Čo vo svojom živote najviac ľutujete?
je nieco vo vasom zivote, co doteraz lutujete?
alebo lutujete, ze ste doteraz neurobili?
@katkaseiner tak to ano, ceny spred 10rokov sa nedaju porovnavat.
nic
Skor take banality typu: keby som vedela, ze to dopadne tak ako dopadlo, tak by som nesla/nepovedala/neurobila.
Nesla by som pracovat do rodinnej firmy - najhorsia skusenost za 17 odpracovanych rokov.
Lutujem, ze som si vodicak neurobila uz hned v 18tke namiesto 27r.
Ze som zabila par rokov zivota v nezmyselnych vztahoch, ale zas kazdy jeden ma naucil, co uz v tom dalsom nechcem.
určite prvé manželstvo, a vzdelanie...
Je veľa vecí, ktoré by som urobila inak, no neľutujem nič, každé rozhodnutie v mojom živote, či dobré, či zlé ma formovalo, urobilo takou, akou som dnes ...
Stratený čas. Čas je totiž najcennejšie komoditu, ktorú máme.
Vzdelanie.
Sa hovori, ze v zivote lutujeme veci, ktore sme nespravili...
Ze sme ako mladý a bezdetny neodišli do zahraničia, ze som sa viac nevenovala jazykom kym som na to mala mladú hlavu, ze som si az pomerne neskoro predstavila rebríček hodnôt.
Ze som nestravila viac casu s milovanymi, kym som mohla …
Ale inak nic, aj kadejake prusery a zle skusenosti patria k zivotu, len si z nich treba nieco zobrat.
Ze som nebola dost inteligentna na to aby som pochopila ze ak 17 rokov na sebe budem pracovat dalsich xy si budem uzivat lebo budem robit to co ma bavi, že som príchodom dieťaťa všetko prispôsobila "rodine" a zabudla na seba a okolie ktore som mala, že som natravila viac času s blízkymi ....
Asi nič ,vždy v tom okamihu,ako som sa pre niečo rozhodovala,tak som to robila s tým,že je to najlepšie,čo v danej chvíli je možné urobiť.
...ze som nemala dalsie dieta.
Že som sa na určitých životných křižovatkach zle rozhodla a mala deti s nevhodnym mužom.
Ze som chodila do skoly ,ktoru som tak nenavidela
Že som si ako slobodná nekúpila byt. Hoci v tom čase by som hypotéku asi nedostala..
Ze som niektorym mojim blizkym, ktori tu uz nie su, nestihla povedat, ako velmi ich mam rada.
Ľutujem iba to, že som sa nerozviedla skôr.
Ostatné zlé v živote neľutujem, posúvam a učím sa aj na základe zlých skúsenosti
@diewcatqoo presne aj ja toto. :(
@sissy27 presne :(
@enmery to je ozajstna pravda. hlavne ked ten cas travime s nespravnymi ludmi :(
@sante81 snazim aj ja sa to tak brat, ze vsetko zle je na nieco dobre.
@barka1 to ma vela zien. a vela ludi sa zivotom meni. dolezite je sa posunut dalej a nebyt nestastna vo vztahu a toboz len kvoli detom. zabity zivot sam o sebe
@ivetz a uz nemozes?
Vyber VŠ. A asi zbytočne zabitý čas doktoratom. Mohla som tie roky venovať inde.
@brrunetkaa inac tu VS lutujem aj ja. presne.
Že som chodila na VŠ ktorá ma nebavila, ktorú mi vlastne poručili rodičia a celú pubertu vtĺkali do hlavy že len s VŠ sa môžem zamestnať 🤦♀️( teda na margo toho že SŠ mám gymnázium)
Že som sa viac nevenoval rodine, kým boli deti malé. Odkážete svojim mužom.
@1sally12 VS je strata casu, pre mna bola, lebo som v tom obore nepokracovala. v labaku ma to proste nebavilo, a za 5 rokov som davno mohla mat kopec penazi nasetrenych :/

ze som ovela skor neinvestovala do nehnutelnosti 🙈