Čo vnímate ako gýč?
Čo vnímate ako gýč? Mám zadanie do školy odfotiť gýč a nejak ma nič nenapadá okrem detských gýčových outfitov. Bola by som rada ak by ste mi dali nejakú inšpiráciu
kvetinové boxy, umelé kvety, mydlové dekorácie, saténové stužkové svadobné kytice
@elizabet173 áno, presne taká. Vo veľkosti tak do metra výšky, a ešte je plastová, nie drevená. A tiež Venuša Milotska z epoxidu🤩 (sranda, že Davida alebo Apolona som ešte nikde nevidela, asi pánske korune klenoty nie sú morálne prechodné, ceciky áno 😃)
Mne príde gýčové niekedy aj zvonenia v telefóne. Akože fajn,sú proste aj ,,kultovky" napríklad Nokia moja prvá modrá,zbožňujem tie zvonenia doteraz,pripomínajú mi pubertu a moju prvú komunikačnú ,,lásku,prvé zaľúbené sms a tie smajlíky 😄🤗🤤
Gýč je hlavne niečo nevkusne a keďže ma každý iný vkus, tak to môže byt úplne hocičo čo odfotiš 😁 pre niekoho môžem byť aj ja ,,nevkusným výtvorom” mojich rodičov 😁
@elizabet173 🤣 ja mám cinkularku a potom spev nadrzanych vreštanov (opice) v brazil.pralese. Zobudiť ma je fakt improvizácia a umenie 🤭🤣
@elizabet173 co ti budem vykladať. Raz som vtrhla do záhradníctva v Poľsku a to som len cumela na ten sortiment. Plastový jazvečík v rôznych polohách, fontánky a muslami a antickými mytickymi postavami inšpirované fontánou di Trevi, holandské veterné mlyny v rôznych prevedeniach a veľkostiach, niektoré aj s pohonom na elektrinu. Mne zrak prechádzal 🤩
Tie obrazy s duhovym pozadim co na mna skacu vo videu na FB od "umelcov" sprevadzane vacsinou zapadom slnka, vodopadom alebo dievcatkom na hojdacke 🤢
Uzasny gyc je ked ide par trebars na svadbu a on ma motylika/kravatu v tej istej farbe ako ona saty. Uaaaa
Pamätám si, ako sme na strednej túto tému preberali na Umení a kultúre a učka nám dala ako príklad suveníry, ktoré sa predávajú v dovolenkových destináciách - pohľadnice so západmi slnka, sošky delfínov, plastové havajské vence... 😃
take tie sladkaste maciatka. a vlastne aj naaranzovane deti :D (dufam, ze ma za to nikto nezhejtuje🙂) umele kvety. cipkove decky a obrusky.
A za obr naj gýč považujem tričko so symbolom supermana, napr.ked ide môj chlap rúbať ,pílit drevo,či voziť čosi vo fúriku a pod.🤣. Akože fajn,smejem sa,lebo ho niekedy nosí aj do postele 🤭🤣😁. Ešte že o koni ani ,,nechyruje" 🤭. Včera mi povedal,že svojmu synovi,či dcére kúpi také isté v menšom,čiže o moje cvrkanie do ,,kalhotek" mám skoro na dennej báze 🤭😁
Podla mna su gycom aj hnusne dlhe umele nechty. este ked su v takych kikiriki farbach alebo preplacane roznymi kresbami, az ma mdloby obchadzaju 🙄
Neuveríš ale o gýči je dokonca aj kniha... Ikonou gýču je záhradný trpaslík a v podstate je to všetko čo je niečoho napodobenina v zmensenom rozmere bez akejkoľvek funkcie...
Na hodine estetiky nam ucitel ukazal fotku v knihe, na snure povesane ponozky a v nich maciatka. Cela trieda zborovo „aaaaaaawwwww“ a on „som rad ze sa vam to paci, pojednava sa tu o gycoch“
Pre mna osobne su synonymom gycu vsetky tie celenky a masle a turbany na babatkach-dievcatkach. A cim vacsia kvetina na boku tym lepsie. Akoze wtf?

Torty s genitaliami, sochy anjelikov, vacsina vianočných stromčekov