icon

Čo znamená pojem Aristocrat C.Ferrero?

29. aug 2024

Viete mi niekto povedať čo to znamená? Taká matka s dcérou z nášho mesta si hovoria že sú Aristocratky a hento majú na sociálnych sieťach písané .. sú dosť na vysokej nohe
Len ma tak zaujíma čo je to za pojem

autor
29. aug 2024

@ivka225 nevedela som čo znamená ten pojem C.Ferrero k tomu

viestta
29. aug 2024

@ivka225 vidíš, sú ich celé davy

ivka225
29. aug 2024

Aha, tak to je potom iná vec.

ivka225
29. aug 2024

@viestta Nie, nie, nie, prosím ... rada by som si ešte chvíľku udržala vieru v istú minimálnu úroveň ľudí.

viestta
29. aug 2024

Dala som si tu robotu, majitelia výrobcu Nuttely nepatria k talianskej aristokracia. Mňa by fakt zaujíma tie dve otitulovane nádhery, to musí byť iná úroveň... Hlavne mentálna...

ivka225
29. aug 2024

@viestta Možno nepatria k aristokracii, ale k aristocracii.

abbey1
29. aug 2024

@viestta Ty ich poznáš osobne, či si usúdila z ich 'mena' na sociálnej sieti, akú majú mentálnu úroveň a aké sú hlúpe?

dominikamacakova
29. aug 2024

@ivka225 Stačí, že máme teba a ty so svojou vysokou úrovňou potiahneš aj zaostalých

abbey1
29. aug 2024

@viestta Úprimne? Aspoň fyzicky sú fakt trošku iná úroveň než ty.

viestta
29. aug 2024

@ivka225 hej, hej aristoCracia vyzerá úplne inac ako aristokracia, tak prestížne. Ale nazvat sa podľa čokoládovne a značky parfému, vložiť medzi to C. to je už naozaj taká prestíž, že to moja hlava nikdy nepoberie.

viestta
29. aug 2024

@abbey1 keď len fyzicky, tak je to v najlepšom poradecku

abbey1
29. aug 2024

@viestta Nechcela som sa znížiť na tvoju úroveň, tak som iné stránky radšej nespomenula

autor
29. aug 2024

Joj ale sa to tu zvrhlo 😂

sandria
29. aug 2024

Ten pojem neznamená nič, Ferrero je výrobca čokolády. Tá pani, ktorá si tak hovori, je spolumajiteľka reklamnej agentúry, evidentne pracujú obidve a zrejme sa im darí.

dota6
29. aug 2024

@autorka nezvrhlo sa to. Pobavilo na večer. Ďakujem Ti, objavila som dve krásne zjavenia pána. Veď to si len tak napísali za meno, aby to znelo zaujímavejšie. Podľa mňa to majú na štýl Pheobe z Friends. Keď sa premenovala na Princess Consuela Bananahammock :D

lenusiatko
29. aug 2024

Reklamna agentura z TN?

autor
29. aug 2024

@lenusiatko áno..

viestta
29. aug 2024

@lenusiatko ale majiteľky s titulom, síce vymyslený ale zaujal

autor
29. aug 2024

@viestta fakt sa mi to nezdá že vymyslený načo by to robili veď veľa ľudí ani nevie čo to znamená

viestta
29. aug 2024

Aby spravili dojem. Na koho chceli spravit dojem si radšej nebudem domyslat, ale zjavne zabralo. PR sa vydarilo, aj keď je postavené na blbosti

lenusiatko
29. aug 2024

Poznam velmi dobre, pochadzam z TN.

lalenka33
29. aug 2024

@abbey1 ja som si ich teda vygooglila a teda klesnem na tvoju úroveň vyjadrovania smerom k vieste, ale umelé kostry s tým divným hniezdom na hlave nič moc a do vrecka ich schová xy moletiek. Tá mamička tvár poupravovaná a zvyšok tela ako vyschnutá zošuverená slivka. Ja teda netuším čo sú zač, ale to označenie v zátvorke na mene mi príde tak trápne, ako písanie titulu na poštovú schránku a zvonček. Ale však aj ja si môžem dať na fb do zatvorky princess from Cambridge

abbey1
29. aug 2024

@lalenka33 Však môžeš. A na základe toho ťa nejaká žena na Mk počasťuje vyjadreniami, ako sa do nich pustila tu tebou spomínaná pani.
Ja tie ženy osobne nepoznám a nedovolím si preto na základe ich 'mena' napr na Fb hodnotiť ich mentálnu úroveň a ani ich nazývať ironický nádherami a podobne, ako tu pani, ktorá všade bola a všetko vygooglila.

dominikamacakova
30. aug 2024

@viestta
@lalenka33 prečo toľko nenávisti? Dali si tam nejaké označenie. Áno presne, veď aj ja si môžem napísať barónka Macáková a keď sa niekto opýta čo to znamená, tak poviem šľachtický titul a priezvisko. Kľudne si daj princesa Cambridge, mne to trhať žily nebude. Autorka sa pýtala čo znamená to označenie a dostala odpoveď. Kokos a písať na niekoho, že je hlupák, že vyzerá ako vysušená slivka?? To kde sme?

autor
30. aug 2024

@dominikamacakova asi tak.. ako zase pani na svoj vek vyzerá perfektne

viestta
30. aug 2024

@dominikamacakova prečo nenávisť? Však celý ten "titul" je len trápnost, nič viac

mk1111111111
30. aug 2024

Prosim, hodte foto sem, ja sa momentalne neviem pripojit na FB. Porazi ma 🙄🤣

dominikamacakova
30. aug 2024

@mk1111111111 máš správu 😀

dominikamacakova
30. aug 2024

@viestta no a? Veď nech si píšu čo chcú, aj tak nikdy nezistíš či majú nejaké šľachtické korene. Alebo sa ideš hrabať v národnom archíve?

mk1111111111
30. aug 2024

@dominikamacakova dakujeeem...💜 uz som zasa v pohode, mozem ist v klude pracovat...