Čo vás vie v práci najviac vytočiť?
Bola tu diskusia, aké máte povolanie. A tak mi napadlo opýtať sa, čo vás vie v práci vytočiť. Niektoré veci si možno bežne ľudia neuvedomujú, že robíme niečo, čo predavačky neskutočne vytáča. Možno sa tu mnohé v tom nájdeme a poučíme sa z toho?
Ja som napríklad nerozhodná a v obchode mi veľmi dlho trvá, kým si niečo vyberiem. Ide vám taká zákazníčka na nervy? 😇
@marryen ja som to takto mala, ked som chodievala na mihalnice, to bol proste moj cas na oddych od vsetkeho, kedy mozem pocas dna len tak lezat, na nic nemysliet, nic nerobit. a ona fuuurt nieco musela. tak som zacala chodit k inej :D
ked si dame kavu, pijeme vodu a kazdy da hrncek/pohar do umyvadla a caka,ze nejaka dobra dusa pride a umyje to vsetko. Nejaka mama ako doma. Alebo ked z predchadzajuceho dna ostane plny dres a rano si niektore radsej ani caj nejdu uvarit,aby to nemuseli umyt. Alebo ked ma upratovacka volno a radsej budu hadzat smeti okolo plneho kosa ako vziat kos a sama si ho vysypat.Ved vsak raz upratovacka pride. Och moj boze.Ako to potom vyzera u nich doma???
Keď je niekto nezodpovedný, pravidelne nedochvilny a vymýšľa si trápne dôvody a vždy mu to prejde, resp. nerieši sa to…v tom prípade ten človek nemá snahu zmeniť svoj postoj…
Stáva sa čokoľvek.. ale každý deň neskoro, keď všetci ostatni prídu normálne.. a ešte sa čuduje… veď som tu, tak čo… už teraz keď to píšem mám tlak 200 😁😁
mňa vytáčajú ludia všeobecne 😀
@veronika3110 a ešte, keď ti povedia že musíš čakať výmenu...no môžem to j...
@h2 toto vytáča aj mňa ako zákazníka, môj manžel, keď sme v obchode a ja si niečo pozerám, takéto veci odkladá, dvíha padnuté oblečenie, oblečenie vraciame na miesto odkiaľ sme ich vzali, v kabínke nenechávame, dcéra si vyberala a skúšala topánky a boli tam nejaké neodložené, tak on chodil po predajni a hľadal, kde majú byť. A nie je predavač a ani nikdy nebol 😉
@mandzula to uz prestalo, aspon n NR, uz to nemaju nahlave a nerozpravaju sa
@onedaynick u nas ich este maju, no ked som cez aplikaciu opakovane hodnotila nakup a predajnu, spomenula som to ako negativum, tak s tym hadam casom nieco urobia.
Najviac ma v práci vytáča keď sa nekvalifikovany ľudia dostanú na pozície na ktoré nemajú! Len skrz znamosti alebo nejakú tú spoločenskú obľúbenosť, potom to na tých oddeleniach aj tak vyzerá keď ich riadia ľudia čo o tom nemajú poňatie!!
Vazne. 😃
Neodbornost, obzvlast ked sa ma niekto nadriadeny opyta nieco z prvej triedy priemyslovky🤪 ale už som sa naucila iba pregulit ocami a nekomentovat😆
Neznasam v praci, ak niekomu zadam nejaku ulohu a ten clovek ju totalne odflakne. Spravi to tak, aby to bolo urobene a pritom sa nezamysli nad tym, co robi, preco a ako a samozrejme to spravi zle. Pritom viem, ze ten clovek nie je blby, len na to jednoducho sere, lebo sa mu nechce. A ja to potom za neho musim opravovat vo svojom volnom case.
Blokujem nákup, zákazníkovi zazvoní telefón a on ho dvihne 🤬🤬🤬 alebo keď niekto zavolá, či ho nepočkame 10 minút po záverečnej. Alebo ,, na YouTube som videl .... ,,
Mňa otravuje, keď mi dajú nejaké termíny počas mojej dovolenky, cez sviatok a podobne. Veľakrát sa dajú odmietnuť, ale veľakrát su také, že mi uľahčia potom robotu, takže vždy taká dilema

Mňa počas prace/brigády ako čašníčku vedelo vytočiť, keď behali deti obuté so špinavými topánkami po sedení, robili neporiadok, jedlo bolo všade a matky búrlivá debata s kamoškami, krik na celu reštauráciu a nepomohlo ani napomenutie personálom alebo zákazníkom. Raz som skoro obarila cca ročne dieťa horúcim čajom, lebo som stala chrbtom a nemala som možnosť vidieť ho, že je zamnou, mala som veľkú tacku s nápojmi a v ruke caj. Samozrejme podľa matiek som bola na vine a ja a nie oni…ešte má aj zdrbali🙄nič sa mu nestalo, pohár padol na zem vedľa neho, ale ta predstava ma mrazí dodnes… A tiež má vytáčalo keď prišli zákazníci so psíkmi, proti zvieratkam nemám žiadne výhrady ale otravovalo má, že si majitelia psov odomna vyžadovali cistu vodu a misu, ale ten bordel po vode a slinach si už neutreli… robota s ľudmi bola ťažká 😁