icon

Čo znamená sen o mŕtvej babke?

mirkaandrej
22. dec 2014

Ahojte, v júli mi zomrela babka a odvtedy sa mi dost často s nou sníva, niekedy ze normálne čosi robíme, ze sme u nej, a niekedy ze sme tam všetci, a ze sa nám zjaví ako duch a ze sa s nou rozprávame....sú to pekne sny, nikto sa v tom sne nebojí...a hned po smrti sa mi snívalo, ze sme boli na pohrebe, na jej pohrebe a ona sedela vedľa mna, a smiala sa a druhý krát, ze sme boli na pohrebe nejakej zeny, a ona tam plakala...viem ze sa hovorí, ze by sa malo íst na cintorín, zapálit sviečku, ale zijeme v zahraničí, tak aspon symbolicky si zapálim občas doma sviečku...neviete, čo to môze znamenat?? Ze sa mi stále o nej sníva?? Dakujem.

pribinak
•
22. dec 2014

Nejaky ten kostol sa nájde aj v zahraničí, tak zápal sviečku tam a pomodli sa, poďakuj babke za všetko pekne a hotovo

janinah
•
22. dec 2014

pri najbližšom sne sa s babkou rozlúč,nech sa má dobre tam kde je teraz a že nech sa o vás nebojí,poradíte si....

dana_l
•
22. dec 2014

tvoja babka ta navstevuje aj potom co odisla na druhu stranu. zrejme ste si boli velmi blizke a vie ze jej chybas. mozno ti aj radi v sne ked mas nejake problemy alebo nevies ako dalej. ale moze to byt ozaj len ze ta navstevuje. ber to ako cosi pekne a specialne. nie kazdy ma takuto moznost - dalej byt v styku so svojimi najblizsimi ktori nas opustili.

deli06
•
23. dec 2014

moja sestra tiež mávala takéto sny s babkou,dokonca ju vo sne akokeby volala za nou,,,sestra sa zlakla,a povedala jej, že už nechce,aby ju viac navštevovala...odvtedy má pokoj,,,

danielle8
•
23. dec 2014

daj sluzit omsu za nu. Vravia ze ked sa mrtvy sniva potrebuje sluzit omsu za jej dusu aby jej bolo odpustene. aj mne sa dedko snival a hned to prestalo ako som dala sluzit omsu.