Čo znamená 6-ročné dieťa s atrapou zbrane?
6ročné dieťa v kukle s atrapou zbrane, vystrčené z okna. Ja si myslím, že niektorým ľudom už úplne hrabe. Ktovie, čomu ho doma učia.
@simik131 bože žena, čítala si všetky moje príspevky? Môžem ti tu skopírovať, lebo sa mi to nechce písať znova..
"veď áno, to je prehnané zo strany otca - kukla, nepriputane dieta, visí z okna.. ale urobiť z toho celo slovensku kauzu ze muž zo zbraňou (také totiž boli prvotné vyjadrenia) to je fakt moc.. toto môže byť tak maximálne na hádky na MK o nezodpovedných rodičoch, ale nie na tlačovky ministerstva.vnutra 😳"
"asi nikto by nebol nadšený, súhlasím že kukla je moc, ale len slepý by si 6r chlapca pomýlil s hrozbou streľby prepáč.. jedna vec je pohoršiť sa nad zlým prístupom rodičov a vec druhá je myslieť si že ide o reálneho strelca.. to snáď ochranka prezidenta ma nejaké školenia a vedia vyhodnotiť riziko.."
Tu proste musí vzdy strašne niekoho štvať že niekto si dovolí nesúhlasiť s veľkým humbukom čo dnes nastal.. práve to ako idú riešiť dieťa a chlapa čo mu nedocvaklo ako nevhodne to vyzera, bude tu stále negativita len eskalovať a zväčšovať sa.. pomaly z neho robíte ďalšieho atentátnika..
@sante81 chudak otecko, skutocna obet. Dieta sa odputalo, aj to si nevsimol, kuklu zbrane okno si nevsimol, nepovedal nahodou ze ani nevedel ze tam jeho dieta sedi? 🤦♀️
@jana_eyre_2 myslím,že jediná naštvaná si tu ty, keďže ťa škrie,že z tohto sa robí humbuk a z vlámania sa na záhradu prezidentky nie, ako tak čítam príspevky 🤷🏽♀️ preto som ti napísala,že daj politiku bokom 👍
@simik131 vieš čo, niekedy je fakt zbytočne sa opakovať, lebo na taketo obvinenie som už dostatočne jasne odpovedala.. môžeš si prečítať..
@jana_eyre_2 hlavne, ze pri mnohych prilezitostiach chodia policajti dokonca nielen do skol, ale aj do skolok propagovat svoju pracu. Ak dostanu otazky od deti, asi odpovedaju, ze zlodejov nahanaju s gumipuskami. 🤣 . Len neviem, kde su vtedy synacikovia vsetkych tychto ustrachanych matiek. Asi sa v kute hraju s babikami 🙉
@oli18 predpokladam, ze policajti neucia deti obliekat do kukli a z auta mierit na ludi so zbranami, jedine ze by som si nieco nevsimla
Nevšimla si si, že kukly sa píše s Y. 😉 Inak všetko ostatné je už na fantázii každého dieťaťa. A tá deťom nechýba. Ani iné veci ho neučíš, napriek tomu to bude robiť.
@oli18 hlavne,že deti sa učia ako reagovať pri krízových situáciách,ako sa chovať a opúšťať budovu a pritom polovica tu hrdinských matiek,čo by im neprekážalo rozkošné dieťa s kuklou ,ako imaginárne strieľa nepríputane z okna idúceho auta ,revali a hystericky objímali deti pred reportérmi a straaaasne sa báli dať deti vo štvrtok do školy. Škoda,že tie detičky nie sú také ucenlive aj pri dôležitejších veciach. Moje deti sa fakt nikdy nepriucili od policajtov a hasičov takéto niečo. A najmä by som to reálne nedovolila. Ale hold ,ked ocko povzbudzoval synčeka,tak čo už. Môžu byť radi,že to dopadlo iba takto. Decko viac do rúk zbraň nechytí ,to som si fakt istá. Že malo traumu....🤷 Tak sa mal hrať na hasiča,od tých sa dá tiež čo-to naučiť. Ale reálne si myslím,že policajti neučia strieľať mirnix dirnix z idúceho auta.
Ženy, ale ktorá si všimla, že už dva týždne na Slovensku nie sú medvede 😁?
@oli18 prepáč,teraz neviem,či nerozumieš a nemôžeš za to,alebo chces provokovať,alebo ? Môj syn chodí k hasicom. Majú výcviky. Naopak učia ich ako pomáhať a ako nesediet doma.... Tráviť zmysluplno čas. A nebáť sa,byť smelý. Ale rozhodne nie toto tu,čo predviedol daný otec. Naozaj neviem,prečo provokujes. Alebo reálne za to nemôžeš. A nechápeš. Tak s tým sa nič nedá robiť ale. Ten chlapec bol na polícii,oprávnené,v inom štáte by bol ten problém oveľa,ale oveľa väčší. A ajhľa,nie je to tupostou slovákov. Môžu byť radi,že dopadli takto ako dopadli. Kebyže sa toto stane vo Viedni po atentáte😟,tak chlapec už deň detí nezažije. Policajti nemajú čas rozmýšľať čo a ako,zbran,kukla,auto,bum. Rozumieme si? Že po Tom všetkom,čo sa stalo,je priam zázrak ,že to dopadlo ako dopadlo. Kebyže sa decko začne prechádzať pred školou v.kukle a so zbraňou ,tiež by ste to brali ako bohovsky žart,prípadne opasok s akože bombami a najmä tesne po hlásených útokoch. Asi hej. 👏🤷
@tetapetra vidíš nejako to utíchlo, to bude téma až budúceho týždňa, nech to trocha obmieňajú 🤣 teraz ešte zbierajú staré pečivo aby im mali čo nasypať v lese pri turistických chodníkoch..
@tetapetra predpokladam,ze len doma ....asi nie pred strazenym domom to by si neriskla vsak?
@maciatkolulu 👌👌👌👌👌👌👌
@bibuskaiba k čomu reagujes? Neviem dohľadať
@maciatkolulu napisala si to velmi vystizne. Ja mam vsak pocit, ze mentalna vybava niektorych mamiciek na toto proste nestaci. Ona to proste nepochopi. Pochopila by to mozno iba vtedy, keby sa to tykalo opozicneho politika 🤷♀️
Tak chlapci sa bežne s pištoľami hrajú...ale pokiaľ nebol teda pripútaný a ešte mal aj okno stiahnuté a kuklu na hlave, tak otec pochybil...aj keď to stiahnuté okno možno bolo iba preto lebo práve vyšli z dvora a ešte sa len rozbiehali a chcel vyvetrať kým sa klíma rozbehne, netuším. Možno bývajú hneď kúsok vedľa 😅
Ale čo je úplne zbytočné podľa mňa, že ako to zase vláda rieši. Toto mohli kľudne interne vybaviť bez nejakej pompéznej tlačovky a zase to len zneužívajú na hrotenie emócií u ľudí.
Teraz čítam, že otec dieťaťa poslal Pellegrinimu list s ospravedlnením a vysvetlením... skvelé gesto podľa mňa 👍 aj Eštok by mohol zase tlačovku zvolať a ukľudniť situáciu...

Môj muz sa tiež ako decko zbrojil horšie ako Regan 😂😂 a je tu v pohode. Kde obchod tam chcel zbrane. Tak zakážme piť pred deti, alebo fajčiť pred deťmi, či chodiť nahý pred deťmi, alebo rozprávať vulgárne slova pred deťmi.