icon

Čo vymyslieť v zime,keď reštiky nie sú otvorené ani sneh nie je?

8. jan 2021

Zeny,muzi, kam ist na hoďku-dve?
Nakupne centrum skrz covid nehrozi.
Poradte prosim🙏

Strana
z2
ibrunova
8. jan 2021

My si stále niečo nájdeme, každý deň sme von.

autor
8. jan 2021

@ibrunova vonku? Kde? Ako po meste ci v prirode?

ibrunova
8. jan 2021

Nie v meste, vždy v okolí. Kamoška mala taký nápad, neviem, či ho niekedy zrealizujeme. Že navštíviť všetky obce v okrese, napríklad podľa abecedy. Ale skôr okolie, dolinky, pramene a podobne. Lebo väčšinou najbližšie okolie poznáme najmenej.

elizabet173
8. jan 2021

Ja lozim v prirode, v lese, kazdy den.

autor
8. jan 2021

@elizabet173 super.

autor
8. jan 2021

@ibrunova skvely tip👍

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
8. jan 2021

@beata_k Mýliš sa, šíri sa z rodiny do rodiny a z návštev, osláv a iných.. Do prírody môžeš ísť, neviem, koho tam nakazíš. Samozrejme, nejdem nikde, kde predpokladám viac ľudí.

rikarika
8. jan 2021

Kniha

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
8. jan 2021

@beata_k Čítaj s porozumením

lolazmola
8. jan 2021

@beata_k keď si v dedine a niekto na teba krivo pozrie neznamená ze sa nakazis. Pokiaľ nepiju spolu poldecaky z jedného pohára cez bránku ako ich nakazia? Do obchodu predpokladám ze chodíte to sa nebojíte že sa nakazite? Aj minister zdravotníctva sa vyjadril že pohyb vonku je možný ba priam nutný, ale nutné sú odstupy a ruska

beata_k
Odpoveď bola odstránená
lolazmola
8. jan 2021

@beata_k ale čítali ste aj ostatne co som písala? prechádzkou nikoho nenakazite, zas netreba to preháňať aj psychické zdravie človeka je dôležité, netreba podceňovať ani to

breznica
8. jan 2021

@lolazmola lepšie je zatvoriť sa doma,ani okno neotvorit a nonstop pozerať v telke správy, tlačovky, všetko sledovať a komentovať na sociálnych sieťach a mať zo všetkého depky👍

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
8. jan 2021

@beata_k a ďalej si dočítala? Ale skôr okolie, dolinky, pramene a podobne. Daj mi už pokoj, prosím ťa, ja všetko dodržujem, nestretávam sa s nikým, chodím LEN do prírody a len s členmi mojej domácnosti. Ako jedna z minima v mojom okolí.

cacianka
8. jan 2021

@beata_k to vzdy citas iba polovicu textu ?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
8. jan 2021

@beata_k Keď už reaguješ na nejakú otázku, tak reaguj zmysluplne a navrhni nám nejakú aktivitu, budeme rady.

sims4
8. jan 2021

Priroda je krasna neviem preco maju ludia tendenciu chodit sa prechadzat do obchodakov a ked ich zatvoriua zrazu nemaju co robit

h2
8. jan 2021

@beata_k Asi si nečítala, alebo nepochopila túto polovicu: ...neviem, či ho niekedy zrealizujeme."

cacianka
8. jan 2021

@beata_k Pisala jasne ze chcu spoznat prirodne zakutia... A tie nie su asi na námestí obce.

Aj nedaleko nas je putne miesto, prameň, kaplnka, minikrizova cesta, drevene posedenia pre pocestných kt.si pre istotu mozu dezinfikovat a netlacit sa tam ak by tam bolo viac ludi. Je to 2km od dedín a krasna prechadzka.

3petka
8. jan 2021

@beata_k ťažko sa šíri covid v prírode šíri sa cez rodiny ktoré si nedajú povedať že sa nemajú navštevovať.

janeninka
8. jan 2021

My sme sa zahrali na objavitelov este pocas prvej vlny. Zasli sme na oba konce dedinky blizko nasho mesta. Jeden koniec viedol priamo do lesa, len nas potom zrusil potok. Na druhom sme objavili aj hojdacku na kopci v prirode a zopar lesnych chodnickov. Takmer ziadny ludia. Tam chodime na istotu ked som sa obavala natresku ludi v tych beznych strediskach. Mozno by som sa spytala na nekake tipy aj v miestnych skupinach na fb, pripadne tu na fore len to zaradit k mestu z kade si. A nocne mestske prechadzky pre mna maju tiez caro.

autor
8. jan 2021

@janeninka áno, presne to, objavovat nove miesta. Vyhnut sa tlacenicovym.

tanalyn
8. jan 2021

Do parku sa proste prejsť, do prírody čože sa budeš teraz niekde do mesta trepať alebo čo

tyrkysova_kobyla
8. jan 2021

Ja chodim na tury po okoli alebo si idem zabehat na bezecky okruh 🙂

janeninka
8. jan 2021

Tak len sup hladat dake pekne miesta., skratka sa len pomotat po okoli.

autor
8. jan 2021

@janeninka áno👍

Strana
z2