icon

Čo znamená pojem Aristocrat C.Ferrero?

29. aug 2024

Viete mi niekto povedať čo to znamená? Taká matka s dcérou z nášho mesta si hovoria že sú Aristocratky a hento majú na sociálnych sieťach písané .. sú dosť na vysokej nohe
Len ma tak zaujíma čo je to za pojem

Strana
z3
viestta
30. aug 2024

@dominikamacakova však strapnuju sa ony dve, nič viac nič menej

dota6
30. aug 2024

Dievky, ja nechápem prečo to beriete tak vážne. Ľudia, ktorí pochádzajú zo šľachtických rodov by da ako tie dve dámy neprezentovali. Toto sú take nízkonákladové princezné. Skôr si myslím (chcem tomu veriť), že mama s dcérou sú srandistky a ten titul je nejaký ich domáci, rodinný slang. Aj keď cudziemu nezainterovanému sa to teda môže zdať dosť smiešne. Ale ak je toto cieľ, tak dámy vedia rozveseliť. Čo je dôležité v tomto vážnom svete, vedieť si zo seba spraviť prdel.

lakebabe
30. aug 2024

Musela som si ich vygooglit v živote som o nich nepočula. Len tak ma napadlo, že kto je otec tej mladšej. Ak niekto z Sk tak titul si tam asi len tak napísali,ale možno čosi po otcovi ak je cudzinec🤷‍♀️
Životný štýl majú z podnikania podľa mňa a blbé asi nebudú pokiaľ im podnikanie a zákazky idú a dokáže to utiahnuť tento životný štýl. K výzoru sa vyjadrovať nejdem , mladá je kocka, len keby zmenila účes a matka má svoj vek. Je to taky extravagantný výzor, ale radšej taky ako sa obliekať ako stará tetka.

renesance80
3. dec 2024

ale pipka sa hra na niečo to je všetko 🙂

Strana
z3