Čo znamená pojem Aristocrat C.Ferrero?
Viete mi niekto povedať čo to znamená? Taká matka s dcérou z nášho mesta si hovoria že sú Aristocratky a hento majú na sociálnych sieťach písané .. sú dosť na vysokej nohe
Len ma tak zaujíma čo je to za pojem
Aha, tak to je potom iná vec.
Dala som si tu robotu, majitelia výrobcu Nuttely nepatria k talianskej aristokracia. Mňa by fakt zaujíma tie dve otitulovane nádhery, to musí byť iná úroveň... Hlavne mentálna...
@ivka225 Stačí, že máme teba a ty so svojou vysokou úrovňou potiahneš aj zaostalých
Joj ale sa to tu zvrhlo 😂
Ten pojem neznamená nič, Ferrero je výrobca čokolády. Tá pani, ktorá si tak hovori, je spolumajiteľka reklamnej agentúry, evidentne pracujú obidve a zrejme sa im darí.
Reklamna agentura z TN?
@lenusiatko áno..
@lenusiatko ale majiteľky s titulom, síce vymyslený ale zaujal
@viestta fakt sa mi to nezdá že vymyslený načo by to robili veď veľa ľudí ani nevie čo to znamená
Aby spravili dojem. Na koho chceli spravit dojem si radšej nebudem domyslat, ale zjavne zabralo. PR sa vydarilo, aj keď je postavené na blbosti
Poznam velmi dobre, pochadzam z TN.
@abbey1 ja som si ich teda vygooglila a teda klesnem na tvoju úroveň vyjadrovania smerom k vieste, ale umelé kostry s tým divným hniezdom na hlave nič moc a do vrecka ich schová xy moletiek. Tá mamička tvár poupravovaná a zvyšok tela ako vyschnutá zošuverená slivka. Ja teda netuším čo sú zač, ale to označenie v zátvorke na mene mi príde tak trápne, ako písanie titulu na poštovú schránku a zvonček. Ale však aj ja si môžem dať na fb do zatvorky princess from Cambridge
@lalenka33 Však môžeš. A na základe toho ťa nejaká žena na Mk počasťuje vyjadreniami, ako sa do nich pustila tu tebou spomínaná pani.
Ja tie ženy osobne nepoznám a nedovolím si preto na základe ich 'mena' napr na Fb hodnotiť ich mentálnu úroveň a ani ich nazývať ironický nádherami a podobne, ako tu pani, ktorá všade bola a všetko vygooglila.
@viestta
@lalenka33 prečo toľko nenávisti? Dali si tam nejaké označenie. Áno presne, veď aj ja si môžem napísať barónka Macáková a keď sa niekto opýta čo to znamená, tak poviem šľachtický titul a priezvisko. Kľudne si daj princesa Cambridge, mne to trhať žily nebude. Autorka sa pýtala čo znamená to označenie a dostala odpoveď. Kokos a písať na niekoho, že je hlupák, že vyzerá ako vysušená slivka?? To kde sme?
@dominikamacakova asi tak.. ako zase pani na svoj vek vyzerá perfektne
@dominikamacakova prečo nenávisť? Však celý ten "titul" je len trápnost, nič viac
Prosim, hodte foto sem, ja sa momentalne neviem pripojit na FB. Porazi ma 🙄🤣
@mk1111111111 máš správu 😀
@viestta no a? Veď nech si píšu čo chcú, aj tak nikdy nezistíš či majú nejaké šľachtické korene. Alebo sa ideš hrabať v národnom archíve?
@dominikamacakova dakujeeem...💜 uz som zasa v pohode, mozem ist v klude pracovat...

@ivka225 nevedela som čo znamená ten pojem C.Ferrero k tomu