Čo vnímate ako gýč?
Čo vnímate ako gýč? Mám zadanie do školy odfotiť gýč a nejak ma nič nenapadá okrem detských gýčových outfitov. Bola by som rada ak by ste mi dali nejakú inšpiráciu
kvetinové boxy, umelé kvety, mydlové dekorácie, saténové stužkové svadobné kytice
kúpele Afrodita v R.Tepliciach
Väčší gýč som nevidela..
@elizabet173 áno, presne taká. Vo veľkosti tak do metra výšky, a ešte je plastová, nie drevená. A tiež Venuša Milotska z epoxidu🤩 (sranda, že Davida alebo Apolona som ešte nikde nevidela, asi pánske korune klenoty nie sú morálne prechodné, ceciky áno 😃)
To je nieco co sa tvari ako umenie
Mne príde gýčové niekedy aj zvonenia v telefóne. Akože fajn,sú proste aj ,,kultovky" napríklad Nokia moja prvá modrá,zbožňujem tie zvonenia doteraz,pripomínajú mi pubertu a moju prvú komunikačnú ,,lásku,prvé zaľúbené sms a tie smajlíky 😄🤗🤤
@miskakyska mala som tú česť, tiež,pravdaaa 🤣👍
Gýč je hlavne niečo nevkusne a keďže ma každý iný vkus, tak to môže byt úplne hocičo čo odfotiš 😁 pre niekoho môžem byť aj ja ,,nevkusným výtvorom” mojich rodičov 😁
@elizabet173 🤣 ja mám cinkularku a potom spev nadrzanych vreštanov (opice) v brazil.pralese. Zobudiť ma je fakt improvizácia a umenie 🤭🤣
@elizabet173 co ti budem vykladať. Raz som vtrhla do záhradníctva v Poľsku a to som len cumela na ten sortiment. Plastový jazvečík v rôznych polohách, fontánky a muslami a antickými mytickymi postavami inšpirované fontánou di Trevi, holandské veterné mlyny v rôznych prevedeniach a veľkostiach, niektoré aj s pohonom na elektrinu. Mne zrak prechádzal 🤩
Tie obrazy s duhovym pozadim co na mna skacu vo videu na FB od "umelcov" sprevadzane vacsinou zapadom slnka, vodopadom alebo dievcatkom na hojdacke 🤢
Uzasny gyc je ked ide par trebars na svadbu a on ma motylika/kravatu v tej istej farbe ako ona saty. Uaaaa
Pamätám si, ako sme na strednej túto tému preberali na Umení a kultúre a učka nám dala ako príklad suveníry, ktoré sa predávajú v dovolenkových destináciách - pohľadnice so západmi slnka, sošky delfínov, plastové havajské vence... 😃
take tie sladkaste maciatka. a vlastne aj naaranzovane deti :D (dufam, ze ma za to nikto nezhejtuje🙂) umele kvety. cipkove decky a obrusky.
A za obr naj gýč považujem tričko so symbolom supermana, napr.ked ide môj chlap rúbať ,pílit drevo,či voziť čosi vo fúriku a pod.🤣. Akože fajn,smejem sa,lebo ho niekedy nosí aj do postele 🤭🤣😁. Ešte že o koni ani ,,nechyruje" 🤭. Včera mi povedal,že svojmu synovi,či dcére kúpi také isté v menšom,čiže o moje cvrkanie do ,,kalhotek" mám skoro na dennej báze 🤭😁
Pozri na FB: obrázky FB Anna
Mojsejovci mali kedysi vilu na Peresi zariadenu komplet celu ako gyc.
Podla mna su gycom aj hnusne dlhe umele nechty. este ked su v takych kikiriki farbach alebo preplacane roznymi kresbami, az ma mdloby obchadzaju 🙄
gyc su aj umele mihalnice a napichane pery.
Neuveríš ale o gýči je dokonca aj kniha... Ikonou gýču je záhradný trpaslík a v podstate je to všetko čo je niečoho napodobenina v zmensenom rozmere bez akejkoľvek funkcie...
Na hodine estetiky nam ucitel ukazal fotku v knihe, na snure povesane ponozky a v nich maciatka. Cela trieda zborovo „aaaaaaawwwww“ a on „som rad ze sa vam to paci, pojednava sa tu o gycoch“
Pre mna osobne su synonymom gycu vsetky tie celenky a masle a turbany na babatkach-dievcatkach. A cim vacsia kvetina na boku tym lepsie. Akoze wtf?
😂😂😂 50% z toho čo tu odznelo buď mám alebo by som chcela mať doma 🙏😂

Torty s genitaliami, sochy anjelikov, vacsina vianočných stromčekov