu len sama nenavist a negativita. temy o detoch uz minimalne.

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@balerina2025 áno,preto by som bola rada,len tak niekomu normálne poradiť. Koník to vzal z iného kraja. Budem rada,keď pochopí aj on 😊

balerina2025
7. mar 2025

@zuzanita1609

nepochopi,. toto viac vynasa, ked sa tu niektore sfrustrovane zeny vybijaju nad inymi.
lepsia tema ako samotne deti. ....mali by to premenovat nieco ako modra zavist.

mima73
7. mar 2025

@zuzanita1609 mňa potešilo 🌞 počasie 🙂 a zmrzlina 😀

januska12323
7. mar 2025

Normálne som sa musela zamyslieť a nepamätám si kedy ma niečo potešilo, ak nerátam nezväčšené číslo na váhe, povrchné ja viem. 😁

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@balerina2025 napíš čo ťa naposedy potešilo (síce cítim,viem). Píš o dobrých veciach,dakedy aj hlupostiach. Napríklad dnes mne nadal ujo cudzí,že som mu chcela pomôcť s taškou na kôš na bike. Niekto by to bral ako útok,ja som mu to vysvetlila,že som mu chcela len pomôcť a vôbec nepotrebujem kradnúť. Človeku je už v dnešnej dobe hlúpo pomáhať,ale jedna zlá skúsenosť ma neodhovori od pomáhania 😉.

jaja1979
7. mar 2025

@zuzanita1609 mňa potešilo, že napriek tomu, že som s mužom a detmi nemohla odísť cez jarné prázdniny na poznávacku do zahraničia a zostala som doma sama, počas troch dni sa u nás vystriedalo asi 10 známych a kamarátok, ktoré má prišli pozrieť...len tak... Pokecať, pozrieť ma... Ani som nemala kedy byť sama 😁Bolo to super...a ešte ma teší počasie, i keď dážď by sa už zišiel... A ešte som poupratovala celý dom 🏡 😁

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

Tak je to pravda, ľudia si väčšinou pamätajú to zlé a s tými sa podelia. Pamätá si niekto to dobré? Dúfam že hej 😕

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@jaja1979 kamarátky na nezaplatenie,.až fakt dobré kamarátky 😊

cecilia29
7. mar 2025

Dneska som sa vykecavala so sliepkami. Tak som sa dobre cítila, svietilo slnko , ja som rylovala a oni si zobkali dazdovky spod rýľa. Fakt som sa cítila príjemné a.zaroven nechápala prečo niekto nadáva určitej skupine žien do sliepok . Véd oni sú tak fajn.

Včera som kupovala našim nejaké koláče s cukrárne. Syn bol pri mne a veľmi chcel. Ja som nechcela lebo v ten deň už mal dosť sladkeho. Predavačka nám ten koláč ktorý ho zaujal pribalila zadarmo. Také malé alekrasne gesto ze mu ani nevadilo ze zje ďalšiu sladkosť.

Včera som kupovala aj toaletak. Predavačka ma upozornila ze je to balenie roztrhané, nech ho neroztratil po obchodnom dome, tak sme sa tak prijemne na tom zasmiali, že ako by to vyzeralo . Dobre padne prehodiť par slov s cudzím človekom

miskakyska
7. mar 2025

...kúpila som si dve kytičky kvetov ..jednu sama sebe na MDŽ 😆

..a druhú som zaniesla na hrob mame..💕

mandinka
7. mar 2025

Práve dnes ma neskutočne potešilo, že sa môjmu synovi vracia sila po ťažkej chrípke a ťažkom zápale pľúc a znovu začína hýbať tou jednou rukou a usmievať sa na nás ( je terminálne chorý , leží a hýbal 5 rokov už len jednou rukou) a tiež že som sa konečne po 3 týždňoch chorôb dostala na hrob mužovi zapáliť sviečku . Dodalo mi to po neskutočnom vyčerpaní znovu silu. A že mi dnes dcéry urobili raňajky a vlastne aj obed. A že je teplejšie a poodkladala som definitívne lopaty na sneh a frézu. A že som si prezliekla posteľné prádlo a obliekla to s motívom jarných kvetín 🙂

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@mandinka žena, žiješ a ďakujem,že si napísala. Si žena a matka,pre všetky tie iné "starosti" iných žien a matiek,bozkávam ťa, že ešte funguješ,si žena/matka,pre mňa určite. Už iba pokoj a silu do ďalších dní,rokov. Úcta a objatie (keby sa dalo obijmam ťa stále).

tululu
7. mar 2025

Vtaky, opat pocut cvirikat vtaciky.

rozculena
7. mar 2025

mňa dnes potešila jedna pesnička

rozculena
7. mar 2025

@tululu zas nebudem môcť spať😂

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@rozculena ktorá? Veď poteš,ak poteší, chýba potecha v dnešnej dobe.

rozculena
7. mar 2025

@zuzanita1609

https://www.youtube.com/watch?v=kW1e8NtdW90

Ja som ARMY,tak preto😀 Neviem,či to poteší niekoho iného

lilyianka
7. mar 2025

@zuzanita1609 mňa potešilo včera,že som mala čas vytriedit synove (zatiaľ len) hračky. Konečne- niektoré šli do koša,a ostatné darujem jednej mamičke s malým syncekom,ktorí sa už teraz na to tešia.
A potom ešte vytriedim oblečenie a tiež im darujem. Poteší ma,že poteším iných.

tululu
7. mar 2025

@rozculena My mame spalnu pri stvorprudovej ceste,cize vtaky su rano nas najmensi problem 😀 Ale chapem. No mne to v zime chybalo, ja som taky extra lesny typ 🙂

rozculena
7. mar 2025

@tululu ja mám hlavnú cestu tiež pod oknami a ešte hotel s parkoviskom😨
len vtáci začínajú už o 3ráno a dosť prenikavo....

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

Baby,ak vám to robí radosť a neberie radosť iným, poteší to asi všetkých. Ale neviem,ako sa táto téma ešte znení do zajtra,že admin 😏. Podľa nálad, pritom,toto bola celkom pozitívna téma! Baby, ktoré sa ozvali už nie sú a pritom správne baby! Že?

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@rozculena veď ti radosť,ja by som sa bála,keby bolo všetko ticho.

rozculena
7. mar 2025

@zuzanita1609 aspoň pár hodín ticha potrebujem

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@rozculena To je tiež pokoj,ale povedzme si úprimne,je koník stránka, ktorá je aspoň mesiac, týždeň pokojná? 😏

vlucifuk
7. mar 2025

Ja som dnes objavila túto pieseň od Elly Henderson a púšťam si ju a teším sa z nej celý
deň. Pekný text, chytľavá melódia. ( Kým sme ako rodina pokope a mám priateľov, tak som nechutne bohatá...)

https://www.youtube.com/watch?v=Cbf45nPjWu4
zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@vlucifuk krásna je, ďakujem 😊

pinkgirl
7. mar 2025

@zuzanita1609 mňa dnes potešila zubárka! Synovi dráždil drôtik z fixného strojčeka vnútorné líco. Operatívne mi dala počas dňa termín na dnes. Som rada, že sa to vyriešilo, pretože nasledujúci týždeň má maturitu a musí byť v pohode🙂.

kavasmliekom
7. mar 2025

Dnes sme po ceste zo škôlky išli do parku, krásne už rozkvitnuty, 🙈 a syn sa rozbehol ku kvetom, ani som nestihla zakričať, nech to netrha, že to sú snežienky 🤭 a oproti policajti. Chytali sa za hlavu, ale nakoniec mu povedali, aby ich daroval mamke, keď už ich teda odtrhol 🤣🤣 A mne povedali, že mám romantika syna, ale nech ho zavediem radšej k rybníku nech hádže rožok rybám 😬

euka210
7. mar 2025

@zuzanita1609 chces fakt vediet, z coho som mala nenormalnu radost tento tyzden? Ze po mesiaci pichania si fraxiparinu do brucha uz je vecer bez tejto pre mna hroznej procedury 🙏 ...a orteza dole z nohy a huraa pozriet zajace a skontrolovat zahradu 😁
Milujem nastup jari a to slniecko 🤗

Strana
z2