icon

Čo znamená sen s padajúcim lietadlom ?

karin1504
26. nov 2019

Čaute baby.. Hľadám pomoc 😊 do mesiaca sa mi snívalo 4 krát s padajúcim lietadlom, bolo to také sekundové no prebudila som sa zo strachom. Nevie niekto co to môže znamenať?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
karin1504
autor
26. nov 2019

@veronika4495 práveže som nič také nezachytila, aby sa mi to snívalo podvedome.. Začala som to riešiť až teraz 😀 neviem možno, že to niečo znamená 😀 jeden čas sa mi snívalo s chatou na ktorej sme boli s partiou... celý mesiac, neskôr som zistila, že nosím pod srdcom bábätko.. Ako tak sme počítali s manželom tak nám vyšlo tak, že bola počata práve tie dni co sme boli na chate 😀😀

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
karin1504
autor
26. nov 2019

@veronika4495 😀😀 uvidíme, je to smiešne ale už keď počujem lietadlo mam strach 😂😂

ivkazba
26. nov 2019

@karin1504 ja som mávala takéto sny niekoľko mesiacov keď som mala okolo 20 rokov, potom to prešlo, neprišla som na to, s čím to mohlo mať súvis

karin1504
autor
26. nov 2019

@ivkazba neviem ani ja snáď to nebude nič zlé a prejde to 😊 verím na to, že niekedy sny nám chcú niečo naznačiť.. Ale niekedy na to nevieme prísť 😊možno je to len moja hlúposť 😀 a strach no 😊

deti95060810
26. nov 2019

nič to neznamená...mávam podobné sńy keď mi je zle od žalúdka...

diewcatqoo
26. nov 2019

Mne sa uz asi 2 roky aspon raz tyzdenne sniva o padajucom lietadle. No nie, ze v nom sedim, ale ze vidim, ako pada. Uz spadlo asi na vsetkych mojich beznych trasach, po ktorych sa denne pohybujem 🙂

misellka_23
27. nov 2019

Že veľa filmov pozeráš 😄 🤷🏽‍♀️

darkwood
28. nov 2019

že nemáš pozerať letecké katastrofy...