Čo vás vie najviac nahnevať?
Žienky a dievčatá,čo Vás vie najviac nahnevať?
(myslím to úplne úprimne)
@zuzanita1609 nespravodlivosť, negativita ľudí cez kolegov, kamaratky mám pocit, že každý svoju frustráciu hádže na druhých, keď muž pozerá politické debaty.Uponahlanost ľudí včera ľudia sú ako urvani z reťaze jazdia ako idioti včera ma pred obchodom na parkovisku skoro zrazilo auto, v obchodoch sa každý ponáhľa, každý sa sťažuje, lamentuje.
@eliska13 panebože 😩...si živá,na toto nemám nervy ani ja ..kam, kde sa to každý ponáhľa,do truhly???
To,že u nás sa každým dňom preráža dno hlbšie a hlbšie. A samozrejme komentáre starých ľudí na FB
A myslis vazne veci alebo len nejake blbosti?
Z vaznych veci ma trapi že je na Ukrajine vojna, ze je nespravodlivosť, že sú detičky choré
Z blbosti ma hneva napriklad komplikované otváranie jedneho mojho lieku.
@eliska13 panebože 😩...si živá,na toto nemám nervy ani ja ..kam, kde sa to každý ponáhľa,do truhly???
@zuzanita1609 bol to šok, ale v poriadku.Normalne vycuval pred Lidlom telefonoval a nevšimol si ma
@zuzanita1609 bol to šok, ale v poriadku.Normalne vycuval pred Lidlom telefonoval a nevšimol si ma
@eliska13 nenapadlo ti, že si neviditeľná?😃😉
A myslis vazne veci alebo len nejake blbosti?
Z vaznych veci ma trapi že je na Ukrajine vojna, ze je nespravodlivosť, že sú detičky choré
Z blbosti ma hneva napriklad komplikované otváranie jedneho mojho lieku.
@terezkaarthuramax Och tie lieky. Robia ich tak aby ich deti nevedeli otvorit, ale neviem ich otvorit ani ja. 😀
@andreatytler mňa svojimi otázkami, zbytočnymi, a komentovanim mojich rozhodnutí, mojej výchovy,... Jednoducho, ona je riaditeľka zemegule a jediná vie všetko.
@letfenixa Moja mama bola tiez velmi mudra. Aj skutocne mudra, ale aj tak mudra, ze vsetko vedela lepsie. Zial nedozila sa mojho dietata. Castokrat uvazujem ake hadky a nervy by som s nou mala ak by mi kafrala do vychovy.
@zuzanita1609 klamstvo
Fico

Až som gramatické chyby spravila čo som sa nahnevala.. už sa to nedá opraviť, sorry..
@jana_eyre_2 mne zvyčajne gramatické chyby vadia, ale tentoraz som si ich ani nevšimla, pretože obsah mi hovorí z duše 👍