Cord blood a podvodné praktiky v súťažiach
Nuz vypisala som udaje do tej ich posratej suraze aby som zistila co to je za vyhra o co sa hra. Tak som sa dozvedela ze vlastne niekto mi ukradne pupocnik a vsetko co pojde a donuti ma zaplatit len skrz vydieranie ze som vypisala udaje do sitaze o dlh. 5x zmenili informacie v telefone, raz ze hra sa o zlavu 100-200 e potom ze komplet odber zdarma. Proste humus nad humus. Ze vlastne sa o ziadne vyhre nikdy nedozviem az pri porode mi to odoberu a pride faktura na hovadinu ktora ma obtazuje len za to ze som bola zvedava lebo som nevedela co to je. Chcem umret.
Akoze oni bez tvojho vedomia vybavia papiere k odberu na zaklade info ktore si poskytla: meno, email, telefonne cislo a termin porodu, lekar ti to bez tvojho vedomia medzi tvojimi nohami odoberie do vopred pripraveneho setu a potom ta to este donutia platit, taka je tvoja predstava?
Viem ja jak to bude prebiehat? Vyberu mi vsetko a urobia si s tym cokolvek ja si to ani vsimnut nemusim a mozu mi tvrdit cokolvek ani nemusim vidiet ci sa nieco odobralo a nebudem vediet ci nieco urobili, odvedu ma prec otazky zakazane dajte pokoj vsade vela dolezitejsich veci a klud a drzat hubu.
Komu mam co povedat ked som hovorila s jednou ktora klamala a druha sa na to vykasle co slubila ze to zrusi. A doktor uz to bude mat zintrigovane od nich a nebude ziaden papier dopredu proste si spravia co chcu a ja budem mat horor a nakoniec ty kks nejaka faktura za to ze existuje banda svin
@leidin vy sa asi potrebujete bud poriadne vyspat alebo sa naucit zaklady slovenskeho pravopisu a tvorby viet alebo ste velmi frustrovana zena..
Akoze vy sa asi naozaj nemate rada, ked kvoli tomu dokazete napisat chcem umret? No je mi vas luto
Dajte si magnezium
@taktotedanie ja ľutujem personál pôrodnice kam zakladateľka pôjde. Lekár tam bude mať menný zoznam rodičiek a všetko zinscenované a vydierať ju budú údajmi zo sútaže.. ja som zažila len jednu, čo dala odber pupočníkovej krvi a nahlásila to priamo na sále. Či sa registrovala predtým neviem..
@ekira1 to mas pravdu
Ja osobne som to nedavala
🤦

Veď to nieje povinnosť aby ti odobrali pupočníkovú krv. Povedz že nechces