icon

Čo znamená 6-ročné dieťa s atrapou zbrane?

31. máj 2024

6ročné dieťa v kukle s atrapou zbrane, vystrčené z okna. Ja si myslím, že niektorým ľudom už úplne hrabe. Ktovie, čomu ho doma učia.

vroni
31. máj 2024

@jana_eyre_2, mám chalana, besneho a divokého. Má nerfku, strieľa z nej a bavia ho zbrane a všetko, čo rachoti. Ale sorry, na čo konkrétne sa hrá dieťa v kukle, ktoré (imaginárne) striela okoloidúcich? Odpustime si, že sa hral pri jazde popred Pelleho dom. Ale vidieť dieťa, visiace z auta, ako v kukle "strieľa" ľudí, tak si pomyslím, že jeho rodičia sú psychiatricki pacienti a patria na uzavreté oddelenie. Hra na bezdôvodne vraždenie nie je normálna u žiadneho dieťaťa a pricetny rodič ju nemôže podporovať. To nie je hra na "boj", to je hra na vraždenie.

mamina7070
31. máj 2024

@vroni suhlas my mame doma nerfky tiez a aj luk sipy, terc
ale na ludi a zvierata sa ani nemieri a toboz nestriela

ved to je uplny nonsens ma prekvapuje ze kolko matiek to schvaluje

30katrusa40
31. máj 2024

@erikavesela predstav si že dokonca aj právo na vlastnú názor.

30katrusa40
31. máj 2024

@jana_eyre_2 však nech ho vyšetria. Normálny nebude . Ohrozil vlastné dieťa

tamitamitami
31. máj 2024

@jana_eyre_2 Jedna vec je nechať dieťa doma hrať sa s Nerf pištoľou a druhá toto. Mne teda nepríde normálne aby dieťa malo na sebe kuklu, zbraň v ruke (ktorá vzhľadom pripomína normálnu) a "strieľalo z idúceho auta". Toto bežne napadne 6 ročného chlapca.
A keby ho tam ochrankári zastrelia tak by všetci boli pohoršený. Ja osobne by som tiež nebola nadšená keby okolo mňa ide auto a vidím toto.

jana_eyre_2
31. máj 2024

@vroni veď áno, to je prehnané zo strany otca - kukla, nepriputane dieta, visí z okna.. ale urobiť z toho celo slovensku kauzu ze muž zo zbraňou (také totiž boli prvotné vyjadrenia) to je fakt moc.. toto môže byť tak maximálne na hádky na MK o nezodpovedných rodičoch, ale nie na tlačovky ministerstva.vnutra 😳

carolynka
31. máj 2024

Nech uz to bol otcov zamer alebo nie , taketo absurdne ch*ujoviny sa tu riesia kazdy bozi den, namiesto toho aby sa stat pohol niekam vpred a zlepsila sa zivotna uroven ludi.

jana_eyre_2
31. máj 2024

@tamitamitami asi nikto by nebol nadšený, súhlasím že kukla je moc, ale len slepý by si 6r chlapca pomýlil s hrozbou streľby prepáč.. jedna vec je pohoršiť sa nad zlým prístupom rodičov a vec druhá je myslieť si že ide o reálneho strelca.. to snáď ochranka prezidenta ma nejaké školenia a vedia vyhodnotiť riziko..

maciatkolulu
31. máj 2024

Každopádne, ocko sa postaral o to,že chlapec sa zaručene už takto hrať nebude.

erikavesela
31. máj 2024

@30katrusa40 a dalej?

majla87
31. máj 2024

Kym som nevidela video, myslela som si ze to muselo byt zvelicene. Oni sa celkovo radi hraju na chudiatka a obete... A ze ako mohol maly chlpec vediet, koho je to dom a urcite nemal ani kuklu a urcite na dom ani nemieril.
No po zhliadnuti videa sa mi vyvratila len ta kukla, hups 😅

miskaska
31. máj 2024

Ja si myslím, že to nie je Pellegriniho dom. Ale dom jeho milenca.

f333
31. máj 2024

@jana_eyre_2 toto je na konanie voci rodicovi maloleteho.....a na konanie o odnati dietata rodicom. Vi nych krajinach by uz urad ochancu prav dietata konal v ten den.....
A a ta tlacovka MV je dobra na to,aby lusdm,ktorym uz ta frustrcia z volieb neuspesnych pr eich kanddidatov prrastla nebezpecne cez hlavu a to,co konanju ni eje hral. Amali by za to niest zodpovednost..... Cize aj odnatim dietata....to by si taky rodic zapamätal do smrti.....
Stat sa toto v de, ze by niekto mieril zbranou/ na dom /hoci by bol ten obkoleseny velkym murom/ tak ochranka striela na ciel ohrozeniia..Cize by eliminovala strleca aj sofera...
V kontexte udalosti na sk som zabludila do debaty na Dennik N .o ficovom zd.stave... to,co som tam v debate citala je presne rovnaka spodina ako casto na HS..... len v opacnom garde...podnecovanie hoci nepriame k nenavisti voci F , , popieranie jeho vazneho zdr.stavu ci dokonca zraneni....a jasne signaly,ze im nevadi ten akt vrazdy na nom spachanej..
To len odzrkadluje uroven aj skiektorych opozicnych privrzencov , nielen koalicnych na druhej strane...
A nehovoriac o tom,ze v prvych chvilach toho atentatu tam verejne schvalovali jeho vrazdu....
Takze potom ani nie je prekvapujuce, ze nejaky podobny rodic frustovany pouzije dieta na svoje pol.boj.. a odpor k oponentovi....

@vroni uplny suhlas... toto uz je naozaj za hranou normalnosti vnimania takeho rodica.
jasne,ze vedel,co decko robi.. V takom aute technika o nepriputani hned informuje .. aj otvorenie okna...... A kto dal tu zbran a prilbu tomu decku? Do auta ? je uplne jasne,ze rodic je zodpovedny za to,co jeho dieta spravilo...Chuda dieta takych rodicov...
A co nabuduce? pojde niekto s maloletym a da mu do ruky nie atrapu ale riadnu zbran,aby utocil? Pretoze malolety nebude tr.zodpovedny?
Toto robia v de moslimovia casto.... .Pouzivaju casto svoje deti ako nastoj pomsty ci tr.cinu....
Asi sa otecko inspiroval v de gete....

jana_eyre_2
31. máj 2024

@f333 ok, ešte prosím vyjadri svoj názor k žene čo sa vlamala k prezidentke na záhradu..

mamina7070
31. máj 2024

@jana_eyre_2 ta zena mala akutnu psychoticku poruchu a bola ihned spacifikovana ochrankou

aka je tu paralela?

autor
31. máj 2024

@jana_eyre_2 neviem ako ty, ja som este v zivote nevidela dieta v kukle s atrapou zbrane bastrngovat nepriputane v aute vonku z okna. Ale ako vidim, pre niektorych je to bezne

f333
31. máj 2024

@jana_eyre_2 Ja debatujem vzdy k veci. A nikde nevidim debatu o utocnicke v prezidnetskej zahrade na sk....
takze zaloz o tom debatu a rada ti odpoviem tam.
.Vseobecne akykolvek utok voci ustavnemu cinitelovi a jeho sukromiu je neprijatelny . T akze ak by sat oto stalo v de prezidentovi ,ze v do prezidnetskej zahrade sa pokusi dostat niekto nepozvany , ,tak bude eliminovany.... Podla okolnosti,ci utocnik ma zbran /ci uz skutocnu ci relnu/ ci nie.......

Dufam,ze som odpovedala dostacujuco k veci...

enya00
31. máj 2024

@f333 boze moj, robit tu z neho pomaly teroristu 😂🤦‍♀️ decko nie je priputane, to nevadi nikomu…mne teda ano.Robite tu sou, lebo sa decko hralo pred domom Petka, teda Petkovho buchaca 🤦‍♀️ Esteze vsetky viete, kde on presne byva.Ja to teda neviem, musim zistit, aby som si davala pozor, ked nahodou pojdem okolo 😂😂😂 Ach tato vlada, cista groteska, este aj dieta zatiahnu do tej ich nenavisti

jana_eyre_2
31. máj 2024

@mamina7070 paralera je v tom, ze z toho nikto nerobil taký humbuk ako z chlapca v aute s hračkou.. ani sa nezakladali diskusie ako sa to mohlo stať..

jana_eyre_2
31. máj 2024

Autorka neprekrucaj moje slová, prečítaj si ešte raz moje príspevky, mne sa to už nechce opakovať dokola.

autor
31. máj 2024

@vroni absolutne suhlasim s tym co si napisala a stotoznujem sa s tym do bodky

mandzula
31. máj 2024

@jana_eyre_2 ved tu diskusiu o prezidentke si mohla zalozit ty, ked ti na tom tak zalezi. Nechapem, preco to tu stale opakujes.

mamina7070
31. máj 2024

@jana_eyre_2 ale ved vyslonxy clankov a zena je trestne stihana diskusie neviem to som nesledovala ale isto sa aspon jedna na mk nasla

jana_eyre_2
31. máj 2024

@mandzula opakujem to preto, lebo čokoľvek sa týka prezidentky sa tu zľahčuje ale keď sa to týka dnešnej vlády a novozvoleného prezidenta sa zvelicuje.. ale nepochybujem o tom, že to nikto neprizná..

mandzula
31. máj 2024

@jana_eyre_2 ja to skor vidim tak, ze tento zvyseny zaujem je sposobeny okolnostami - udalostou spred troch tyzdnov, ked proste zbran, hoci len plastova atrapa, v rukach kohokolvek na verejnom priestranstve, ba dokonca v blizkosti domu, kde sa zdrziava taky vyznamny verejny cinitel, ma zrazu uplne iny rozmer, ako by to bolo v beznej situacii.

simca06022011
31. máj 2024

@enya00 ty ked chodis s dietatom v aute, tak otvorene okno, dieta póza ako na fotke s kuklou a "zbranou" v ruke? :D ze by si si mala davat pozor?

maciatkolulu
31. máj 2024

https://www.topky.sk/cl/11/2772431/Bizarne-tabl...
Čo je na Tom zle,keď sa môžu šesťročni prezentovať,15,už nie? Zaujímavé. Veď sa hrali.... Podľa mňa je to choré.

cajomila
31. máj 2024

Mne sa zdá, že aj pán otec/vodič mal kuklu.

simik131
31. máj 2024

@jana_eyre_2 bože,žena, skús sa na to pozrieť trochu inak. Je úplne jedno,či sa bavíme o Pellem, Caputovej, Ficovi,alebo o bežnom človeku. Pointa všetkého spočíva v tom,či je to normálne a zdraviu pricetne,aby jeden rodič bral toto ako obyčajnú hru svojho syna. Nemyslím si,že je to správna cesta ako vychovávať svoje deti,ty áno? Hod už prosím politiku niekde do kúta a skús to vnímať takto. Je hádam jedno, akí voliči sme, kto koho môže a nemusí, ide o obraz spoločnosti,v ktorej sa momentálne nachádzame. A podľa mňa je to veľmi smutný a zlý obraz.

sante81
31. máj 2024

Mňa pobavila reportáž na Markíze 😅 ako dali rozhovor otca , ešte z neho robia obeť. A samozrejme Slovač žere aj s navyjakom