icon

Čo vás naposledy potešilo?

zuzanita1609
7. mar 2025

Ahojte dievčatá. Pri všetkých zlých ,pofidernych témach. Mňa by potešilo ,čo Vás naposledy ozaj potešilo. Je ešte stále,čo niekoho normálneho od srdca poteší? Mňa napríklad dnes,že moje sliepky pili vodu vedľa psov (sa naučili,aj keď viem,že sú horšie veci). Je niečo,čo vás potešilo, rozosmialo, povzbudilo? Píšem to preto,aby ľudia nestrácali nádej sa smiať a neriesiť iné životy 😊.
Ďakujem (chýbajú pozitívne témy),aspoň mňe.

Strana
z2
zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@kavasmliekom to fest pekné,si ma normálne potešila,že aj pani policajti sú nakoniec len ľudia. Úprimne,ja som si ich vždy zastávala,aj keď okolie nadávalo. Pani policajti sú tiež ľudskí a cítia.Toto ma potešilo tiež,aj keď to majú ťažké,ozaj v dnešnej dobe ťažké. Ďakujem 😊

lucia13022023
7. mar 2025

Mňa dnes potešil jeden milý chalan. Boli sme so synom a mužom za jeho bratom, ktorý bol na rybách s kamarátom, a ten chlapec bol neskutočne milý. Veľmi pekne sa hral s mojím synom, všetko mu vysvetľoval, ukazoval.. Pýtala som sa ho, či má deti, keď mu to tak dobre ide, a on ze nie, ale ma sedem súrodencov a ma veľmi rad deti. Strašné dobro z neho išlo. Takého milého človeka som už veľmi dlho nestretla 🙂

kavasmliekom
7. mar 2025

@zuzanita1609 oni sú len takí tí pochodzkári, ráno stoja na priechode, riadia premávku, poobede tiež keď deti končia školu.
Oni nás poznajú, syn im vždy podá ruku ráno 🤣
S inými policajtmi nemám veľmi dobrú skúsenosť.

zuzanita1609
autor
7. mar 2025

@kavasmliekom ale aj tak,treba si vážiť,že ma ešte niekto snahu udržiavať pokoj a poriadok.

ma77
7. mar 2025

@euka210 Tak toto ti verím ja som po operácii a už týždeň picham fraxiparin a ešte do konca mesiaca budem 😭ale potešilo ma že som sa postavila na váhu a 5 kilá dole všetko zle je na nieco dobre 😁

bu1bu
7. mar 2025

Mna rano cestou do prace potesilo ze zaplatali dieru na ceste do ktorej pravidelne vleziem (viem o nej a napriek tomu ju vzdy zoberem). Usmev mi zmrzol ked som zistila ze namiesto jednej su trochu dalej 2 nove a vacsie 😂🤦‍♀️😤

euka210
7. mar 2025

@ma77 ja o vahe ani nehovorim 😭...mesiac bez pohybu a ani mi vahu netreba a vidim, ze kila sli hore 😭

jajanka31
8. mar 2025

Usmev mojich dvoch syncekov 3 roky a 4 mesiace..to je pre mna najviac na svete.

jana_eyre_2
8. mar 2025

Mňa naozaj potešilo, že včera prišiel môj najstarší syn z lyžiarskeho úplne v poriadku, vysmiaty a stastny.. ma síce totálne spálenú tvár, lebo zabudol kde mal krém a prsty na nohách sa mu zapálili lebo sa v bazéne porezal, ale zato bol vo veľmi dobrej nálade.. tiež ma potešilo že ma prestala bolieť hlava po troch dňoch..

jozinzbazin22
8. mar 2025

Vyplata,resp.vratenie dani 536eur,1950eur piplo na ucet,no mat taku kazdy mesiac tak som spokojna,este ze slabe vyplaty su ozaj iba 3m v roku.

jozinzbazin22
8. mar 2025

Ale aj to,ze som prvy krat v zivote mala vyssiu hrubu mzdu ako muz,a veru ze bol na mna pysny a hrdy.

ina2405
8. mar 2025

@zuzanita1609 upiekla som si skvelú tortu

strawberry0797
8. mar 2025

@zuzanita1609 mna poteší každé ráno, ked ma nic neboli. Ked si kupim nove pyzamo alebo nieco sladke. Ten pocit, ked je poupratovane, lahnut vecer do cistych perin. Dnes si asi urobim radost palacinkami 🥰

katkaseiner
8. mar 2025

Po velmi dlhom, bolestivom obdobi sa citim fajn, bolesti este mam ale da sa s tým žiť. A slnko...ja sa tak teším slnku. Dnes si lahnem na terase na lehatko a budem nasavat to teplo. A este sa tesim ze nasa labradorka po operacii labky zda sa je uz ok. Sice kontrolu ma az v utorok, ale skace, beha, konecne po 4 tyzdnoch snad uz pôjdeme aj na prechádzku - hoci mozno len kratku

marca12
8. mar 2025

@zuzanita1609 Mna tesi pocasie,je uz slnecno a nie pochmurne.

liliputka2131
8. mar 2025

Mna vcera potesila moja zakaznicka raz za par mesiacov pride je uz starucka pride ze" tu je moj anjelicek najkrajsi tie moje očka lubezne 😊nikdy nikto mi take zdrobneniny nepovedal co ona a ty stojis a kukas sa usmievas nastava strata hlasu😄 nevies co povedat🙈vie mi sprijemnit den velmi!

buberova
8. mar 2025

Vôbec nečakám že niekomu by mohla spraviť radosť podobná vec ale kedysi som hrávala hru, veľmi obľúbenú a tento týždeň vydali tí istí vydavatelia novú ale na veľmi podobný štýl, hneď som si ju kúpila a včera som si len tak sedela a hrala sa a bolo mi výborne ☺️☺️☺️ a teším sa že dnes sa určite pôjdem prejsť alebo na bicykel lebo je ozaj krásne

surama
8. mar 2025

To zas mna potesi kazda blbost 😂 Svokra volala, ze ta kopa snehu, ktoru sme postavili pre maleho este niekedy v januari stale drzi 😂 Pocasie bolo tento tyzden uzasne, syna sa mi podarilo pekne ostrihat a ani neprotestoval, stihla som si pobehat vysetrenia, ktore som potrebovala, Dovera mi vrati 30e za dentalnu, co som zistila len nahodou, tak to ma potesilo 😀 dobry segedin mi vysiel 😀 a dnes ma potesilo, ze som vstala o 6tej a bola som vyspata, inak vstavam rozbita 😀

surama
8. mar 2025

A dnes rano dosiel syn k nam do postele a pozrel mi na nohy a hovori: ,,Mamina mas krasne nechtiky, krasne." 😂 (ruzove 😂)

banalu
8. mar 2025

Hned zrana ma potesilo, ze som sa mohla sama zobudit (mala spala u babky).
A vcera ma potesilo, ze sme sli s muzom na obed spolu do restiky (pracujeme z domu, a vacsinou nam nevyjde cas na spolocny obed mimo).
Bolo to prijemne spestrenie dna a mile "rande" po dlhej dobe.

unicornlady
8. mar 2025

Mňa včera potešilo, že som počas prechádzky stretla jeden starší manželský pár, kde ten muž má zdravotné problémy, ale trochu sa prechádzal, usmieval sa. Bolo fajn vidieť ho užívať si slniečko.

luciab28
8. mar 2025

@zuzanita1609 Mňa včera potešil môj sused. Doniesol mi kvietok a dezert pred dvere k MDŽ. Co som vôbec nečakala, že na tento sviatok niečo dostanem alebo si na mňa niekto spomenie. Bolo to veľmi milé a vyčarovať mi úsmev na tvári.

lenka.25
8. mar 2025

Mna tento týždne potešilo , že sa mi zavolali moje dve super kamarátky a chcú sa prísť pozrieť na dnešný zápas mojej dcéry .

basulaak
8. mar 2025

Ja som si kupila licenku od ysl a chodim sa na nu cez den pozerat. Na ten obal, otvaram kocham sa. Strasne sa tesim. 😂 ako male dievcatko

aurora33
8. mar 2025

@zuzanita1609 naposledy som si uvedomila taký krásny pocit, keď sme sa boli ako rodina prejsť do lesa. Vzali sme si malé občerstvenie a karimatku. Po dlhej prechádzke sme si len tak sadli a ticho pozerali okolo seba. Počúvali sme spievajúce vtáčiky, vnímali prebúdzajúcu sa prírodu… vtedy som sa pozrela na svoje deti, ako ležia na karimatke vedľa seba, mali zatvorené oči a vychádzal z nich taký neskutočný pokoj. V tom momente ma až tak zahrialo pri srdci a cítila som obrovskú vďaku. Bolo to také nič a zároveň všetko. Ani to neviem vysvetliť, ale na ten moment budem veľmi dlho spomínať ☺️🥰❤️

caroline_
8. mar 2025

@zuzanita1609 mna potesilo ze sme si vcera ma veceru objednali jedlo,ze svieti slnko,ze mam pomale rano,ze mam volny vikend (nepride svokor ako kazdy tyzden), ze buduci vikend ideme na výlet

bessie12
8. mar 2025

@zuzanita1609 mňa potešilo, že aspoň ako tak môžem hýbať pravou rukou a mohla som si tak uvarit jedlo, aj ked to bolo ťažké. Nemusim sa tak spoliehat na môjho muza a som opäť aspon trochu samostatná. A už sa neviem dočkať kedy sa vrátim do práce. Možno už v priebehu buduceho týždňa, aj keď so sadrou.
A včera ma potešila správa, že moje popolnocne šaty aj so spodnickou, ktoré som pôvodne vôbec nechcela, sú na ceste ku mne 🥰

alenka58
8. mar 2025

nenormálne sa teším z počasia, z vysadených kvetín a že môžem chodiť konečne bicyklovať

jablkovastrudla
8. mar 2025

Tesim sa z pocasia- za par hodin mi vcera vyschlo pradlo 😁 tesim sa ze uz mozem odlozit zimnu bundu lebo sa u nas zjarnieva. Rocny syn zacal chodit tak je take zlate pozerat sa na neho 🤩 muz vcera navaril skvelu chicken kormu s ryzou, moje oblubene jedlo. Tesim sa lebo mi dnes pisala moja kozmeticka a dala mi ternim a dokonca zlavu lebo u nas bude den matiek 😍 ( v Irsku je v marci)

ahhola
8. mar 2025

Mozem ti tu do tejto jarnej 🌸🌸🌸idylky "hodit vidly"? 😅

Ja som bola na prasky, ked Biden vyhlasil....
"Povolajte 18.rocnych." (💥Ukrajincov do vojny.)
Niezeby som z toho chytila rovno depku, ale neslo mi to z mysle a hovorim si, nech uz nastupi ten Donald. Horsie to uz nemoze byt....mne sa vyjasnilo🌞. Vojnu uz nechcu, chcu mier. Bez ohladu co je za tym, kto sa na com napakuje a kto v tom ma aku proxy. 🚀

Strana
z2